Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 28 of 28

Thread: Crytek va anunta un nou proiect "absolut fantastic" luna viitoare

  1. #21 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Crysis 2 = superb
    Grafica, sunete, gameplay alert si lung ca timp, mai ales prin comparatie cu altele.
    Povestea cam subtire, da te mai uiti daca ai restul?
    Serios acum, Crysis 2 m-a surprins placut. Nu e joc de referinta, dar asta e alta poveste...

  2. #22 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    grafica, sunete, sa ia ochii, gameplay lipsa
    Cam asta e definitia unui tech demo Si culmea ca specialistii in asa ceva (adica "id software" si "Epic Games") chiar au scos jocuri faine, desi erau suficiente tech demo-uri pt simplul fapt ca ei fac banii din vanzarea motorului grafic.

    Dar Crytek a esuat la ambele capitole, nici n-a reusit sa faca jocuri grozave si nici motorul grafic nu l-au vandut, desi ala de la Crysis1 chiar era beton, insa probabil ca necesitatea unui hardware puternic care sa ruleze motorul grafic a facut companiile sa aleaga id tech 4 si Unreal Engine 3. Plus ca id software si Epic Games aveau in spate deja experienta in licentierea motoarelor grafice si e mai usor sa lucrezi cu cineva deja cunoscut...

    Poate si pretul a contat, nu-s sigur. Cert e ca aproape nu exista jocuri bazate pe CryEngine2, in schimb o gramada de jocuri folosesc id tech 4 sau Unreal Engine 3.

    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Crysis 2 = superb
    Grafica, sunete, gameplay alert si lung ca timp, mai ales prin comparatie cu altele.
    Povestea cam subtire, da te mai uiti daca ai restul?
    Serios acum, Crysis 2 m-a surprins placut. Nu e joc de referinta, dar asta e alta poveste...
    Chestiile "evidentiate" de mine se cam bat cap in cap, nu crezi? Un joc superb este intotdeauna unul de referinta.

    Mie Crysis 2 nu mi-a placut, desi sunt fan al FPS-urilor. Grafica e buna, nu pot spune, dar e ciudata. E foarte artificiala, spre deosebire de Half Life 2, de exemplu, unde de multe ori aveam impresia ca ma uit la un film, nu ca joc. Cu toate asta nu are suficiente "efecte speciale" care sa "sparga" ochiul, cum de exemplu vezi in Unreal Tournament III.

    Sunetele sunt ok, gameplay-ul e ok (mie nu mi s-a parut deloc alert). Dar are o problema uriasa: armele si fizica jocului. Cand trag cu o arma am impresia ca trag cu o arma airsoft cu bile de plastic. Nu stiu de ce, dar impresia asta mi-o lasa mie. Cand fug am impresia ca-s un sapun care aluneca in cada. Cand sar nu "simt" ca sar, simt de parca as misca un obiect intr-un program 3D, nu simt inertie, gravitatie, nimic...

    In concluzie nu astept nimic bun de la Crytek. Far Cry a fost excelent, mi-a placut foarte mult. Crysis 1 a fost bun. Crysis 2 a fost decent si zic asta pt ca-s fan FPS. Dar daca n-as fi probabil ca l-as incadra in categoria jocurilor proaste. Daca trendul asta continua oare ce urmeaza? Un joc execrabil, logic.

  3. #23 SP
    Junior Member hitokiri's Avatar
    In primul rand apreciez RaverX ca ai lasat un comment calumea, dezvoltat si cu opinia ta, nu te-ai rezumat si tu la un "Crysis 2 = mizerie" sau "Crytek :rolls eyes then flushes toilet:".

    In al doilea rand cred ca fizica jocului a fost intentionat facuta in asa fel. Doar era si normal sa fie diferit din moment ce porti Nanosuit, adevaratul erou al jocului. Nu putea sa semene cu un FPS ce tinde la un gameplay realist. Mie toate momentele de fuga, sprint cu puterea nanosuit-ului, sartiturile si alunecarile mi se pareau extrem de fluente si raspundeau perfect la controller. Mai ales pe la jumatatea jocului cand deja iti intri in mana si deblochezi acel air-stomp. Pt mine a fost super fun sa sprintez catre un adversar, sa sar in fata lui ca apoi sa fac air-stomp (tehnica care o foloseam la ultimul adversar pt ca imi consuma toata energia). Armele din joc au fost foarte multe. Eu tind sa folosesc acelasi gen de arme in cam toate FPS-urile, adica sniperul pt departare si shootgunul pt apropiere si cam evit orice fel de rifle/machinegun, dar si acestea se comportau bine. Sa nu uitam ca erau arme nerealiste facute in cadrul jocului, nu arme reale ce apar in unele jocuri. Daca ar fi sa o luam asa, nici mie nu imi convin masinile din GTA si nu imi plac cum se conduc, dar inteleg ca asta e ideea studioului, sunt masini speciale pt joc si nu iau asta ca un lucru negativ si nici nu as depuncta jocul pt asta.

    In al treilea rand, Crysis 3 e ca si anuntat si sigur se lucreaza la el. Eu cred ca acum vor anunta un joc cu totul nou, ceea ce inseamna un nou IP. E frustrant cand vezi atata reactie negativa fata de un proiect nou, care nici macar nu a fost prezentat. Baietii de la Crytek fac o treaba f buna, sunt europeni ca si noi, au studioul la 1400 km de aici si reusesc sa faca jocuri cu nimic mai prejoase faza de americani sau japonezi, granzii acestei industrii.
    Si cu toate astea nu este pic de rabdare sa vedem ce ne rezerva viitorul, se arunca cu noroi din start fata de o firma relativ noua, si un IP nou. Credeti ca e mai bine ce se intampla acuma cu restul jocurilor? Nu vi se pare ca sunt destule sequel-uri fara rost ce nu mai aduc nimic nou si doar mulg banii? O sa fie ok ca peste 10 ani o sa fie 'n' nr de COD, Battlefield, Uncharted, NFS, Halo, Gears of War, God of War, si extrem de multe altele? Parerea mea e ca nu, s-a pierdut de mult ideea de trilogie sau de serie finita. Asa ca putin respect fata de Crytek pt cea ce face si sa privim acest nou proiect cu un open mind, obiectivism, si nu cu scepticism si insulte. Daca intradevar jocul se dovedeste a fi un esec, nu il cumparam si gata. In luna noiembrie a acelui an sigur o sa mai apara un COD, au unde merge banii nostri.

    Multumesc celor ce au citit.

  4. #24 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Eu am citit ambele pareri (hitokiri si RaverX ) si cred ca adevarul e undeva la mijloc. Ca FPS Crysis 1 si 2 au fost ok. Iar ideea de nanosuit, desi nu o noutate a fost bine pusa in practica si inclusa in joc. Crysis 1 (cu tot cu Warhead) imi pare a fi un joc multttttttt mai reusit decat 2-ul, ideea de jungla , open world, camunflaj, era stralucita.
    2-ul cu blocuri si etc...etc mi-a parut mai slab (poveste si gameplay) dar nu a fost un esec, asta e clar.
    Banuiesc ca CryEngine este un motor grafic cu potential si care cu un pic de ambitie, munca si optimizare ar face pisu' pe ID4 Tech si Unreal, dar asta e doar parerea mea.

  5. #25 SP
    Junior Member miron's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Crysis 2 = mizerie

    Ca si 75% din jocurile care apar pe piata. Arunca acolo ceva grafica, sunete, sa ia ochii, gameplay lipsa, noutati lipsa, strica si ce era bun din vechi, si gata jocul. Asteapta sa se vanda.
    Ei si mie mi-a placut Crysis 2 pentru ca era ca naiba de fain!Fiecare cu opinia lui ok?!

  6. #26 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    miron - probabil ai limitata capacitatea de a evalua un joc. Avand in vedere ca primul a fost de note peste 9, si nu o spun numai eu, continuarea a fost un regres vizibil. Eu doar mi-am exprimat o opinie, nu te-am contrazis in mod direct. De fapt parerea ta nici nu ma intereseaza avand in vedere modul in care te exprimi.

    Ah, si inca ceva, cand vei cumpara primul joc original, anunta-ne, suntem curiosi ce vei cumpara.

  7. #27 SP
    Member vTGS's Avatar
    Hype it up Crytek, nu ma astept la cine stie ce, poate o sa fiu placut surprins. Prima data cand am jucat Crysis 1 am fost impresionat de primul lucru care-ti sare in ochi, grafica, care m-a facut sa ignor unele probleme pe care le avea jocul *guilty* , dar pana la urma si Crysis 1 si Warhead mi-au mentinut interesul pana cand le-am terminat. Crysis 2 a fost asa si asa, cam plictisitor, nu am ajuns prea departe in poveste totusi sa vedem ce surpriza are Crytek...

    Zero Punctuation:

    Crysis 1 Review


    Crysis 2 Review



  8. #28 SP
    Member Snake's Avatar
    Parerile sunt impartite. Eu sunt curios acum insa ce v-ati dori voi de la urmatorul Crysis? Ceva cat mai hightech posibil, cu ultimele nebunii grafice, sa iti pice ochii din gura, sau grafica la nivelul lui 2 si un story si gameplay de 100 de ori mai bun? Eu as prefera a doua varianta sa fiu sincer.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Crytek prezinta un VR demo numit "Back to Dinosaur Island" By djleo666 in forum Stories & Other News
    Replies: 0 Last Post: 19-03-2015, 15:40
  2. Replies: 1 Last Post: 06-12-2013, 00:47
  3. Replies: 17 Last Post: 09-01-2013, 16:46
  4. Replies: 22 Last Post: 24-02-2012, 19:31

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts