Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 101

Thread: Prototype

1. #81 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Foarte bun jocul. Am jucat azi cateva ore( 3-4). La grafica se mai putea lucra putin, dar avand in vedere actiunea si numarul de inamici de pe ecran cred ca au facut tot ce au putut. Sunt cam aceeasi inamici si cam aceleasi masini, dar nu e foarte deranjant. Pana acum ii dau 8,5-9

---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

A mai observat cineva reclame in joc? Eu adineauri am vazut o reclama la GameStop

2. #82 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Am vazut si eu reclama la GameSpot, dar eram intr-o cadere libera si a fost in trecere.

Anyway, n-au decat sa bage reclame atata timp cat nu o fac strident. Ma pregatesc sa scriu un review azi. Dupa cina

3. #83 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Ma plictisit pe mine cel putin, nu stiu nu reusesc sa gasesc un joc bun din generatia actuala... (cu exceptia HAWX (dar si ala slab pe langa ace combat) si crysis (care putea avea mai putine bug-uri si un ending care sa nu te lase cu ochi in soare) ).

4. #84 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Cum trec de caracatita aia de la misiunea 27(sau 28)?Ca numai pot...de 2 ore incerc sa o distrug si nu potArunc cu masini in tentacule,o atac chiar eu dar nu pot

5. #85 SP
    Te referi la green ? am aruncat cu masini in ea (avand upgrade-ul de aruncat in timp ce fugi), dupa o mica pauza mam reapucat de el.

6. #86 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Cum trec de ultimul boss?Ma chinui la el de 2 ore.Adica cand imi zice ca mai am 2 min mai are un sfert din viata si nu pot sa-i iau toata viata numai in 2 min

P.S:Am reusit!!

7. #87 SP
    Yo mam urcat intr-un elicopter si lam bombardat cea mai faina faza ii ca prostu (bossu) o sarit la sfarsit pe elice si o murit.

8. #88 SP
    Junior Member Paranoia_Agent's Avatar
    Jur ca nu am vazut in viata mea atatea taxi-uri la un loc.

9. #89 SP
    Member dexx's Avatar
    Pana acum nu am reusit sa intru intr-un elicopter , dar ca sa o fac , trebuie sa astept pana cand elicopterul sta pe loc in aer , pun tinta pe el si sar ?

10. #90 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by dexx View Post
    Pana acum nu am reusit sa intru intr-un elicopter , dar ca sa o fac , trebuie sa astept pana cand elicopterul sta pe loc in aer , pun tinta pe el si sar ?
    Cand ajungi langa elicopter apesi si incepe animatia de la Sky Jack unde trebuie sa apesi . Eu deobicei ma apropii de elicopter in incercarea de al ataca( si )

Dupa ce termin jocul ma mai pot plimba prin oras, mai pot face misiuni secundare?

11. #91 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Da.. mai poti face misiuni secundare, dupa care poti sa faci un New Game+ cu toate la maxim.

Ultimul boss il faci cel mai usor aruncand cu elicoptere in el (nu altceva, elicoptere.. alea parcate. alea ii scad cel mai mult din viata) Dar e recomandat sa nu le arunci la inceput.. ci sa astepti pana se activeaza cronometrul. Eu asa l-am facut.

Si pe Green am facut-o ascunzandu-ma de ea pana aveam viata maxim (si 2 devastator attacks).. dupa care eschivam pana ajungeam langa ea.. dadeam devastator.. si in unele cazuri ii lua si 80% din viata. Dupa care cand intra in letargie te duci si-i dai pana isi revine. Repeti de 4-5 ori si moare.

12. #92 SP
    Quote Originally Posted by Paranoia_Agent View Post
    Jur ca nu am vazut in viata mea atatea taxi-uri la un loc.
    Intradevar cred ca erau mai multe taxiuri ca oameni in jocu asta.

13. #93 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bestial jocul. Spre rusinea mea, de-abia acum am avut un pic de timp sa-l joc. M-a socat cat de bine e facut engine-ul... nu framedrops, nu probleme... si asta intr-un sandbox unde efectele nu lipsesc. Cel mai mult mi-a placut partea de "free roaming" pe care am mai intalnit-o in Crackdown. Jumping over skyscrappers rulez ! Pacat insa ca la un moment dat health-ul devine prea "limitat". La fel si upgrade-urile. Nu l-am terminat, dar am cam ajuns cu toate la maxim si tot am sanse sa mor in 10 secunde. Dar, si asta poate fi un lucru bun... te face sa stai alert

P.S. Am uitat. Ii acord nota 9/10. Imi plac efectele, imi plac transformarile, challenge-urile... nu mai zic de filmulete, care sunt dementiale.

14. #94 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    unul dintre jocurile cele mai rapid trecute cu vederea.
    un joc ce nu merita ratat!

15. #95 SP
    Senior Member Nash's Avatar

16. #96 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce panaramă!
    Prototype 1 entirely unremarkable, sequel runs slower than PS3.
    http://www.eurogamer.net/articles/di...disappointment

Worse still is the fact PS3 completely overshadows Xbox One in playability. Throughout our tests, Sony's last-gen machine runs with no tearing at all, and yet still manages to consistently best both Xbox machines in frame-rate, both old and new. And unfortunately this is another aspect in which the remaster comes undone: tearing is pernicious on Xbox One, and rarely lets up. The PS3 edition sails by with smoother performance in gameplay, and to back it, has a tear-free image that flatters the subject - even with its lower-resolution window.

17. #97 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu am jucat Prototype la timpul lui dar din ce imi aduc aminte lumea la laduat. Ce ziceti, merita sa-l iau de pe PSN sa-l joc pe PS4m as mai gasi placere sa-l joc acuma in 2020? E doar 5.99USD pe PS Store US si de aia mi-a sarit in ochi iar la plictiseala ce o am cu statu asta prin casa....

18. #98 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Daca as putea sa fac o compartie intre Prototype si un joc din generatia asta de console, probabil ca ar fi Infamous Second Son. Evident, lasand la o parte povestea, grafica si anumite mecanici. Chiar cred ca este genul de joc pe care trebuia sa il joci la vremea lui, desi cred ca tine de fiecare daca are chef sa reviziteze un joc mai vechi. La banii aia nu e mare paguba daca nu te tii de el, asa ca poti sa il iei. Tehnic vorbind nu era rau, din ce imi aduc aminte, cel putin pe PC.

19. #99 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu am probleme cu rejucat sau precum zici tu revizitat jocuri mai vechi daca sunt bune, luna trecuta am jucat Outcast (remaster), un joc la care originalul a iesit in 1999, ce amintiri si ce bun a fost jocul si acuma, a blast from the past. Vad eu, termin SW Fallen Order si probabil iau Proto.

20. #100 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Tocmai pentru astea sunt remasterizarile. Ca sa ai "Blast from the past", trebuie sa fi avut ceva legatura cu acel joc la vremea lui. Sa-l fi jucat, sa-ti fi placut si atunci merita cumparat remasterizarea. Sunt cazuri, putine totusi, in care tolerezi mecanica unui joc vechi pentru ca e chiar atat de bun (cazul meu cu seria Metal Gear jucate recent), dar nu cred ca Prototype face parte din aceasta categorie. La 5,99 nu risti mult dar nu va fi in niciun caz "Blast from the past" din moment ce nu ai avut o legatura stransa cu jocul, la vremea lui.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast