Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 17 of 32 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 626

Thread: Final Fantasy XIII

1. #321 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    e interesant jocul, dar mi se pare mai "film" decat Heavy Rain. macar acolo interactionezi in secvente, aici doar te uiti...

2. #322 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    pai asta e punctul lui forte, asa sunt mai toate RPG-uriile mai ales cele japoneze.

stiti de la SHOP pot cumpara materiale bune de upgrade la arme ?

3. #323 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    e interesant jocul, dar mi se pare mai "film" decat Heavy Rain. macar acolo interactionezi in secvente, aici doar te uiti...
    Ai jocul si l-ai jucat? Sau doar te bagi in seama?

4. #324 SP
    da, am jocul si m-am "jucat". adica m-am uitat 4h la filme si m-am "batut" 20 de minute.

@DevilBringer, nu stiu ce RPG-uri ai jucat tu, dar majoritatea RPG-urilor (diablo, Withcer, Oblivion...) nu au mai multe filme decat gameplay.

Si nu, nu asa sunt FF-urile. Am jucat si eu FF-uri mai vechi (VII pe PC si X, XI pe PS2) si nu aveau chiar asa multe filme. aveau mai multa explorare.

@Razorel, sunt la capitolul 3. Referitor la evolutie a genului...well...asta inseamna ca pentru a merge mai departe, trebe sa ne mai dea un disc cu un film de 30 de ore si gata. super joc...

5. #325 SP
    Nu stiu ce-ai jucat tu, dar eu mai mult timp pierd prin meniuri, decat luptandu-ma sau uitandu-ma la filme. Daca te-ai luptat numai 20 de minute, inseamna ca esti pe la capitolul 1, maxim 2. Ce filme ai vazut de 4 ore? In orice caz, iti respect parerea, dar nu sunt de acord cu ea. Mie mi se pare o evolutie a genului, dar fiecare crede ce vrea.

---------- Post added 13-03-2010 at 11:42 PM ----------

Fiecare vede asta cum vrea. Mie imi place sa vad niste filme, facute cu cap, care ma ajuta sa intru mai bine in atmosfera jocului. Daca ar fi sa o luam asa, nici Heavy Rain n-ar trebui sa se numeasca joc, ca doar apesi pe butoane la intervale predefinite, nu? Aici faci mult mai mult decat atat, si nu cred ca poti judeca daca esti doar la capitolul 3

6. #326 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Acum am inceput si eu sa il joc, dupa ce am jucat ultimile doua saptamani Lost Odyssey. Momentam imi place foarte mult, nu ma deranjeaza catusi de putin ca este liniar (Too Human style) pentru ca am inteles ca va fi si ceva explorare si farming ceva mai departe asadar nu este nicio graba.

Filmuletele sunt geniale, dialogurile la fel. Sunt f placut surprins de acest gen de joc pe care pana de curand nu il prea agream.

7. #327 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    da, am jocul si m-am "jucat". adica m-am uitat 4h la filme si m-am "batut" 20 de minute.

@DevilBringer, nu stiu ce RPG-uri ai jucat tu, dar majoritatea RPG-urilor (diablo, Withcer, Oblivion...) nu au mai multe filme decat gameplay.

Si nu, nu asa sunt FF-urile. Am jucat si eu FF-uri mai vechi (VII pe PC si X, XI pe PS2) si nu aveau chiar asa multe filme. aveau mai multa explorare.

@Razorel, sunt la capitolul 3. Referitor la evolutie a genului...well...asta inseamna ca pentru a merge mai departe, trebe sa ne mai dea un disc cu un film de 30 de ore si gata. super joc...
    Jocul incepe propriu zis de la capitolul 4. Pana atunci totul e introductiv ca sa te obisnuiesti cu povestea (chiar si-asa tot tre sa citesti data loguri ca altfel e confuz) si ca sa te obisnuiesti cu sistemul de lupta care se dezvolta progresiv.

Daca ai impresia ca ai vazut prea multe filme, iti recomand Valkyrie Profile Lenneth ca sa ai de ce sa te plangi. (unde nici macar nu sunt CGI sa-ti incante privirea, dar pe de alta parte e un joc superb).

Ai stat 4 ore in joc si deja-ti dai cu parerea. Daca nu-ti place de ce ai postat? Ca parca asa era vorba, postam numai cand ne place ceva, nu? Sau vine primavara si ne sucim?
    Oricum e socant ca il compari cu Diablo la capitolul cutscene-uri

@DevilBringer - Snow e o fetita cu tacalie

8. #328 SP
    @Khan, nu-l compar cu Diablo la capitolul cut-scenes. se vede ca nu ai fost atent la ce s-a discutat. DevilBringer a spus ca asa sunt "mai toate RPG-urile" iar eu i-am adus cateva exemple de RPG-uri care nu sunt asa.

Da, stiam ca jocul propriu-zis incepe dupa app 10h de gameplay, dar credeam ca aceve ore vor fi de gameplay nu de cinematics.

Stiu ca pare ciudat, dar...desi nu-mi place, ma tine lipit de controller nu postam daca nu era asa si in mod clar nu pierdeam 4h cu el daca nu-mi placea deloc.

9. #329 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Lol, si eu care incepeam sa ma satur de lupte, nu de filme

stiti de la SHOP pot cumpara materiale bune de upgrade la arme ?
    Din cate am observat eu dai cat nu face. Mai bune-s chestiile care le gasesti in tech cuferele alea.

10. #330 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Cum anume pun upgradeurile ?ca nu inteleg deloc

11. #331 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    @Khan, nu-l compar cu Diablo la capitolul cut-scenes. se vede ca nu ai fost atent la ce s-a discutat. DevilBringer a spus ca asa sunt "mai toate RPG-urile" iar eu i-am adus cateva exemple de RPG-uri care nu sunt asa.

Da, stiam ca jocul propriu-zis incepe dupa app 10h de gameplay, dar credeam ca aceve ore vor fi de gameplay nu de cinematics.

Stiu ca pare ciudat, dar...desi nu-mi place, ma tine lipit de controller nu postam daca nu era asa si in mod clar nu pierdeam 4h cu el daca nu-mi placea deloc.
    Cred ca era mai simplu sa zica J-RPG si gata, nu s-ar mai fi creat confuzia asta intre J-RPG si RPG.

12. #332 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    sincer, FF XIII este o gura de aer proaspat printre atatea 'RPG-uri' produse de Bioware. ME2 nu este RPG iar DAO se indeparteaza destul de mult de genul care a facut Bioware faimos. In vest se pune acum accentul pe action din sintagma action-RPG, asa ca in curand tot ce iubim la acest gen vechi se va duce pe apa sambetei. imi aduc aminte de momentul in care EA a cumparat Bioware, cand ni s-a spus ca nu se va schimba nimic si ca Bioware va continua cu proiectele ei. asa a fost, doar ca jocurile au devenit mai orientate pe actiune decit pe RPG din momentul respectiv. pacat...RPG-ul vestic asa cum il stim e pe moarte (cel putin pe console ca pe PC o sa iasa D3).

13. #333 SP
    Tocmai ce-am ajuns la capitolul 8 Inca strang toate porcariile, si armele mele sunt toate lvl 1.

14. #334 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Ah, sunt de abia pe la chapter VI, e superb
    IlieRazvan: Tot acolo pe unde salvezi mane ai mai multe optiuni parca: save, shop, upgrade si ce mai e. Dai upgrade si alegi ce arma sau item dorezi sa upgradezi (insa trebuie sa ai cu ce upgrada). La ce chapter esti?

15. #335 SP
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Tocmai ce-am ajuns la capitolul 8 Inca strang toate porcariile, si armele mele sunt toate lvl 1.

16. #336 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar

17. #337 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    h0stile, odin e usor pe langa ceilalti . tocmai am trecut de chapter 9 dupa multe,multe ecrane cu Game Over.

18. #338 SP

19. #339 SP
    eu sunt la 6 momentan si majoritatea au fost fff usoare. singurul care mi s-a parut mai greu a fost odin. m-ati facut curios cu 8 si 9.

20. #340 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    La 6 abea h0stile? Toata ziua cind te vad on numai FF XIII joci .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 32 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast