Review-ul GT mi se pare o gluma proasta. Citez din multitudinea de perle: "headshots never feel as easy as they should"....Rily GT? WTF?
Urmatorul clip este un walkthrough, daca nu vreti sa stiti nimic despre joc nu va uitati.
De la comic-uri foarte bine facute la flashy cinematics. DAFUQ?
Mie-mi place stilul folosit de ei.
Da o senzatie "dreamy", mai de betie, cum te-ai simti daca ai fi in locul lui Max.
Si mie imi place stilul cutsceneurilor. Se aseamana cu filmele regizate de Tony Scott (Man on Fire, Domino etc.). Dar pare totusi folosit excesiv, ramane de vazut daca devine deranjant sau nu atunci cand il voi juca.
P.S.: Niste videouri cu meniul de multiplayer si gameplay:
Looking good.
Max Payne 3 Video Review - GameSpot.com
presimteam eu ca GT sunt pe etnobotanice de data asta...Sper sa imi mentin parerea si cand ajunge jocul.
Bun, vreau sa aflu si parerea voastra in leg cu mp3.E bun ? merita jucat ? niste lucruri pozitive, negative.
cum afecteaza mp campania singleplayer ?
Setati AIM ACCELERATION 10, schimba enorm experienta de joc, da senzatia de un control mult mai precis, aim-ul va fi uniform, nu va creste treptat cum e setat pe default.
Nu sunt convis,astept pareri de la colegii forumisti cand il vor primi, in special partea de online ma intereseaza cum se prezinta
![]()
De obicei, jocurile facute de echipa de la Rockstar (RDR, GTA4) au fost in dezavantaj pe PS 3 - framerate, rezolutie, loading time.
Head2Head: Max Payne 3 Screenshot Comparison (PS3 vs. Xbox 360)
Daca erau mari diferente intre cele 2 versiuni sigur ar fi raportat cineva.
By razvanrazy in forum Apple
By OEE in forum Videos
Bookmarks