xLx: pai sa stii ca am renuntat si la PSP si la PS2... si in curand cred ca si la Wii... din mai multe motive. De exp. am avut multe jocuri de PS2 si PSP cu care m-am "rugat" de useri la intalniri sa le primeasca (bineinteles, cadou), si m-am simtit un pic aiurea. Si in al doilea rand, de la parteneri precum GameShop noi primim un anumit numar de jocuri, nu in functie de valoare. Si ar fi pacat sa cerem jocuri de PS2 de 15-25 RON cand se pot oferi jocuri de PS3 sau X360 de 150-250 RON.
Intrucat vom avea intalnirea de finish de an pe data de 19.12.2009... am decis sa scurtam concursurile (ca sa va puteti bucura de premii chiar atunci). Prin urmare, concursurile vor tine pana pe 18.12.2009, ora 20:00 !
O singura rugaminte o am... sa fiti pe faza diseara (18.12.2009 ora 20:00) pentru ca o sa am nevoie repede sa va alegeti jocurile pentru premii. Nu de alta, dar tot ce ramane se va duce la tombola de la intalnirea CG de maine si trebuie sa stim ce si cum. Thx![]()
La 5 Pot face si despre o consola???sau la altul cu prezentare
---------- Post added 18-12-2009 at 05:14 PM ----------
Se poate face si pentru o consola la 5 si 6???
Inca ma chinui sa fac liste... phew, ati scris ceva in perioada asta, nu gluma... nu mai zic de poze![]()
Eu zic ca participarea concurentilor a fost (si ar trebui sa fie) mai frumoasa, decat premiile care ii asteapta pe viitori castigatori. Cel mai frumos lucru este faptul ca castigi prieteni aici si nu premii. Succes tuturor!
Ai foarte mare dreptate Laurentiu...de jocu X sau Y te cam plictisesti dar de o prietenie frumoasa nu.
Aveti dreptate. De multe ori ma oftic ca nu putem oferi mai multora premii (de exp. la Mosul Consolist cred ca se puteau da foarte usor 5-6 premii). Insa cred ca nu castigul conteaza, cat competitia. Multumim tuturor pentru participare, si va doresc Sarbatori Fericite. And the winners are....
1. Inregistreaza-te si castigi !
Castigator: userul cu numarul 3093: Graft
2. News Editor !
Castigator: erik95
3. Story Teller !
Castigator: DarkRazvan
4. Reviews Master !
Castigator: Khan
5. Previews Master !
Castigator: Mika
6. Videos Editor !
Castigator: Luigi
7. Mosul Consolist !
Castigator: Laurentiu
8. Surpriza de Craciun !
Castigator pentru cea mai mare evolutie in Experience: RonanN1
Castigator pentru detinerea celor mai multe Awards-uri: RonanN1
Castigator prin tragere la sorti dintre cei care au donat: Dark Wadder
Ca sa nu apara nici o problema in ceea ce priveste alegerea premiilor, maine dimineata le voi lista aici si ii rog pe castigatori sa isi aleaga. Ordinea este clara: "Primul venit, primul servit". Oricum, sunt premii suficiente (toate jocurile care vor ramane se vor da la tombola CG de la petrecerea de finish de an. Acestea fiind spuse, cred ca am avut un an destul de fructuos in ceea ce priveste premiile. Sa speram ca anul viitor sa o tinem cel putin la fel de bine (de exp. numai in luna Decembrie peste 30 de jocuri originale care au plecat sau vor pleca spre voi). Felicitari si Sarbatori Fericite !
P.S. Ne vedem dimineata![]()
OMFG. Am castigat ceva ! Unholy crap ! Hooray !Multumesc Monky, dar mai ales multumesc CG !
RonanN1, you lucky bastard. Si nu ai facut nimic !Glumesc.
Felicitari tuturor castigatorilor.Ce va alegeti ? ( sa stiu pe care trebuie sa-l intrec
)
Daca e LittleBigPlanet pe acolo, you better leave it to me ! Or else... I'm going to cry ! lol
Bookmarks