Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Lulzsec se "pensioneaza"

 1. #1 SP
  Senior Member Tudoran's Avatar

  Lulzsec se "pensioneaza"

  Daca nu ati auzit de acest grup, sigur ati auzit de cel putin unul dintre multe lor atacuri la foarte scurt timp unul de celalalt. Ei sunt cei care au cauzat nenumarate probleme celor de la Nintendo, Codemasters, Square Enix, Eve Online, Minecraft, League of Legends, Bethesda, Epic Games si The Escapist. Se pare ca grupul de hackeri a decis sa retraga din acest domeniu dupa exact 50 de zile de la formarea sa. Acestia au postat si un mesaj de ramas bun pe site-ul lor si diferite date obtinute de ei in ultime 2 luni: 50,000 de conturi de pe diferite site-uri de gaming, 550.000 de conturi de la Battlefield Heroes Beta, date interne de la AT&T, date interne de la AOL si multe altele.

  Aveti mai jos mesajul de care ziceam:
  “Again, behind the mask, behind the insanity and mayhem, we truly believe in the AntiSec movement,” it said.
  “We believe in it so strongly that we brought it back, much to the dismay of those looking for more anarchic lulz. We hope, wish, even beg, that the movement manifests itself into a revolution that can continue on without us.”
  “So with those last thoughts, it’s time to say bon voyage. Our planned 50 day cruise has expired, and we must now sail into the distance, leaving behind – we hope – inspiration, fear, denial, happiness, approval, disapproval, mockery, embarrassment, thoughtfulness, jealousy, hate, even love. If anything, we hope we had a microscopic impact on someone, somewhere. Anywhere.”
  Attached Images Attached Images hacking.jpg

 2. #2 SP
  Member Quasivasi's Avatar
  Sa se duca invartindu-se, sper ca autoritatile sa continue sa-i vaneze!

 3. #3 SP
  Senior Member Khan's Avatar
  Da da.. sa se duca, si sa vina altii in schimb care in loc sa faca publice bresele de securitate le folosesc pentru a-si umple conturile cu bani.

 4. #4 SP
  Senior Member RonanN1's Avatar
  Lulzsec
  ...they got balls of steel

 5. #5 SP
  Banned cryyo's Avatar
  Sau pensionat pe dracu. Deacuma sunt o subdivizie a lui Anonymous si se numesc AntiSec.

 6. #6 SP
  Senior Member Marinake's Avatar
  Quote Originally Posted by gugukalimero View Post
  Sa se duca invartindu-se, sper ca autoritatile sa continue sa-i vaneze!
  De ce speri asta...datorita oamenilor ca ei jocurile din ziua de astazi au aceste preturi....daca nu exista cineva sa le pirateze firmele producatoare profitau de asta si tot mareu preturile pentru ca altfel nu aveai de unde sa iei jocuri...totul se leaga

 7. #7 SP
  Member Quasivasi's Avatar
  Serios?

  1. Hai sa iti prezint alta teorie: datorita celor care pirateaza nu reusesc producatorii (developeri, publisheri etc.) sa vanda destule unitati astfel incat sa isi acopere cheltuielile si sa faca profit, astfel fiind nevoiti sa mareasca preturile jocurilor. Preturile, la orice produs, fiel el joc sau paine, nu poate "tot" creste pentru ca nu s-ar mai cumpara, cumparatorii se reorienteaza. Cererea se echilibreaza cu oferta.
  + daca nu se mai scot bani din jocuri...nu se mai fac...si atunci tu ce mai piratezi?


  2. Ce are Lulzsec de-aface cu pirateria? Ei sunt hackeri...

  3. Furtul, chiar si al datelor, este ilegala, la fel ca si pirateria.

  Daca ai fi avut aceste notiuni elementare despre cum functioneaza piata bunurilor, cine sunt defapt Lulusec si ce au facut, mai postai? Se mai leaga?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 0 Last Post: 18-06-2011, 16:44

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts