Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Strike Suit Zero: Director's Cut vine pe consolele next-gen!

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Strike Suit Zero: Director's Cut vine pe consolele next-gen!

  In ultima vreme duc dorul unor space combat-uri bune pe console. Imi lipseste ceva gen Freelancer, Wing Commander, si daca pe PC ar trebui sa apara in viitorul apropiat titluri precum Elite: Dangerous sau Star Citizen, pe console situatia nu arata prea bine. Well, sper ca spatiul respectiv sa fie cel putin temporar rezolvat de catre jocul celor de la Born Ready Games, denumit Strike Suit Zero: Director's Cut. Acesta se va lansa pe Xbox One si PlayStation 4 in Martie.

  Jocul a fost initial lansat pe PC anul trecut, este un space combat care insa se axeaza mai mult pe zona arcade (iti poti transforma nava intr-un fel de mech), si nu pe trading, piraterii sau explorare. Cel putin varianta Director's Cut va veni cu o grafica updatata, o campanie restructurata si va include toate DLC-urile lansate pana acum.

  Atentie insa! Jocul nu se va vinde decat in varianta digitala, via PSN si Xbox Live. Mai jos aveti si un trailer al jocului. Enjoy!

  Attached Images Attached Images strike_suit_zero_directors_cut.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member Strike105X's Avatar
  Strike Suit Zero este un joc simplu, la obiect si superb, cu o coloana sonora cum rar vezi in gaming (si nu numai). Il recomand cu caldura, singurul lucru pe care-l sper este ca in versiunea asta sa imbunatateasca handling-ul cu gamepad-ul, pe PC diferenta intre mouse si gamepad era prea mare, sa speram ca versiunea asta va ajunge si pe PC in cele din urma, nu de alta dar dupa cum am zis as vrea sa am parte de un handling mai bun cu maneta .

 3. #3 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Desi l-am asteptat pe 4 Martie... se pare ca acesta a fost amanat pentru 8 Aprilie pentru Xbox One si PS4 US... si 9 Aprilie PS4 UK.
  Si daca tot am updatat... hai sa vedem si un developer diary:


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 16 Last Post: 10-03-2015, 20:23
 2. GTA V confirmat pe consolele next-gen si PC By paunstefan in forum Console News
  Replies: 23 Last Post: 23-06-2014, 00:19
 3. Strike Suit Zero! By Strike105X in forum Console Club
  Replies: 2 Last Post: 07-03-2014, 20:00
 4. Replies: 19 Last Post: 25-09-2013, 17:11
 5. Replies: 0 Last Post: 11-08-2012, 23:19

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts