Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 67 of 67

Thread: 2010 Fifa World Cup: South Africa

1. #61 SP
    Member Dante's Avatar
    Pai se pot juca calificarile cu oricate echipe controlate de useri inclusiv turneul final sau se poate juca direct turneul final la fel, cu oricate echipe controlate de useri. De asemenea se poate juca modul captain your country cu maxim 4 jucatori controlati de cate un user

2. #62 SP
    Junior Member wildspirit's Avatar
    e mult mai realist ca Pes...acolo, orice sut era gol..portarii sareau ca niste broaste...Ronaldo sau Messi fugeau pe tot terenul..spatii foarte mari intre linii...etc..

3. #63 SP
    Member ramusg's Avatar
    Da, lol, mult mai realist, Messi nici in realitate nu fuge pe tot terenul, de Ronaldo ce sa mai zic, nu? Pe astia doi ii ajunge orice fundas, chiar si unul din Islanda, nu? Esti tare in aprecieri, Messi da gol dupa gol la Barca ca il ajung fundasii , nu? E mai bine sa joci asa inghesuit , nu? Deposedezi ca la carambol, nu? Asa e si in realitate , nu? Iar daca acolo orice sut e gol inseamna ca joci pe amatori sau regular. Ai vazut finala CL? Sa vad eu daca dai tu goluri cu Milito in acelasi mod aici la Fifa. Sansele tind spre zero, la PES executiile sunt aproape identice, dar acolo sunt ireale, nu?

Cred ca iti place mult stilul arcade, sa faca AI-ul 80% din treaba pt tine ca tu nu prea te pricepi, cel mai bine se vede la fifa cand vrei sa dai o pasa iar cel la care vrei sa ajunga mingia nu e pe taseul stabilit pt L1X si o da in fata , total aiurea, acolo e superrealitatea FIFA.

4. #64 SP
    Member ViBy's Avatar
    Baieti va rog frumos daca ma puteti ajuta si pe mine cu niste trick`uri pentru fifa world cup 2010 xbox360 . Stiu sa fac destul de multe, problema e ca le fac la intamplare, ceea ce nu prea imi place As dori sa fiu sigur pe ceea ce fac, cum e si in post`ul lui showman. Acel video e pentru ps3 am cautat foarte multe trailere pe youtube pentru fifa world cup 2010 si numai pentru ps3 am gasit trick`rui . Daca stie careva un site sau niste trick`uri il rog frumos sa ma ajute si pe mine cu 2-3 sfaturi.

5. #65 SP
    Member showman's Avatar

6. #66 SP
    Junior Member Mr.Trane's Avatar
    Buna seara,
    In legatura cu challenge-urile din joc, le-am facut pe toate care au fost disponibile atunci cand am luat jocul, in timpul turneului final au aparut altele cu meciuri din faza grupelor, optimi, sferturi samd, ideea e ca daca vreau sa intru pe un challenge aferent turneului de anul acesta la ecranul de loading, pana sa se incarce challeng-ul (meciul) respectiv, nu se intampla absolut nimic, imi este afisat ecranul de loading, pentru a revenii in meniul jocului trebuie sa ies din joc si apoi sa intru din nou.
    Vre-o idee, parere, ceva ?
    Vi s-a intamplat si voua?

7. #67 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    Am luat si eu jocul sa fac platina si cred ca e aprope imposibil, OMG cum sa ajung in finala online cu o equipa de 1star cand toti joaca cu Spania,Anglia... nici nu poti sa faci boosting
    Dar nu ma las pana nu o fac PLATINUM!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4