Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 27

Thread: Precomanda Destiny din Romania si ai acces la beta!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Precomanda Destiny din Romania si ai acces la beta!

    Avem in sfarsit o veste buna legata de un pas important facut si pentru noi, gamerii romani. Mai exact au inceput sa se miste niste rotite si vom incepe sa primim si noi ceva bonusuri, asa cum se intampla in mod absolut normal si corect in tarile civilizate. Practic cei care vor efectua precomenzi pentru oricare dintre cele patru versiuni ale jocului Destiny vor obtine acces la testul Beta ce se va desfasura aceasta vara.

    In Destiny, actiunea este plasata intr-un viitor indepartat, iar jucatorii isi vor asuma rolul de Gardieni ai ultimului oras de pe Pamant si vor traversa sistemul nostru solar, de la dunele rosii ale planetei Marte, pana la jungla luxurianta de pe Venus. Cu o serie de abilitati incredibile la dispozitia lor, gamerii vor lupta impotriva inamicilor civilizatiei umane si vor recastiga ceea ce a fost pierdut in momentul prabusirii perioadei de glorie a umanitatii.

    Destiny va fi disponibil pe 9 septembrie 2014, pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One si Xbox 360.

    Jocul este disponibil pentru precomanda aici:
    Attached Images Attached Images destiny_screenshot_01.jpg destiny_screenshot_02.jpg destiny_screenshot_03.jpg destiny_screenshot_04.jpg

  2. #2 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Se accepta precomenzi si de pe Amazon, imediat dupa efectuarea precomenzii primesti pe mail instiintare ca ai fost acceptat in beta pentru lansarea din vara. Dupa aceea poti anula precomanda fara sa te elimine din beta. Iar daca iti place jocul cum se prezinta il poti re-precomanda pana la lansarea oficiala.

  3. #3 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Si vom activa codul pe Store-ul sau Marketplace-ul pe care nu-l avem.

  4. #4 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    nope, codul se activeaza pe bungie.net, iar la o data ulterioara (Bungie decide cand) ei te vor intreba pe ce platforma vrei sa ai acces la beta, urmand sa-ti furnizeze toate detaliile pentru asta. bineinteles insa ca vei avea nevoie de un cont PSN sau LIVE si implicit acces la Store sau Marketplace.

  5. #5 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Am deja cod pentru beta activat, stiu care este procesul. Codul final tot pe Store/Marketplace trebuie introdus. Este intr-adevar un pas inainte, dar mi se pare ciudat ca acest pas este facut mai intai de retaileri si nu de producatorii consolelor. Ei ofera niste bonusuri de care in mod normal, daca ai cont de Romania, nu poti beneficia.

  6. #6 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    intr-adevar, frumos ar fi fost sa existe suport local din partea Sony si MS in acest sens (si implicit store local), iar asta ar face lucrurile mult, mult mai simple. momentan insa, e bine ca avem si atat, iar pe parcurs sper ca macar unul dintre cei doi producatori sa ofere genul de suport pe care ni-l dorim toti, urmand ca probabil al doilea sa fie "stimulat" de primul pas facut si sa ia si el atitudine. cel putin eu asa sper. in plus, daca retailerii agita putin apele si treaba se misca intr-un sens constructiv, atunci poate fi si asta considerat un impuls spre o decizie care ne-ar bucura pe toti (ca prin retaileri vand ei hardware si software pana la urma).

  7. #7 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Eu il voi lua in format digital.

  8. #8 SP
    Junior Member Vespa's Avatar
    Daca am cont pe sua pot cumpara jocuri de pe market ps4 sau xone cu card din RO?
    sau trebuie sa iau de pe amazon.com in format digital?
    tx

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vespa, recomandat e sa cumperi redeem codes si cumperi orice vrei de oriunde vrei. Ai toate cele explicate aici: http://www.consolegames.ro/forum/f11...aystation-4-a/.

  10. #10 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    A comandat cineva de la altex si a primit codul? Cand se primesc ?

  11. #11 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Exista confirmarea ca vor veni, asta stiu sigur, dar mai dureaza pana vin efectiv. Din cate stiu, toti cei care fac precomenzi vor fi anuntati imediat cum sunt disponibile cheile.

  12. #12 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Au confirmat disponibilitatea key-urilor de beta pentru Summer 2014 !

  13. #13 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Altex a inceput sa livreze cheile. o sa inceapa si eMAG in curand.

  14. #14 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Destiny Beta Reservation Platform selection and Beta download code generation will be available in 2014. An email will be sent to your verified email address when beta download codes are available. Jan 18 2014

  15. #15 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    alea sunt cheile pentru download. astea care sunt trimise de retaileri sunt cheile pe care le introduci pe bungie.net ca sa iti rezervi un loc in beta (dupa care vei fi contactat pe email ulterior ca sa iti alegi platforma si sa primesti cheia de download). totally different things

  16. #16 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am primit si comunicatul oficial pentru Destiny Beta. Il postez aici pentru doritori:
    Precomandă Destiny pentru acces BETA garantat! Ia-ți codul chiar acum!

    Precomanda Destiny și vei obține acces garantat la testul Beta ce se va desfășura în vara acestui an. Codul care îți asigură un loc în Beta poate fi acum obținut, pentru o perioada limitată, prin intermediul Altex și eMAG.

    Codul de acces pentru testul Beta al jocului Destiny va fi livrat prin e-mail, ulterior efectuării unei precomenzi prin intermediul Altex și eMAG, via www.altex.ro și eMAG.ro - cea mai variata gama de produse.

    Pentru a obține un loc garantat în cadrul testului Beta, te rugăm sa accesezi pagina oficială Bungie dedicată înregistrării codurilor (Bungie : Code Redemption), să-ți creezi un cont în cazul în care nu ai deja unul și să introduci codul pe care l-ai obținut în urma precomenzii efectuate.

    Ulterior, dar înainte de începerea efectivă a testului Beta pentru Destiny, vei fi contactat pe e-mail pentru a alege platforma pe care dorești să participi.

    Pentru a putea beneficia de această ofertă ai nevoie de o conexiune la Internet, de una din platformele pe care va fi disponibil atât jocul Destiny, cât și testul Beta – PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360 – precum și de un user PlayStation Network cu acces la PlayStation Store sau un user Xbox LIVE, în funcție de platforma aleasă.

    În Destiny, acțiunea este plasată într-un viitor îndepărtat, iar jucătorii își vor asuma rolul de Gardieni ai ultimului oraș de pe Pământ şi vor traversa sistemul nostru solar, de la dunele roșii ale planetei Marte, până la jungla luxuriantă de pe Venus. Cu o serie de abilități incredibile la dispoziția lor, gamerii vor lupta împotriva inamicilor civilizației umane și vor recâștiga ceea ce a fost pierdut în momentul prăbușirii perioadei de glorie a umanității.

    Destiny va fi disponibil pe 9 septembrie 2014, pentru PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One şi Xbox 360.

  17. #17 SP
    Junior Member razvand20's Avatar
    Salut, sunt curios daca a primit vreunul din cei ce a facut precomanda de pe emag beta key-ul. Eu am facut precomanda si nu am primit nimic. Mersi!

  18. #18 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    da-le un email. ar fi trebuit sa-ti trimita.

  19. #19 SP
    Member Buyk's Avatar
    Pentru Beta Key este necesar precomanda la modul serios sau merge si treaba cu precomanda si apoi anulare?

  20. #20 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    faci cum vrei, dar la cum se anunta jocul cred ca o sa-ti doresti sa pastrezi precomanda aia

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. 4,6 milioane de gameri au incercat Destiny Beta By paunstefan in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 01-08-2014, 09:47
  2. Pot juca jocuri din Romania pe PS4 din America? By SnowPhantom in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 19-11-2013, 16:07
  3. Mai multe moduri de acces in Gears of War 3 Beta By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 7 Last Post: 23-02-2011, 15:02
  4. Detalii acces PlayStation Home Beta By h0stile in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 08-08-2008, 03:10

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts