Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Mobile Suit Gundam Extreme Vs Force vine pe PS Vita

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Mobile Suit Gundam Extreme Vs Force vine pe PS Vita

  In cazul in care chiar credeati ca nu mai sunt sanse sa iasa jocuri pentru consola portabila PlayStation Vita (pe care Sony se pare ca a cam dat-o uitarii), ei bine iata ca pe 12 Iulie apare noul Mobile Suit Gundam Extreme Vs Force. Bandai Namco Entertainment Europe a anuntat ca cel mai nou joc Gundam Extreme va fi lansat si va fi distribuit exclusiv in format digital pentru PlayStation Vita. Totodata publisher-ul a dezvaluit si noi personaje, respectiv detalii despre noul sistem de lupta.

  Doua noi personaje Mobile Suit se vor alatura universului Mobile Suit Gundam Extreme Vs Force: ∀ GUNDAM, pilotat de Loran Cehack este solutia ideala pentru luptele de la distanta mare si de la apropiere, in timp ce Infinite Justice GUNDAM, pilotat de Athrun Zala a fost proiectat pentru lupte de la distanta medie. Alaturi de ei vor debuta si noii Wingmen: Z’GOG si RICK-DIAS.

  Jucatorilor le sunt pregatite si inovatii ale sistemului de lupta, precum FORCE ATTACK. Acest atac special deosebit de puternic poate fi folosit exclusiv de Force Commands si Battleships, pe durata misiunilor de tip Unit Battle. Desi FORCE ATTACK poate avea efecte devastatoare asupra personajelor MS din joc, trebuie folosit cu atentie, din cauza timpului lung de incarcare.

  Attached Images Attached Images mobile-suit-gundam-extreme-vs-force.jpg

 2. #2 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
  Mai exista PS Vita?

 3. #3 SP
  OEE
  VIP Member OEE's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Mobile Suit Gundam Extreme VS-Force By OEE in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
  Replies: 1 Last Post: 09-06-2016, 09:28
 2. Replies: 0 Last Post: 21-12-2015, 19:24
 3. Replies: 2 Last Post: 28-03-2014, 09:19
 4. Replies: 0 Last Post: 12-01-2009, 19:53

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts