Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: Bloodborne s-a vandut in peste 1 milion de unitati!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Bloodborne s-a vandut in peste 1 milion de unitati!

    Trebuie sa recunosc ca aveam o mare curiozitate legata de cate unitati vor reusi sa vanda cei de la From Software (still a funny name for a company), avand in vedere ca desi Bloodborne este un joc extrem de bun (poate cel mai bun joc al anului pana in acest moment), are totusi o arie limitata - odata pentru ca este exclusiv PlayStation 4 si inca odata pentru ca se adreseaza in special fanilor seriei Souls, fiind considerat in general ca fiind un joc mult prea greu pentru oricine. Well, astazi am primit un comunicat oficial, prin care am aflat ca vanzarile au depasit 1 milion de unitati la nivel global. O fi bine, o fi rau? Voi ce spuneti?
    Vânzările BLOODBORNE™, cel mai nou joc exclusiv pentru PlayStation 4, au depăşit 1 milion de unităţi la nivel global

    Bucureşti, 16 aprilie 2015 – Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) anunţă că vânzările globale ale jocului Bloodborne™, publicat în mod exclusiv pentru PlayStation®4 (PS4™), au depăşit 1 milion de unităţi*1 la nivel global, pe data de 5 aprilie 2015. Popularul action RPG, propune o noapte de vânătoare inedită jucătorilor, într-un mediu ostil, populat de creaturi rupte din cele mai înfricoşătoare coşmaruri. Apreciat de gamerii din toată lumea pentru viziunea artistică şi gameplay-ul captivant, Bloodborne reprezintă o contribuţie importantă la expansiunea platformei PS4.

    “Bloodborne a reprezentat o nouă provocare pentru noi, scopul nostru fiind crearea unui titlu care să profite de toate avantajele oferite de PS4,” a declarat Shuhei Yoshida, preşedintele Sony Computer Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS). “Bloodborne a reuşit să atragă un număr impresionant de jucători datorită lumii frumoase, dar melancolice, şi a atmosferei care face tensiunea aproape palpabilă. Studiourile SCE WWS suntdedicate să dezvolte în continuare jocuri care să ofere experienţe unice, posibile doar pe PS4.”

    Cel mai nou rezultat al colaborării dintre SCE JAPAN Studio şi From Software, Bloodborne, urmaşul spiritual al seriei Demon's Souls, propune o poveste învăluită în mister, un sistem de luptă care pune la încercare reflexele şi simţul tactic al jucătorului, respectiv noi experienţe de multiplayer. Jucătorii vor trebui să intre în pielea unor vânători de monştri, adunaţi pentru o noapte de neuitat în blestematul oraş Yharnam.
    SCE va continua să dezvolte universul PS4 prin lansarea de noi titluri incitante şi noi servicii.

    *1 Include vânzările retail pe Blu-ray Disc™ şi versiunile digitale comercializate prin PlayStation®Store. Cifre de vânzări din Japonia au fost adunate în perioada 26.03.2015 – 05.04.2015, în Asia în perioada 24.03.2015 – 05.04.2015, în America de Nord în perioada 24.03.2015 – 04.04.2015, în teritoriile PAL între 25.03.2015 – 04.04.2015.

    Despre Sony Computer Entertainment Inc.
    Recunoscut ca lider global și compania responsabilă pentru progresul divertismentului digital orientat către utilizatori, Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) produce, distribuie, dezvoltă și comercilizează sistemele de divertisment digital PlayStation®2 (PS2®), PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®3 (PS3®) și PlayStation®Vita (PS Vita). SCEI a revoluționat divertismentul digital din momentul lansării PlayStation în 1994, iar PS2® a dezvoltat moștenirea PlayStation. PSP® este un sistem portabil de divertisment digital care permite utilizatorilor să savureze jocuri 3D cu animații de calitate superioară și sunet stereo high-fidelity. PS3® este un sistem computerizat avansat, care include tehnologii precum Cell Broadband Engine și procesoarele RSX. PS Vita este cel mai bun sistem portabil de divertisment digital care oferă în mod revoluționar o combinație a experienței de gaming veridice cu conexiune la rețelele de socilizare. SCEI oferă experiența PlayStation® și sistemelor de operare open platform prin intermediul PlayStation®Suite, o inițiativă cross platform și cross device.

    Având sediul central la Tokyo, în Japonia, SCEI, alături de companiile afiliate , Sony Computer Entertainment America LLC., și Sony Computer Entertainment Europe Ltd., și diviziile sale, Sony Computer Entertainment Japan și Sony Computer Entertainment Asia dezvoltă, publică, comercilizează și distribuie component hardware și software, și administrează programele de licențiere third party pentru aceste platform și piețele aferente, la nivel global.

    “PlayStation” este marcă comercială a Sony Computer Entertainment Inc.. PS4 este marcă comercială al aceleiaşi companii. Blu-ray Disc este marcă îănregistrată al Blu-ray Disc Association.Restul mărcilor comerciale sunt folosite cu acordul proprietarilor.
    Attached Images Attached Images bloodborne-evil-forest.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Destul de binisor avand in vedere ca este un joc exclusiv.

    Pe PC ( care e o platforma mult mai mare ca PS4 ) de exemplu sa lansat tot in perioada cu Bloodborne , City Skylines care este inca in top sellers si sa vandut 1.2 mil bucati.

    Daca mai luam in considerare ca bloodborne nu este un joc pentru oricine ( eu nu l-am cumparat si nu am de gand sa il cumpar , poate il voi juca cand o sa fie free ls PS+ in cativa ani ) , cei de la Sony o duc destul de bine , nu extraordinar dar bine.

  3. #3 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    1 mil in aproximativ 2 saptamani de la lansare? E chiar foarte bine pentru un joc din seria Souls.

  4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Sa nu uitam de asta


  5. #5 SP
    Member Snake's Avatar
    Pacat ca l-au facut exclusiv. Jocul merita sa ajunga si pe alte platforme, pentru ca e foarte foarte bun!

  6. #6 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    De ce ar face una ca asta? Jocul asta e ca un trofeu.

  7. #7 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Multe jocuri bune ar merita sa fie multiplatform, de aceea se numesc platform sellers. Este cea mai buna si strategie de a atrage jucatorii pe consola respectiva, win-win, noi primim jocuri bune, ei isi vand consola. Prefer o astfel de strategie care sa ma "oblige" sa cumpar o consola noua daca jocurile merita cu adevarat si sunt exceptionale

  8. #8 SP
    Junior Member Metaf's Avatar
    Ar fi curios de aflat daca Bloodborne s-a vandut in toata aceasta perioada la pachet cu un PS4 bundle, sau a fost cumparat separat.
    Ma indoiesc ca este vorba de cea din urma.
    Sa nu uitam ca PS4 s-a cam ieftinit in ultima perioada, sunt tot felul de promotii, au fost si sarbatorile de paste .. na poate imi scapa ceva sau sunt prea sceptic in aceasta zi frumoasa de vineri

    @RonanN1
    "New IP is hard" si aprecierea din tabara adversa, well sincer, este si nu prea este new IP. Sigur, titlu nou, joc nou, dar sa nu uitam ca are "radacini Souls". Nu cred ca este fan Souls care sa fi ignorat jocul asta. Pe de alta parte Bloodborne este cumva mai ... usurel si a fost paote "impachetat" mai bine decat alte instalari Souls.

    PS: personal opinion, nu este un system seller.

  9. #9 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ce inseamna un joc exclusiv bun: PS4 Returns to #1 Spot in US Hardware Sales During March - GameSpot

    It was Nintendo's 3DS that came out on top in February thanks to the debut of the New 3DS. But that performance would last only a single month, as the PS4 is again number one, according to a Sony statement issued alongside the NPDs (which cover March 1 through April 4).

  10. #10 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla View Post
    Destul de binisor avand in vedere ca este un joc exclusiv.

    Pe PC ( care e o platforma mult mai mare ca PS4 ) de exemplu sa lansat tot in perioada cu Bloodborne , City Skylines care este inca in top sellers si sa vandut 1.2 mil bucati.

    Daca mai luam in considerare ca bloodborne nu este un joc pentru oricine ( eu nu l-am cumparat si nu am de gand sa il cumpar , poate il voi juca cand o sa fie free ls PS+ in cativa ani ) , cei de la Sony o duc destul de bine , nu extraordinar dar bine.
    Nu e cel mai bun exemplu. Poate ca s-au vandut 1.2 mil de copii de City Skylines, dar jocul a avut pret de lansare 15$, nu 40-50$. So it`s not the same thing actually. In plus 1 mil de exemplare, in 2 sapt e extrem de bine avand in vedere ca s-au vandut doar 20 de mil de PS4-uri. Faptul ca e un joc de nisa e altceva , desi de cativa ani incoace seria Souls e renumita si pentru gameplay solid, boss fight-uri imense, art style incredibil si level design genial...pe langa ca e doar un joc greu..you know

    Overall eu zic ca acestea sunt niste numere foarte bune. Sper ca e indeajuns cat sa auzim la E3 de cel putin cateva DLC-uri, daca nu un sequel in toata regula.

    p.s. Bloodborne a fost singurul joc la care ma uitam zilnic dupa salea figures vroiam sa stiu daca jocul primeste atentia meritata... haven`t done that since Dark Souls 1 launched on PS3

  11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa mai aveti incredere in vgcharts... conform lor, s-au vandut 0 exemplare: Bloodborne (PlayStation 4) - Sales, Wiki, Cheats, Walkthrough, Release Date, Gameplay, ROM on VGChartz

  12. #12 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sa mai aveti incredere in vgcharts... conform lor, s-au vandut 0 exemplare: Bloodborne (PlayStation 4) - Sales, Wiki, Cheats, Walkthrough, Release Date, Gameplay, ROM on VGChartz
    Au avut ceva probleme cu site-ul. Tot postau update-uri de vanzari...de la inceputul lui martie . Good times...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 2 Last Post: 25-01-2014, 13:38
  2. Replies: 2 Last Post: 29-08-2013, 23:22
  3. Replies: 5 Last Post: 14-05-2012, 14:50
  4. Replies: 8 Last Post: 09-12-2009, 21:36
  5. Replies: 3 Last Post: 05-02-2009, 16:25

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts