Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Nintendo da startul E3

 1. #1 SP
  Senior Member solecon's Avatar

  Nintendo da startul E3

  Pentru multi pasionati ai jocurilor video, Nintendo nu participa la E3. Pentru fanii companiei, insa, Nintendo a dat startul expozitiei de anul acesta. Masahiro Sakurai, creatorul Super Smash Bros. a fost gazda unui mini-Nintendo Direct avand ca subiect principal ultimul sau joc. Chiar daca programul a durat doar 20 de minute, nu inseamna ca Sakurai nu a avut cu ce sa ne surprinda. Roy (din seria Fire Emblem) si Ryu (nu mai stiu exact in ce jocuri a aparut tipul asta) au fost prezentati (oficial) in Super Smash. Bros. 4. Impreuna cu ei, costume pentru Mii Fighters, inspirate de personaje ca: Megaman EXE (Megaman Battle Network), Zero (Megaman X), Isabelle (Animal Crossing), Inkling Boy & Girl (Splatoon), Jacky & Akira (Virtua Fighter) si Heihachi (Tekken).

  Si prezentarea doar incepuse. In continuare, ne-au fost prezentate 5 arene noi: Kirby's Dream Land, Hyrule Castle, Mario 64, Mii Verse si Suzaku Castle, cat si 2 functii de care jocul avea nevoie: uploadul meciurilor pe Youtube si organizarea de turnee speciale online.

  Dar daca toate lucrurile prezentate mai sus au fost DLC si au tinut de partea software, Sakurai s-a gandit si la fanii "old-school", oferindu-ne si suprize "la mana". Seria Super Smash Bros. de figurine amiibo a continuat sa creasca, cu personaje precum: Mii Fighters, Falco, R.O.B., Mr. Game&Watch si Duck Hunt Duo.  Un Nintendo Direct scurt, dar foarte consistent, demn de saptamana E3. Si surprizele Nintendo nu se terminasera aici - pentru prima data, dupa 25 de ani, am avut Nintendo World Championships. Un turneu extraordinar, o adevarata gala a jocurilor Nintendo, vechi si noi, un public captivat de tot ce se petrecea, comentatori placuti, plini de energie, concurenti care, inainte de toate, se bucurau, efectiv, sa fie acolo. Si presedintele Nintendo of America, Reggie Fils Aime a fost acolo. Si a fost dominat in Super Smash Bros!

  Au fost 16 concurenti: 8 invitati speciali si 8 calificati in turnee organizate in locatii speciale. Din cei 8 invitati speciali, 2 au fost "vedete" youtube, care au jucat prost. Ceilalti 6, campioni regionali. Castigatorul: John Numbers, unul din cei 8 calificati.

  Ni s-a prezentat si un joc nou, Blast Ball, pentru 3DS. Cel mai important aspect al jocului? A fost un teaser excelent pentru un nou joc Metroid. Desigur, turneul s-a terminat cu Super Mario Maker. Finalistii au fost nevoiti sa treaca de 4 runde custom made de echipa Nintendo Treehouse si a fost epic! Cand un joc vechi de 30 de ani poate sa primeasca asemenea reactii pozitive din partea publicului, trebuie sa te gandesti ca face ceva bine.

  Totul s-a terminat cu Shigeru Miyamoto ridicand mana castigatorului, dupa ce ii oferise trofeul NWC 2015 si un new 3DS XL cu un autograf special :).  Si asa a inceput Nintendo E3 2015. Cu jocuri, cu fani si cu Miyamoto.

  A, da. Si a mai fost ceva:  Un filmulet scurt, de doua minute, dupa care eu unul am plans 5 minute.
  Attached Images Attached Images 2nwc.jpg

 2. #2 SP
  Junior Member boyfromthemooon's Avatar
  Nintendo... a joke 4 kids.

 3. #3 SP
  Senior Member Einherjar793AD's Avatar
  Quote Originally Posted by boyfromthemooon View Post
  Nintendo... a joke 4 kids.
  Superb. Postul zilei.

 4. #4 SP
  CG Editor Dant3's Avatar
  Cred ca e un typo mai sus

 5. #5 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Sa nu fim rai... au si partile lor bune. Pacat insa ca se complac in situatia asta si vin numai cu kiddie games... Dar pe de alta parte mi se pare normal, odata ce le merg vanzarile la 3DS-uri de nu-i adevarat. Asta desi o consola New 3DS XL costa aproape cat un Xbox One... Cel putin Wii U aproape ca l-au ingropat...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts