Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 58

Thread: Playstation 3-ul intrece Xbox 360-ul la vanzari

  1. #1 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

    Playstation 3-ul intrece Xbox 360-ul la vanzari

    Conform IDC, Playstation 3-ul a reusit la inceputul anului 2013 sa intreaca Xbox 360-ul la vanzari. Consola celor de la Sony a reusit in cei 6 ani sa vanda 77 de milioane de unitati, iar cei de la Microsoft au vandut doar 76 de milioane de console (dar in 7 ani). Se pare ca diferenta a facut-o Europa si Asia, in America de Nord Xbox 360-ul fiind pe locul 1. Credeti ca diferenta o sa creasca, PS3-ul fiind ajutat de exclusivitati precum The Last of Us, God of War Ascension si Beyond: Two Souls, sau Microsoft o sa ajunga iar pe primul loc pana la aparitia urmatoarei generatii de console ?
    Attached Images Attached Images ps3_vs_xbox360.jpg

  2. #2 SP
    Member toto's Avatar
    La capitolul exclusivitati , PS3 , a stat si va sta mult mai bine , seriile Uncharted , Killzone si God of War au fost cred eu in mare parte "vinovate " de vanzarea celor 77 mil de console , cat despre The Last of Us , numai de bine , o sa aiba un cuvant greu de spus in 2013 .

    ---------- Post added 11-01-2013 at 09:33 PM ----------

    Si cred ca un lucru destul de important i-l are faptul ca accesul online pentru PS3 e free ..........

  3. #3 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Bineinteles, incet incet cei de la Sony ii vor intrece pe cei de la Microsoft datorita avantajelor consolei si a exclusivitatilor, daca o sa o tina tot asa si nu vor face prostia cu tag-urile vor avea mult succes.

  4. #4 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by toto View Post

    [/COLOR]Si cred ca un lucru destul de important i-l are faptul ca accesul online pentru PS3 e free ..........
    sau ca la cele 40 lire pe care le platesti la Xbox Live de pomana la PS3 primesti jocuri in fiecare luna...

  5. #5 SP
    Junior Member kaiac's Avatar
    sony is the big boss,microsoft e ca un fraier smecherit care vrea sa para si el boss asta in general nu neaparat la console ma refer,e ca si cum ai compara o masina germana cu una janopeza sunt bune amandoua dar mertanu e mertan vere.
    no ofance it is just my opinion!

  6. #6 SP
    Junior Member xbox 360's Avatar
    Si nu uitati ca multi oameni au primit RRODuri si si-au cumparat xbox de mai multe ori .

  7. #7 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by kaiac View Post
    sony is the big boss,microsoft e ca un fraier smecherit care vrea sa para si el boss asta in general nu neaparat la console ma refer,e ca si cum ai compara o masina germana cu una janopeza sunt bune amandoua dar mertanu e mertan vere.
    no ofance it is just my opinion!

  8. #8 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    7 ani... 7 ani au stat si au suferit in tacere si acum incep sa explodeze... il poate depasi cineva pe kaiac? va provoc

    Nu vor sa inteleaga ca acel cost lunar, este "varsat" in dezvoltarea sistemului. Nu vezi decat ca MS sunt jepcari ca iau bani ca sa te joci, dar nu compara sistemele, incepand de la banalul chat in jocuri pana la stabilitate. Si nu mai spunem ca este un sistem integrat si cu pc-urile si mai nou si cu tabletele si telefoanele (si nu ma refer doar la surface, tablete sau telefoane cu windows 8).

  9. #9 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Sa nu mai vorbim de securitate, cat timp a fost cazut PSN si in plus Sony nu mai are chei de criptare secrete, fapt ce te lasa sa intrii pe PSN cu cheaturi si moduri care distrug jocul.

  10. #10 SP
    LuK
    Junior Member LuK's Avatar

    Re: Playstation 3-ul intrece Xbox 360-ul la vanzari

    Oricum ar fi, diferenta asta mica nu face mare branza, decat poate in statistica. Fara sa detin o consola, nici in prezent dar nici in trecut (poate in viitor, daca noua generatie imi va placea dpdv hardware), observ ca Sony au o paleta de jocuri exclusive mult mai variata si mai consistenta, insa la jocurile multiplatform M$-ul ii cam ia fata primului (din ce am citit pe net).

    Sent from my GT-N8000 using Tapatalk HD

  11. #11 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Argumente gen: "PSN e varza pe langa Xbox Live" sau "Xbox 360 e consola de ales cand vine vorba de multiplatform" sunte reminescente din primii ani cand s-a lansat generatia asta de console si toata lumea compara diferitele aspecte ale concurentilor. De mult nu mai sunt intemeiate afirmatiile astea.

    PSN e mai puternic ca niciodata, nu mai ai parte de lag, deconectari sau interfete rudimentare si lipsa de servicii cu aveai parte la inceput. Multiplayer'ul e free si optional cu PS+ ai parte de jocuri si servicii gratis la aceeasi bani pe care ii dai pe Xbox Live account doar ca sa te poti juca online.

    Discrepanta intre cele doua console la capitolul jocuri multiplatform e practic inexistenta. Ultimul kiks pe care l-a dat vre-un developer a fost parca Platinum Games cu Bayonetta in 2010 (joc pentru care development'ul a inceput in ianuarie 2007!). Toate jocurile din ultimii ~ 3 ani nu au mai suferit de neglijari din partea developerilor.

    PS3 a venit din prima zi cu HDD (standard), Blu-Ray player, HDMI, conexiuni optice, card reader - lucruri pe care M$ nu le-a inclus in primii ani decat prin diferite variatiuni ale consolei sau adaptoare contra cost.

    Sa nu mai vorbim de RROD care a ajutat M$ sa vand mai multe console aceluiasi cumparator
    Sunt convins ca deja de cel putin un an incoace sunt ai multe PS3'uri in circulatie decat Xbox 360 datorita multitudinii de Xbox'uri din primii ani care au ajuns in tomberoane dupa RROD.

    Lumea a fost flamanda dupa o noua generatie de console, discrepanta dintre generatia a 6-a si a 7-a a fost atat de mare incat multi au mers, oarecum la risc, pe Xbox 360 in ciuda celor mentionate de mai sus.

    Kiksul pe care l-a dat Sony insa a fost cu research'ul pentru Cell Broadband Engine si implicit costul initial de 600$ al consolei.

    -> toate punctele de mai sunt nu sunt un "rant" sau un "fanboy'ism" ci doar niste aspecte care cred eu ca au contribuit faptului ca PS3 a intrecut Xbox 360 la vanzari cu toate ca a ajuns in an mai tarziu la petrecere

  12. #12 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Daca te numarai printre cei care au pierdut o caruta de bani datorita "kiksului" pe care nu l-ai mentionat, din partea Sony, cred ca erai mult mai bucuros sa platesti 2 pachete de tigari pe luna pentru un serviciu online. Sa iti explic ce inseamna sa ai American Express cu o creditare nelimitata si sa te trezesti ca Sony habar nu a avut sa imi protejeze informatia? Pai ma scuzi, dar ma pipi pe cele doua jocuri gratuite pe care mi le-au oferit, fata de gaura din cont. Aici vorbind strict de serviciul online la care s-au facut referiri, nu la consola, nu la exclusivitati.

    Legat de multiplayer, nu ma pronunt pentru ca din 2011 nu am mai folosit ps3. Pe vremea aia, casca imi pacaia, il auzeam pe Gigel incet, dar la maxim pe vecinul lui Gigel, care tragea apa la wc, ma chinuiam sa intru cu oamenii in GT5 si cand reuseam ii pica lui Gigel conexiunea si apoi il asteptam pe el si dupa ce intra, ii pica lui Vasile si tot asa, cautarea content-ului ma termina cu lag-ul existent, trofeele se sincronizau la sfantul asteapta etc. Daca toate astea s-au rezolvat, jos palaria.

    Intr-adevar este o diferenta de ani intre live si psn si ms a avut timp sa dezvolte, dar asta datorita banilor luati pe subscriptii gold. Si sunt mai mult decat 100% convins ca "sustinatorii" Sony vor da bani fara sa clipeasca daca se va introduce o asemenea subscriptie.

    PS3 a venit din prima zi cu HDD (standard), Blu-Ray player, HDMI, conexiuni optice, card reader - lucruri pe care M$ nu le-a inclus in primii ani decat prin diferite variatiuni ale consolei sau adaptoare contra cost.
    Conexiuni optice? Si 360 a venit cu HDD din prima zi, MS oferind si alternativa mai ieftina, Arcade. Din cate stiu PS3 nu a venit niciodata cu cablu HDMI la pachet, poate ma inseala batranetea.

  13. #13 SP
    Member lucian43's Avatar
    PlayStation Won !!!

  14. #14 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Daca te numarai printre cei care au pierdut o caruta de bani datorita "kiksului" pe care nu l-ai mentionat, din partea Sony, cred ca erai mult mai bucuros sa platesti 2 pachete de tigari pe luna pentru un serviciu online. Sa iti explic ce inseamna sa ai American Express cu o creditare nelimitata si sa te trezesti ca Sony habar nu a avut sa imi protejeze informatia?
    Ai patit? De unde ai informatia ca sunt oameni care aupierdut o caruta de bani din cauza security breach'ului? NU am gasit pe internet nicio informatia ca a fost golit cardul cuiva.

    Referitor la conexiuni optice, HDD, HDMI etc: Primele Xbox 360'uri nu au venit standard nici cu iesire optica, nici cu HDD, nici cu mufa HDMI. PS3 a venit cu toate day 1. La Xbox 360 daca vroiai HDD plateai extra, daca vroiai iesire optica trebuia sa cumperi un adaptor (pe al lor), mufa HDMI a fost introdusa doar in variante ulterioare.

    Nu incerc sa pornesc un flame, te rog sa nu mai pui paie pe foc. Am dat niste argumente care cred ca au contribuit stirii din titlu.

  15. #15 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Playstation 3-ul intrece Xbox 360-ul la vanzari

    De ce tot timpul ne intereseaza capra vecinului si nu ne limitam doar la gradina noastra? Reunosc ca si eu la inceput, cand eram la liceu ma aflam de multe ori in polemica cu colegi si prieteni pe problema "consola mea e mai tare ca a ta". 2 ani de zile am sustinut xbox, dupa am trecut la ps3 si i-am sustinut pana in panzele albe pe cei de la sony, cautand un argument din orice. Dar "adevarul" este altul, bine nimeni nu detine adevarul absolut implicit nici eu, dar am ajuns la concluzia ca e mai bine e sa fii critic dar si recunoscator propriei console si oamneiilor din spatele ei, producatorii atat de accesorii cat si de jocuri. Daca esti multumit de ce iti ofera Ms si respectiv Sony, de ce te intereseaza daca vecinul de la 4 are xbox si esti si el la randul lui multumit cu ce ii ofera aceata consola? De ce trebuie sa ne impunem punctul de vedere ca alegerea noastra este cea mai buna?

    Fiind oameni diferiti, avem nevoi diferite si este absolut normal ca nu este de ajuns un singur device pentru a-i multumi pe toti, de aceea ar trebuie sa ne simtim norocosi ca exista 3 conpanii mari cu produse excelente. Sincer stirea ma lasa rece in acest moment, de ex pot sa am consola x si nu ma impresioneaza absolut deloc daca se vinde in 1000 de exemplare sau zeci de milioane, atat timp cat are in content satisfacator si pe mine unul ma multumeste .

    Eu unul vad aceasta stire din alta perspectiva, ca generatia actuala a fost una de succes inregistrand niste cifre remarcabile in vanzari si datorita acestui succes din partea toate celor 3 companii am avut posibilitatea cu totii sa jucam niste titluri grozave . Succesul oricarei companii aduce numai avantaje si creeaza si concurenta, fara ea probabil producatorii nu ar mai fi atat de motivati.

    Va dau un singur exemplu, credeti ca ce a patit dreamcastul a fost un lucru benefic pentru noi consumatorii, chit ca suntem fani ps sau xbox ? Eu unul nu cred

    Am avut o generatie fantastica de console cu jocuri superbe si de aceea cu toti de abia asteptam urmatoarele console, pentru ca avem asteptari mari, deoarece stafeta a fost ridicat sus de tot iar vanzarile hardware intaresc aceata afirmatie .


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  16. #16 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by gugukalimero View Post
    Nu incerc sa pornesc un flame, te rog sa nu mai pui paie pe foc. Am dat niste argumente care cred ca au contribuit stirii din titlu.
    Departe de mine gandul de flame. Aveam argumente la cateva din cele scrise de tine mai sus, dar... nu mai pun paie pe foc, nu de alta, dar sa nu te aprinzi tu. Asfalt uscat

  17. #17 SP
    Junior Member GoLd^'s Avatar
    Playstation 3-ul intrece Xbox 360-ul la vanzari

    Nooo bineee... acu` si voi
    Toata lumea stie ca PLAYSTATION este mult mai bun ca MS in toate generatile, acceasta generatie intarid afirmatia mea.
    Sunt multi fanboy MS (la fel cum EU sunt fanboy PLAYSTATION) , si care nu v-or sa se impace cu gandul ca termina mereu pe locul 2...
    La inceput de actuala generatie, multi au mers pe mana MS, deoarece a aparut primu, si in prezent mai mult de 50% dintre detinatorii `360-ului` sunt nemultumiti (evident, cine recunoaste?) ...totusi, pleci din fata si termini pe 2...nasol.
    Si stati sa para generatia viitoare (imediat) sa vedeti cum PLAYSTATION iar o sa ridiculizeze pe MS...
    Oricum, va place, nu va place, PLAYSTATION rulzzz

  18. #18 SP
    Senior Member tray's Avatar

  19. #19 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    2009 news

  20. #20 SP
    Junior Member GoLd^'s Avatar
    Da ma...sunt fanboy PLAYSTATION (am si scris mai sus pentru cine vede)... dar noh...esti probabil un `fericit` posesor de xbox care a vrut sa-si exprime si el parerea
    AAA... si inca ceva...cel care a facut acel `topic` sau ce este cu `ps3 fanboy` ce crezi ca este, asa dupa tine?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Schimburi / Vanzari jocuri XBOX Cluj-Napoca By nameless_fear in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
    Replies: 216 Last Post: 27-09-2017, 11:55
  2. Replies: 21 Last Post: 16-09-2013, 18:33
  3. Microsoft Xbox 360 intrece Sony PS3 By Daniel in forum Console Club
    Replies: 21 Last Post: 05-02-2010, 23:26
  4. Replies: 8 Last Post: 12-09-2008, 11:58

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts