Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 177

Thread: Smartwatches - ceasuri inteligente

  1. #21 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu numai ca a sarit de 8 milioane, dar a facut asta in prima zi. Gandeste-te ca au strans 6 mil in 6 ore. Cred ca e un fel de record, chiar si pentru Kickstarter. Ma uitam, unii au donat si 5k$... Astia-si fac campus ca Apple daca o tin tot asa 31 de zile

  2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca a venit Huawei si a dat cu mai toti de pamant. N-o fi el cel mai smecher (vedem in cateva zile Apple Watch), dar a dat o lectie la Motorola de le-au sarit fulgii (ia uite, ca se poate folosi chiar tot ecranul rotund - ce minune!)... Si se pare ca va fi si super afordable. Anyway, meet Huawei Watch:

    Attached Images Attached Images huawei-watch.jpg

  3. #23 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Eu asta mi-l voi lua peste cateva zile



    Initial am vrut sa-mi iau un PS4 dar m-am razgandit si am zis ca-mi iau ceasu'


    ...PS4 can wait. Am ce juca.

  4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stai un pic... de ce ti-ai lua acum un G Watch R cand deja au anuntat Urbane? Vezi http://www.consolegames.ro/forum/f11...watch-metalic/. Preferi plasticul?

  5. #25 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Pai are:
    stainless steel body
    dar daca-i pana acolo, da prefer plasticul

    Acum m-am uitat la http://www.consolegames.ro/forum/f11...watch-metalic/ si nu-mi place - not my type Eu toate ceasurile pe care le-am avut (si pe care le am) seamana cu G Watch R

    Exemplu rapid (cu ce am la mana acum - aluminiu + palstic):

    Si mai mult ca sigur ca bratara (sau cureaua) din piele, cu care vine G Watch R, o voi schimba
    Attached Images Attached Images dsc_0002.jpg dsc_0003.jpg

  6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Gusturile nu se discuta, asta e clar. Dar esti constient ca atunci cand iti iei un telefon din plastic, nu il iei "forever". Probabil e si motivul pt. care colectionarii de ceasuri nu tin asa ceva in colectie.

    Eu te-am intrebat pt. ca te stiam mare sportiv (biking & stuff)... si presupun ca ai fi preferat ceva care sa reziste la o cazatura, doua...

  7. #27 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Arata chiar bine, mai ales fata de rahaturile alea dreptunghiulare si butucanoase de la Samsung si Apple. Mi se pare al doilea cel mai reusit dupa Moto 360. Ronan, sa vii cu impresii dupa ce te joci cu el cateva zile.

  8. #28 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Ce nebunie, din cate vad is o tona de chestii pe Android Wear

  9. #29 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daaaa, numai jocuri pe ceas nu ai incercat pana acum

  10. #30 SP
    Member blondutzu's Avatar
    eu personal l-am cumparat pe asta: Withings Store

    nu e el prea smart, dar este pe gustul meu si se descurca foarte bine si pe tracking (steps, run, sleep, swim). Nu ma atrage niciunul din ceasurile cu adevarat smart ca si aspect

  11. #31 SP
    Admin MonkY's Avatar
    N-arata rau blondutzu. Sa-l stapanesti sanatos! Si da... ai dreptate, nu prea e smart

  12. #32 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    No mi-a ajuns si mie ceasul:
    Revin cu impresii zilele astea

  13. #33 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Felicitari, te asteptam cu impresii. Cat ai dat? Si partea aceea care tine sticla, este din plastic sau este o rama metalica (cea pe care este marcat 15/30/45)?

  14. #34 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Cam asa sta treaba cu: LG W110 G Watch R

    Informatii generale:
    • Am dat 1.200 de lei si l-am luat de pe altex.ro (mi-a venit in mai putin de 24 de ore) - Smartwatch LG G Watch R W110, Black | ALTEX (din cate vad acuma-i 1.500, lol).
    • De cand l-am luat (mai exact pe 7 martie) l-am incarcat o singura data iar durata de incarcare 0 -> 100% a fost ~ 2h. (momentan mai am 39%). Mai jos poze cu incarcatorul & co.
    dsc_0001.jpgdsc_0002.jpgdsc_0003.jpg
    • Display-ul esteP-OLED, cureaua este din piele (genuine leather), carcasa (sau scheletul, nu stiu cum sa-i zic) inclusiv pe margini si partea de siguranta sunt din metal, citez: "LG W110 G Watch R is wrapped in a sleek metal case that's dust and water resistant" iar spatele este din palstic dur. Tot pe spate mai are si un senzor ce masoara bataile inimii (heartbeat sensor) si 5 conectori metalici/magnetici pentru incarcare.
    dsc_0016.jpgdsc_0017.jpgdsc_0021.jpgdsc_0002.jpg

    Aplicatii, conexiuni, setari, povesti, etc:
    • Prima data cand l-am pornit (btw era incarcat 100%) am ales limba dupa care mi-a cerut sa-l conectez cu un device android. Nimic mai simplu, am pornit Bluetooth-ul telefonului si in cateva secunde s-a facut pair...dupa care am primit o notificare pe ceas: ca trebuie sa dld app-ul Android Wear (ceasul folosind de asemenea Android Wear OS).
    • Dupa un simplu tutorial in care am invatat cum sa folosesc ceasul (swipe down, left, right, up, etc) am inceput sa-l setez/personalizez, sa-i schimb fata, etc.
    • Ceasul vine cu o serie de app-uri preinstalate (nimic deosebit - chestii standard, fitness, steps monitor, etc.) insa va recomand sa folositi "browse suggested apps" din app-ul Android Wear de pe telefon pentru a da viata acestui ceas.
    • Si daca tot am pomenit de Android Wear va spun ca prin acest app puteti controla ceasul remote, sa-i faceti si modifica setari, sa-i instalati app-uri, tot ce va trece prin cap fara a mai intra in meniul lui (asta asa ca fapt divers).
    • In meniul ceasului se intra super usor: un simplu tap sau double tap, daca este dezactivat always on mode-ul, sau o simpla apasare pe butonul din lateral.
    • Meniurile sunt: google speak now, settings, show alarms, show my steps, take a note, remind me, show my heart rate, send a text/voice text, email, agenda, navigate, set a timer, start stopwatch, set alarm, play music, etc. - evident toate astea au si sub-meniuri
    • O optiune foarte faina ii optiunea: theatre/movie mode (aceasta se activeaza apasant de 2 ori butonul din lateral) si aceasta practic blocheaza ceasul (exact ca un telefon) si il tine asa pana la urmatoarea apasare pe buton. Este super utila cand mergeti undeva la concerte saun unde-i aglomeratie (sau la cinema/teatru) si nu vreti ca cineva sa va atinga display-ul din gresala si sa inceapa nebunia (sau in cazul cinema-ului sa va lumineze si sa-i deranjati pe ceilalti) si daca tot am zis de asta zic si de optiunea sound on/off/vibrate - nimic special doar ca o are
    • Notificarile se pot dezactiva (fie din telefon fie din ceas) si ele apar in partea de jos si se pot ascunde cu un swipe down sau reda cu un swipe up. Dupa ce au fost redate se poate face swipe left pt. a le inchide sau swipe right pentru a accesa diferite optiuni. Cea mai tare (sau ma rog..asta mie-mi place mult) este optiunea de a reda pe telefon. Pur si simplu dai un tap pe iconita si-ti desvhide instant notificarea pe telefon sau mesajul sau etc. (sau pe televizor, asta inca n-am incercat dar cred ca se poate daca instalezi app-ul necesar).
    • Dupa cum am zis...ceasul este dependent de telefon atunci cand vine vb. de instalat app-uri noi. si sunt O TONA...grupate pe categorii precum: tools for android wear, social apps, productivity apps, communication apps, healt & fitness, travel & local, games, etc. Preturile sunt super mici (cativa lei) dar gastiti si app-uri free
    • Eu, momentan, mi-am cumparat 2 fete de ceas (super simpatice) via Android Wear si cam atat mai exact: PAC-MAN Watch Face (~ 4 lei) si Odyssey Premium Watch Face (~ 5 lei). Prima am laut-o just 4 fun (il arata pe pac-man cum mananca fantome, fructe, etc.), iar cea din urma (ceva mai serios, nu?)...pt. ca te lasa s-o editezi asa cum vrei tu si are o multime de "chestii".
    • Mai jos va prezint cateva fete pre-instalate precum si fetele mentionate mai sus (fata ceasului se poate schimba fie prin apasarea ecranului, cateva scunde, dupa care cu swipe left/right alegeti fata dorita, fie folosind app-ul Android Wear de pe telefon):
    dsc_0003.jpgdsc_0004.jpgdsc_0006.jpgdsc_0007.jpgdsc_0009.jpgdsc_0010.jpgdsc_0015.jpgdsc_0018.jpgdsc_0001.jpg
    • Odyssey Premium Watch Face in combinatie cu Android Wear face minuni poti costumiza culorile, textul, sa-ti arate o ora alternativa, sa-ti arate temperatura, etc. (am facut cateva teste cu TITANFALL si CONSOLE GAMES) urmeaza una cu ADVENTURE TIME (da pe aia n-o mai pun pe foum).
    • Acestea sunt cateva setari ce se pot face direct din app-ul Android Wear si au efect asupra ceasului instant precum si info. aditional despre baterie sau spatiu de stocare:
    screenshot_2015-03-10-14-24-26.pngscreenshot_2015-03-10-14-24-35.pngscreenshot_2015-03-10-14-24-52.png

    Diverse:
    • Sunt foarte multumit de acest ceas (vi-l recomand si voua) ii exact cum vreau eu sa fie, nu arata ca un borcan (in mod cert nu voi agata fete cu el, lol - si foarte bine, n-am timp de prostii), ii super usor, nu iese in evidenta (foarte tare) si merge la orice tinuta
    • Daca rezista la socuri? Pai in prima seara (adica la cateva ore dupa ce mi-a ajuns) l-am laut cu mine la Death Metal Supremacy 4 unde a facut cunostinta cu berea, cu cimentul si betonul - asta e, se mai intampla, dupa posibilitati
    Pe piesa asta a facut cunostinta cu toate cele mentionate mai sus






    The end.
    Attached Images Attached Images dsc_0016.jpg

  15. #35 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bravos RonanN1 (ce bine arata fata cu ConsoleGames, blue, red & white)! Sa-l stapanesti sanatos! Dar spune-mi si mie o chestie... ceasul sta cu ecranul oprit daca nu te uiti la el sau nu-l folosesti?

  16. #36 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Ceasul are o optiune Always-on screen: on/off. Daca este "on" ceasul ramane pornit (ca un ceas normal) ~ 5/6 secunde dupa care isi schimba fata (trece ca intr-un sleep mode) iar daca este "off" fata ramane activa ~ 5/6 secunde dupa care reapare apasant butonul din lateral, sau atingand ecranul sau pur si simplu un swipe cu palma deasura lui - fara sa-l atingi (gen hocus pocus) De asemenea mai exista o setare (exclusiva app-ului Android Wear) numita Tilt to wake screen. Asta face exact ce zice...daca te uiti la el ca si cum te uiti la un ceas normal..."se trezeste" sta ~ 5/6 secunde dupa care "adeoarme".

    dsc_0003.jpgdsc_0002.jpgdsc_0001.jpg

    Acum am observat ca in review n-am mentionat de intensitatea luminii. Aceasta poate fi setata de la 1 la 6 (eu o tin pe 1).

    Sper ca pe viitor app-ul Android Wear sau OS-ul ceasului sa contina un mini update in care:
    1. Sa se poata seta durata acvtiva a fetei in modul Always-on screen. Adica...acele ~5/6 secunde sa se poata edita...la 10 sau 11, etc. ca display-ul unui telefon.
    2. Sa existe o optiune care sa permita afisarea fetei in permanenta...fara a mai intra in fata safe mode (Asa-i zic eu)
    *p.s.

    In caz ca vreti sa cititi un review profi (sau ma rog...o alta parere), recomand acest review:


  17. #37 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu e dubioasa faza cu trecerea mainii pe deasupra pentru trezire ? Cum stie ca e mana ? Daca-l acopera maneca de la camasa, se trezeste ?

  18. #38 SP
    Member cr0c0's Avatar
    tine de senzorul capacitiv al ecranului si cred ca mana trebuie sa fie foarte aproape de ecran (sub 1 cm)

  19. #39 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu e dubioasa faza cu trecerea mainii pe deasupra pentru trezire ? Cum stie ca e mana ? Daca-l acopera maneca de la camasa, se trezeste ?
    Nu e dubios deloc, am eu la unul din telefoane si se activeaza de la 2-3cm in sus, deci problema cu maneca de la camasa probabil nu ar trebui sa existe.

  20. #40 SP
    Member cr0c0's Avatar
    La telefoane e mai usor, se foloseste senzorul de proximitate sau chiar camera frontala. Ceasul posibil sa aiba senzor de proximitate dar totusi nu cred ca au avut unde sa-l ascunda. Asadar ramane sensorul capacitiv.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 6 Last Post: 06-09-2014, 00:22
  2. 2014 - anul ceasurilor inteligente By trickz in forum Tech News
    Replies: 9 Last Post: 18-03-2014, 23:32

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts