Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: GameCase este primul controller oficial pentru iOS 7

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  GameCase este primul controller oficial pentru iOS 7

  Presupun ca nu mai este un mister faptul ca noul iOS 7 lansat recent de Apple ofera suport oficial pentru controllere de tip MFi (Made for iPhone). Practic Apple pune acum la dispozitie atat developerilor cat si producatorilor de accesorii third party, o colectie de API-uri care vor permite unui iPhone sau iPad sa devina o adevarata consola portabila. Primul producator care anunta un astfel de controller este ClamCase cu al sau GameCase. Acesta se va conecta via Bluetooth, are baterie proprie si suporta toate device-urile cu iOS7.

  Intre timp, pentru a nu pierde trenul, si cei de la Logitech au publicat un teaser cu o imagine care spune mai mult decat o mie de cuvinte. Din pacate de la Logitech nu avem insa detalii despre noul controller. Nici cei de la ClamCase nu au data oficiala si pret, dar sigur vom vedea in curand pe pagina lor toate cele: GameCase iPhone & iPad Game Controllers.

  Pentru mai multe detalii verificati threadul dedicat: iOS gamepads / controllers.
  Attached Images Attached Images gamecase_ios_game_controller.jpg

 2. #2 SP
  Junior Member Prowld's Avatar
  Si acum chiar va trebui sa iti iei incarcatorul peste tot

 3. #3 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by Prowld View Post
  Si acum chiar va trebui sa iti iei incarcatorul peste tot
  Stai linistit ca un iPhone 5 tine in jocuri mai mult decat majoritatea consolelor portabile. De iPad nici nu mai vorbim, duce vreo 10 ore de gaming fara probleme (acum depinde si de joc... si de faptul ca poate tu vrei sa joci cu brigtness 100%, online via 4G sau mai stiu eu ce nebunie).

 4. #4 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Eu sunt curios cate jocuri sunt optimizate pentru controllerul asta. Si mai ales, ce fel de jocuri. Pentru Angry Birds nu simt nevoia de un controller.

 5. #5 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Deja au fost updatate cu suport pentru gamepads jocuri precum The Walking Dead (desi mie imi place mai mult cu touch) si Bastion (care dealtfel a fost gandit pt. controllere pe Xbox 360 si PS3). Ma astept ca jocurile de tip FPS si fighting sa aiba cel mai mare target pentru asa ceva.

 6. #6 SP
  Mad Collector rodarkone's Avatar
  Eu zic ca iphone 5 tine cam 3 ore si un pic in jocuri (eu cel putin asa am patit la 3 / 4 / 4s etc) cam la jumatea lui PS Vita care tine undeva la 4-5 ore si mai putin decat 3DS XL 6-7 ore (DSi .. care tine vreo 8 ore) - poate Ipadul sa tina ceva mai mult, dar nu cred ca ajunge la 10 ore.

  Evident depinde si de setari, insa testele se fac cu totul la maxim, sau cu totul la minim (nu setari intermediare) datorita granularitatii (unele deviceuri au mai multe trepte si diferite "tipuri" de setari - de ex iphone are GSM, daca alegi airplane creste si batery life)

  PS: de ex DsI XL cu setarile de luminozitate la minim tine undeva intre 15 si 17 ore

  later edit (dupa cum am presupus):

  http://www.tomshardware.com/reviews/...ay,3157-4.html

  cel mai "bun" ipad - tine in jocuri un pic sub 8 ore (depinzand de joc ajunge si la ~ 6 ore) ceea ce e si normal avand in vedere dimensiunile mari ale ecranului.

 7. #7 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Acum, nu mai compara si tu mere cu pere. un 3DS XL este de 3 ori mai greu si are o rezolutie de toata jena (4.88" in 800 x 240?!? holly crap). Nu mai vorbesc de procesor si alte alea (vorbim strict de ergnommie aici, nu de titluri). Teoretic, la ce baterie are, un 3DS XL ar trebui sa tina minim 20 de ore (daca am face o comparatie directa cu un i5).

  La partea cu "iPhone 5 tine cam 3 ore si un pic... cam la jumatatea lui PS Vita care tine 4-5 ore"... cred ca le-ai inversat. Oricum 3 ore si un pic nu vor insemna niciodata jumatate din 4-5 ore, dar in fine. La mine cu brightness 50-60% i5-ul ma tine cam 4-5 ore de gaming.

  Cat despre teste... nu sunt de acord sa se faca cu totul la minim si nici la maxim, pentru ca e o aberatie. Poate un device are 400nits brightness la maxim, in timp ce unul de-abia scoate 150. Asta inseamna ca primul la maxim va consuma mult mai mult, si nu e fair. La fel si la minim, unde mi se pare aiurea sa testezi, odata ce nu te joci niciodata asa (eu cel putin nici in complete darkness nu scad sub 50-60% luminozitatea la i5/iPad 4). Pentru asta se foloseste un colorimetru... stabilesti aceasi luminozitate pe toate (sau ochiometru, e bun si ala daca ai vederea buna).

  Cat despre cel mai bun iPad, din cate vad ai dat un link la tomshardware unde "cel mai bun e un iPad 3"... si din cate stiu mai e si 4. Pe mine ma tine de obicei cam 8-10 ore de gaming (in functie de joc, desigur)... cu brightness la 60%, WiFi On, Bluetooth On (dau sunetul in receiver usually).

 8. #8 SP
  Mad Collector rodarkone's Avatar
  Pai nu eu am comparat telefonul/tableta cu consolele eu doar "avertizez" pe gamerii care se asteapta sa le tina iphonul mai mult decat PS Vita sau 3DS-ul ca nu se va intampla chestia.

  Cat despre Ipad 4 - imi cer scuze pentru umila greseala (insa e tot sub 6 ore in jocuri "solicitante")

  Apropo cu ocazia asta am descoperit si eu ca exista mai multe ipaduri ... decat credeam eu cel putin.

  Vezi tabelul de mai jos cu versiunile de ipad 2
  Attached Images Attached Images 51767.png ipad-lineup.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. E oficial: noul standard TV este UHD By MonkY in forum Tech News
  Replies: 57 Last Post: 12-02-2015, 03:18
 2. Replies: 8 Last Post: 18-12-2014, 16:23
 3. Replies: 3 Last Post: 21-06-2014, 09:45
 4. HDMI 2.0 este oficial: 4K la 60FPS! By MonkY in forum Tech News
  Replies: 12 Last Post: 06-09-2013, 00:56
 5. Replies: 6 Last Post: 16-05-2011, 01:12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts