Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 94

Thread: Concurs "Lansare Destiny cu Media Galaxy"

  1. #41 SP
    Member justamodel's Avatar
    Incerc sa tin postul scurt
    Alpha si Beta l`am ratat din cauza pregatirii pentru nunta/luna de miere. Oare ce e mai bine o vacanta in Marea Caraibelor, sa inoti cu delfinii, plaje cu nisip alb, marea cristalina alaturi de cea mai frumoasa fata evvvver? Sau sa joci Destiny? Prima parte am facut`o, astept sa joc jocul si dupa va dau raspunsul.
    So pick me
    Attached Images Attached Images ashk.jpg

  2. #42 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Concurs "Lansare Destiny cu Media Galaxy"

    Ma bucur sa vad ca lucrurile merg mai bine pentru comunitatea consolistilor, iar echipa de moderatori a reusit sa readuca concursurile pe forum oferind premii de calitate si in numar extrem de mare si trebuie de apreciat si aplaudata initiativa celor de la Altex/Media Galaxy pentru acest parteneriat din care sunt sigur ca toata lumea va avea de castigat, felicitari

    Despre joc sunt sigur ca pot sintetiza in cateva randuri gandurile mele despre el si nu cred ca va fi nevoie de un wall de text . Eu nu pot sa spun multe despre joc dintr-un motiv foarte simplu, eu am refuzat sa vad trailere, imagini, sau sa citesc prea multe despre un joc foarte anticipat sau care se anunta unul extrem de bun (de ex: Uncharted, The Last of US Bioshock: Infinite, Batman, Mass Effect etc) uneori chiar nu mai citeam niciun post din threadul respectiv, pentru a fi mereu surprins nu doar de poveste, ci si de gameplay astfel avand de fiecare data o experienta de neuitat si la superlativ, reusind sa ma bucur de fiecare amanunt sau surpriza pregatita de producator.

    Dar in acelasi timp Destiny este un joc pe care il astept de mult timp, de fapt reprezinta unul dintre motivele pentru care am achizitionat o consola next-gen, datorita unor motive destule de simple. In primul rand numele producatorului spune tot, Bungie fiind creatorii unei alte serii care a facut istorie, Halo, si acum imi amintesc cand jucam MP local cu prietenii Halo 2 sau Halo 3, fantastice jocuri, datorita lor a fost posibil un fps competitiv pe console, pana atunci nu se credea ca ar fi posibil. Al doilea motiv ar fi acest hype creat in jurul jocului si nu doar la modul general, dar si la noi pe forum s-a creat o emulatie extraordinara asigurandu-ma astfel ca va fi o capodopera, deoarece mereu am avut incredere in sfaturile si parerile membrilor, iar acest lucru m-a convins ca Destiny este un "mustchave" asa ca orice ar fi pe 9 septembrie ne vedem online baieti

    PS: o poza spune o mie de cuvinte, nu? sper ca aceasta poza poate reprezenta cu acuratete ultima perioada de pe CG si surprizele care ne-au fost pregatite de "conducere", la cat mai multe

    PSS: stiu ca nu am avut acceptul adminului, dar sper ca nu se supara si consola e ps4
    Attached Images Attached Images destinyaqp.jpg

  3. #43 SP
    Member pufy's Avatar
    Eu unul nu sunt interesat de acest joc dar sper sa livreze tot ceea ce va doriti voi,
    Nu am incredere in Activision dar am incredere in Bungie ,dupa ce am jucat aproape toata seria Halo(mai putin ultimul) am realizat ca aceste jocuri sunt mai mult decat niste FPS-uri generice.
    Daca jocul va avea varietate in toate aspectele atunci isi va merita banutii,sa speram ca va multumi pe toata lumea si treptat va ajunge sub radarul oricarui gamer.
    Attached Images Attached Images adventure-waits.jpg

  4. #44 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Dupa cum se vede din posturile mele de aici sunt mega nou in lumea consolelor. Mai exact PS4 is my first.

    Vin la serviciu intr-o zi si aud: "Ai auzit mah? Vine Destiny pe PS4". Wow. Pricepusem si eu ceva de genul ca fiecare consola (XBox1 si PS4) au titluri exclusive. De asemenea am tot auzit de marea vedeta Hallo dar nu pentru consola mea evident. Bun. Dau repede drumul la youtube trailer Destiny. Ma uit. Frate in sfarsit un Hallo pentru PS4.

    Aud ca se dau niste coduri pentru jocul alpha. La cat ma pricep eu a trecut oricum perioada de alpha evident fara sa vad ce si cum. Vine perioada cu beta. Zis si facut ma interesez cum e treaba de cod. Vad ca trebuie sa dau precomanda ma cam dezumflu. In final zic gata frate il iau si sa dau precomanda. Ce sa vezi... Perioada de beta s-a terminat si ea.

    Daaar m-am orientat cu Twich. Am urmarit la greu live-urile de acolo. Si cel mai interesant era ca toti care veneau pe la mine intrebau daca ma joc. Vazand ca lumea e mai ageamie ca mine am zis da frate ma joc beta e nebunie. Noroc ca pe net scrie de toate rasele si de modul co-op ca asa am inteles si eu ca Destiny = Hallo pentru PS4 cu vraji de Diablo3, co-op de Serious Sam si FPS ca in BF4.

    Probabil ca voi da o comanda la Altex cand se mai ieftineste treaba sau poate chiar voi merge la lansare la Media Galaxy. Fiind partenerii Console Games am decis ca tot ce voi lua pentru PS4 nou voi lua de aici sa ajut comunitatea.
    Attached Images Attached Images activisions-video-game-destiny.png

  5. #45 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Am jucat beta-ul si cel mai mult mi-a placut multiplayerul competitiv avand in vedere ca nu am jucat deloc Halo multiplayer. Am incercat toate caracterele, sunt bine realizate cu diferite abilitati. Cel mai bun caracter mi s-a parut Warlock datorita abilitatii speciale nova bomb si cred ca majoritatea au jucat cu aceasta clasa . Sper sa aiba destul continut cand apare saptamana viitoare, dar avand in vedere ca e publicat de Activision cred ca o sa vedem multe dlc-uri.

    PS3
    Attached Images Attached Images maxresdefault.jpg

  6. #46 SP
    Member denists66's Avatar
    Multumim Altex / Media Galaxy si Console Games pentru concursurile din ultima vreme ! Ma bucur sa vad ca sunt evenimente de genul si pe la noi.


    Am jucat Destiny destul de putin, doar in perioada in care puteai juca Beta fara cod, dar destul cat sa imi pot face o parere. Cel mai mult la acest joc mi-a placut ca iti poti personalize caracterul, lucru rar intalnit la jocurile actuale. Grafica este buna, chiar si pe o consola veche de 8 ani ( PS3 ). Imi place ca poti juca COOP, mai toate misiunile le-am facut cu ajutorul altor playery. Sunetul este ok, nimic de reprosat la acest capitol. Un alt lucru bun la Destiny este multiplayerul, realizat in asa fel incat si un jucator de level mic are sanse.
    Si sistemul de upgrades mi se pare interesant, dar din pacate nu am avut prea multi timp sa ma joc cu el. Caracterul meu preferat este Warlock, mi se pare op la multiplayer.
    Per total este un joc ok, dar pe care nu l-as juca doar castigat aici sau cumparat peste 6 luni - 1 an cand mai scade pretul. Nu vreau sa il laud aiurea ca oricum nu imi maresc asa sansele de castig .
    In opinia mea Destiny este ca un Titanfall disponibil si pe playstation.
    Nu am mai jucat vreun joc de Bungie, deci daca voi avea ocazia sper sa nu ma dezamageasca.

    Cam atat a fost si de la mine, mult noroc tuturor participantilor !!!

    Ops, am uitat sa precizez consola : Playstation 3
    Attached Images Attached Images destiny.jpg

  7. #47 SP
    Junior Member dancretzu's Avatar
    In caz ca nu stiati... 5 lucruri interesante despre Destiny.

    1. Primul indiciu ascuns despre Destiny poate fi gasit in Halo 3 : ODST, publicat in 2009, sub forma unui afis pe un perete cu mesajul " Destiny awaits" (vezi poza).

    2. Jucatorii de pe Playstation se vor bucura de foarte mult continut suplimentar printre care si:

    • The Dust Palace Strike Co-Op mode
    • The Exodus Blue Competitive multiplayer map
    • The Warlock’s Manifold Seeker armor
    • The Titan’s Vanir armor
    • The Hunter’s Argus armor
    • The Monte Carlo assault rifle
    • The Hawkmoon hand cannon
    • The “Aurora Wake” ship
    • The “Crypt Hammer” ship
    • The “Outrageous Fortune” ship

    3. Cei care precomanda jocul au early access la setul Vanguard care cuprinde:

    • Carte Blanche S.1 – Auto Rifle
    • Trifecta S.2 – Pulse Rifle
    • Singularity S.3 – Scout Rifle
    • Peccadillo’s Grace – Hand Cannon
    • SK5 Type-Null – Fusion Rifle
    • SG-Scattercast – Shotgun
    • 13098V Incognito – Sniper Rifle
    • BTRD-345 – Machine Gun
    • Harbinger – Rocket Launcher
    • Stratus White – Helmet
    • Chroma White – Helmet
    • Agema White – Helmet

    4. Destiny va avea si o aplicatie pentru telefon de unde iti poti verifica toate itemele de pe caracter, examina statisticile si de unde poti interactiona cu ceilati jucatori.

    5. Exista si varianta digital-only a jocului in care vei gasi varianta digitala Destiny, acces la setul Vanguard, primele doua DLC-uri, dar si continutul digital din Collector's Edition.

    Ca o adaugare a postului meu anterior, opinia mea este ca Titan se va dovedi o clasa buna, superioara din punct de vedere al supravietuirii si a rezistentei in lupta.
    Aceasta clasa, dupa cum spuneau si cei de la Bungie, a fost inspirata din mitologia greaca unde titanii erau puternice deitati cu o rezilienta enorma, urmasii zeitei Gaia si zeului Uranus.
    Titan, pe langa sloturile normale de armura beneficiaza de un slot special "badge armor", specific clasei. Datorita puterii lor colosale, clasa Titan poate manui arme precum "Rocket Launcher" cu un dezavantaj mic asupra vitezei si mobilitatii.
    Acesti titani te duc cu gandul la personajul emblematic pentru Bungie, Master Chief, iar majoritatea armurii lor este inspirata din perioada antica si medievala.

    Playstation 4
    Attached Images Attached Images indiciu-ascuns-destiny.jpg destiny-titan.jpg

  8. #48 SP
    Junior Member freddie91's Avatar
    Desi nu am jucat Alpha sau Beta si doar am vizionat cateva secvente de gameplay, jocul mi-a atras atentia prin lumea (lumile) create in propriul sau univers. Fiind un fan al genului SF poate ca acest joc va reprezenta pt mine o interesanta escapanda intr-un univers al calatoriilor interplanetare.

  9. #49 SP
    Junior Member hacker's Avatar
    Eu am "mixed feelings" legate de jocul acesta, desi nu am jucat nici o varianta pana acum. Pare foarte bine lucrat, cu niste peisaje superbe. Insa pe de alta parte, nu imi pot da seama insa de marimea exacta a jocului, de "feeling"-ul pe care-l voi avea cand il voi juca. Totodata, mi-e teama ca imi va crea probleme acasa, datorita timpului pe care-l voi petrece cu controller-ul in mana

    Fiind un mare fan a tot ce inseamna SF (carti, filme, jocuri), astept cu nerabdare sa cunosc universul Destiny.

    Playstation 3

  10. #50 SP
    Member fpalexb's Avatar
    Prima data cand am auzit de "Destiny" a fost printr-un scurt filmulet si mi s-a parut ca este un joc banal, care are o grafica care sa confirme ca este un joc pentru anul 2014. Apoi m-am intersectat cu informatii despre acestea, am vazut mai multe filmulete si poze si mi-a trezit mai mult interesul.

    A urmat apoi contactul cu versiunea "Beta" in care am descoperit mai mult acest joc, care nu merge pe conceptul clasic de echipe de jucatori care lupta impotriva pentru a vedea cine este mai buna in functie de obiectiv, aici se poate juca modul de campanie intr-o singura persoana sau un grup de persoane care fac mai usoara terminarea unui capitol din campanie.

    Apreciez faptul ca monstri par mai normali in viziunea mea, facand comparatie cu alte jocuri. Pe deoparte este bine ca trebuie sa-ti castigi fiecare abilitate in functie de monstri ucisi, ceea ce ar trebui sa fie si normal (pentru mine acest lucru nu fiind corect, pentru ca inca nu m-am obisnuit cu maneta si duc dorul soricelului), pe de alta parte acest lucru nu este corect pentru ca ar trebui sa tina de precizia controlului (exemplu Counter-Strike, intri in joc poti fi in top cu aproximativ orice arma, iar toti sunt la acelasi nivel de viata, arme, etc doar banii fiind mai putin nou intratului). Se pare ca au inceput deja discutii daca acest joc ar trebui sau nu sa fie inclus in "eSports".

    Dupa cum am spus si mai sus am jucat versiunea "Beta", sper ca in versiuna finala sa se repare unele erori, cea mai mare deranjanta pentru mine ca treceai printr-o zona, omorai toti monstri apoi in circa 1 minut acestea apareau la loc si trebuia sa reiei acest proces.

    Sper deasemenea ca creatorii jocului sa continuie sa creeze lumi / planete / misiuni noi sa fim nevoiti dupa terminarea tuturor misiunilor sa ajungem la clasicul joc de echipa contra echipa; am vazut ca modul capturarea steagului fiind din categoria "clasica" de mod.

    Legat de laudarea jocului, cred ca o treime din bani de producerea au fost investiti in promovarea acestuia, ceea ce rezulta ca mai putini bani pentru dezvoltarea sa, ca si o paranteza chiar nu inteleg de ce s-a investit in acest joc foarte mult in promovare avand in vedere ca pe Xbox One si PlayStation 4 nu sunt foarte multe jocuri lansate (stiu ca este lansat si pe platformele mai vechi), cand se putea investi si mai mult din acest capital in dezvoltare, oricum s-ar fi vandut foarte bine. Sper deasemnea sa nu fie ca si "Watch Dogs", din care am inteles de la niste utilizatori ca in forma finala arata mai slab ca in prezentari.

    Poza atasata este cea cu "Spider Tank Boss", am reusit sa-l inving de doua ori extrem de greu cu ajutorul a inca trei jucatori, gasisem un loc in care trageam incarcator dupa incarcator iar acesta nu ma putea ucide (in partea dreapta in cladirea avariata, statea la nivelul 1 pe mormanul de cladire daramata, iar parterul era fara perete si se putea trage catre "Spider Tank Boss", fara ca acesta sa poata riposta).

    Consola pe care o detin este Xbox One, daca am noroc sa castig as dori sa se creeze o licitatie pentru el.


    AlexB
    Attached Images Attached Images 1.jpg

  11. #51 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Pe mine ma intereseaza in mare parte Playstation 4 alb. Faptul ca e Destiny inclus in bundle il consider un bonus si asa probabil ca ii voi da o sansa chiar daca shooterele online nu prea sunt pe gustul meu.
    Oricum PS4 alb all the way.
    Bafta tuturor la concurs.

  12. #52 SP
    Junior Member Dranir's Avatar
    Sincer sa fiu nu mi-am creat asteptari deosebite cu gameplay-ul din Destiny, il voi juca exact asa cum e si cu siguranta ma voi delecta cu tot ceea ce are el sa ofere. Am avut mult prea multe dezamagiri cu alte jocuri cand mi-am creat asteptari si mi-am zis de data asta sa incerc o alta abordare: sa stau cat mai departe de detaliile care invaluie mecanicile acest joc, spoilere, tips & tricks etc si sa vedem ce iese.

    Eu privesc Destiny mai mult ca o modalitate de a cunoaste noi oameni, de a-mi face noi prieteni, prieteni cu care sa pot sta pana seara tarziu pe chat, jucand in PVP sau raiduri, discutand strategii, tactici si planuri sau de ce nu despre orice alta aberatie Sper din tot sufletul ca aspectul social si comunitatea care se va sedimenta in jurul acestui joc sa fie de calitate.

    De jucat, am jucat doar partea introductiva si am ramas uimit cat de usor intri in atmosfera jocului, totul pare perfect: peisajele, culorile, sunetele, felul natural in care misca caracterul, detaiile cladirilor sau interfata grafica din meniuri. Fiind graphic designer nu pot decat sa admir munca celor de la Bungie care au dus grafica la nivel de arta.

    Am testat putin clasele si am ramas la awoken warlok, nu stiu dar pentru mine e ceva cu adevarat deosebit in combinatia asta.

    In concluzie astept cu nerabdare ziua lansarii si sper sa am destul timp liber la dispozitie pentru a descoperi cu adevarat care e destinul in Destiny pe PS4.

    Imaginea atasata reprezinta pentru mine exemplul perfect de atentie la detalii acordate acestui joc. Nota 10 Bungie.


    exotic_hunter.jpg

  13. #53 SP
    Junior Member Metaf's Avatar
    Era sa laud sau sa felicit si eu un pic retailerul, dar ma voi abtine.
    Au buget pentru asa ceva iar o astfel de colaborare, nu stiu cum sa va zic, dar mi se pare mai degraba in folosul retailerului decat in folosul comunitatii consolegames
    Pana la urma este cel mai mare (si singurul cred) forum de profil consolist, solid, cu o baza mare de useri, tinut in spate de oameni dedicati, muncitori, foarte implicati in "viata" acestui forum, cu totii impinsi de la spate de ... pasiunea pentru jocuri.


    Revenind on topic, si in concurs poate, din pacate nu am reusit sa ma joc Destiny in beta, asa ca, nu am aprecieri de facut dupa o experienta "hands-on".
    Asta nu inseamna ca nu vreau sa-l joc.

    Bungie este un nume greu in industrie ce a confirmat de-a lungul vremii. Stiu ce inseamna sa iei ceva de la 0 si sa ajugni acolo sus, livrand un produs de calitate. Si nu oricum, ci intr-un mediu online / multiplayer.

    Au facut o figura buna cu Halo si sunt sigur ca de data aceasta, cu Destiny, vor face o figura si mai buna.
    Au mai multa experienta, piata s-a mai maturizat, eu un concept de MMO (presarat din plin cu elemente de Diablo, Mass Effect, Borderlands si nu in ultimul rand cu Halo -- ce va prinde cu siguranta, chiar daca la prima vedere nu pare cel mai original joc ("uneori nu trebuie sa reinventezi roata, trebuie doar sa ai niste jante meseriase si niste gume bune pe ea" -- am citat un mare intelept in viata .

    Pentru mine faptul ca are un "character progression solid", customizare, inventar si "loot" din plin (dar fara sa te oboseasca cu el), sa te faca sa doresti sa avansezi in level, complementat de lipsa unei subscriptii lunare face ca acest joc sa-mi atraga atentia si poate si banii.

    Succes tuturor celor din concurs !
    Comunitatea a castigat deja ! prin abordarea de care a dat dovada acest mare retailer.

    LE: uitasem, PS4.

  14. #54 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Am jucat beta pe PS3 si am ramas cu impresii bune despre ce inseamna Destiny si incotro se indreapta; este un proiect ambitios care nu are nicio scuza pentru a reusi, consider ca BUNGIE este alegerea potrivita pentru a duce la bun sfarsit acest proiect, personal nu am jucat niciun joc Halo dar am auzit numai lucruri bune despre franciza. Mai mentionez faptul ca am avut clasa warlock si mi-au placut foarte mult skillurile, designul echipamentului si optiunile de customizare. Bafta tuturor participantilor.

    PS3/PS4
    Attached Images Attached Images warlock_armors.jpg

  15. #55 SP
    Junior Member starkweather's Avatar
    Mai las si eu asta aici, că nu cere de mâncare:


    Destiny meets Guardians of the galaxy and Led zeppelin. Enjoy!

  16. #56 SP
    Junior Member Ph3nomen's Avatar
    Salutare, salutare forum. Voi începe cu un awesome ****ing game, prima oară am auzit de el de pe IGN când a fost făcut public primul sneak peak trailer. Părea a fi o combinaţie de shooter cu un mmorpg sci-fi destul de banal, am zis meh seems decent i think. Timpul a trecut şi între timp am apucat să primesc un beta code la un concurs pentru PS3, bun jocu instalat hai să pornim să vedem ce e de capul lui ... mare a fost surpriza pentru că pentru un joc beta era foarte şi vreau să spun foarte bine realizat, povestea este foarte captivanta ... pe mine cel puţin ăsta a fost elementul care " hooked me up ", feelingul de Halo era acolo cu câţiva stropi de Borderlands piperat peste. Dar asta nu este tot, jocul ăsta este în mare parte un mare co-op, duh şi pe cover se poate vedea ce se vrea acest joc dar are ceva, are acel ceva care face acest mod de co-op unul foarte fun. Am jucat o instanţă cu nişte random fellows şi pot spune că nici măcar unu din noi nu am ieşit din joc, chit că muream la multe bătai, multe din ele făcute destul de challenging. Revin la poveste, este pentru mine cel puţin un element cheie pentru jocul ăsta. Momentan nu mă pot pronunţa asupra altor aspecte ale acestui joc până nu voi juca varianta retail. Eu l-am jucat pe PS3-ul meu şi imaginile erau pretty awesome, îmi imaginez cum arată pe o consolă Next-Gen. Până atunci vă las cu o statistică despre Beta-ul celor de la Bungie. Bungie for president ...
    Attached Images Attached Images 2c83c7280ba45d4dca5e59c1ea2ff073.jpg

  17. #57 SP
    Junior Member ZeroSkat's Avatar
    Am ratat faza alpha a jocului, dar am prins beta-ul. L-am incercat pe PS4. Grafica mi s-a parut superba, dar cel mai mult mi-a placut sentimentul ca joc o combinatie de Halo si CoD. In beta mi-a placut warlock-ul. As vrea sa spun ca voi juca tot warlock si in versiunea finala a jocului, probabil ca voi avea iarasi cate un caracter din toate clasele si inca incerc sa ma decid daca vor fi toate female sau nu

    Imi place foarte mult grafica, atmosfera si ideea de arme legendare, leveling si endgame raiding. Abia astept sa vad ce presupun raidurile de la finalul jocului si grind-ul nesfarsit dupa seturi de armuri, arme legendare si mai ales reputatii, ca doar vorbim despre un MMO si am nevoie de o pauza de la Diablo 3.

    Detin un PS4.

    Bafta tuturor si poate o punem de un clan sau ceva

    PS: ar fi interesant de vazut cam cat dureaza sa faci platinum la el, sper sa fie mai putin de ore.

  18. #58 SP
    Member vallio's Avatar
    Salut,

    Hai sa intru si eu in joc, am jucat putin in Beta dupa ce m-am chinuit sa fac rost de key. Inca nu am putut sa mi fac o parere despre el, sper sa nu fie vorba doar de un mega hype creat de campaniile de marketing.In putinul timp in care am jucat mi-am dat seama ca e mult mai fun jucat co-op sper sa se formeze pe aici "bresle".

    Il doresc pe XBONE, daca il voi castiga jocul va merge direct la LICITATIE pentru a ajuta comunitatea CG.


  19. #59 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Pentru a mă înscrie în concurs, o să încerc să răspund la o întrebare la care nici eu nu știu răspunsul... De ce vreau să joc Destiny?

    Am auzit de Destiny încă din 2012, atunci când au început să apară primele "leak-uri" despre înțelegerea dintre Bungie și Activision și prima mea reacție a fost ceva de genul "Vom avea parte acum de Call of Duty în spațiu... Super...". Dar pe măsură ce mai multe detalii despre Destiny erau dezvăluite am devenit din ce în ce mai curios de ce va ieși la final. Cu toate acestea nu pot răspunde nici astăzi de ce vreau să joc Destiny.

    Grafica nu este atât de importantă pentru mine așa cum este pentru mulți gameri și nici nu sunt un mare fan al jocurilor de tip shooter. Pentru mine totul este despre povestea jocului, universul în care este plasată acțiunea și caracterele pe care le întâlnesc în sesiunile de gaming. Dar și mai important pentru mine este "background-ul" caracterului pe care îl controlez, vreau să fie un model pentru alții, o persoană care nu se teme să arate lucrurile greșite și capabilă să le îndrepte.

    Poate de aceea dintre francizele mele preferate din lumea jocurilor video și a filmelor, seriile Star Wars și Assassin's Creed ocupă locuri fruntașe. Să fii un Jedi sau un membru al Ordinului înseamnă să-ți dedici viața pentru ceva mai presus decât tine, să îi aperi pe cei neputincioși, să lupți pentru restabilirea echilibrului în Univers și să ai sau să respecți un Cod al Onoarei.

    În Destiny, toți cei care-l vor juca vor deveni "Guardians", protectori ai civilizației umane. Misiunea lor va fi de a proteja ultimul oraș de pe Pământ și sunt dispuși să o îndeplinească, chiar dacă mulți vor cădea la datorie. Consider că această alegere, de a fi un "paznic al umanității" se alătură celorlalte două menționate mai sus și poate de aceea Destiny mă atrage atât de mult.

    Xbox 360 / PlayStation 3
    Attached Images Attached Images destiny_2014_04-22-14_002.jpg

  20. #60 SP
    Member Hansel31's Avatar
    Toate ca toate Bungie va da lovitura cu Destiny, este ceva nou pentru piata si pentru gameri, nu numai fps dar si MMO - nu stiu cat MMO dar firestream-ul este ceva nou si ne va tine lipiti de acest joc si de console mult timp! mai sunt cateva zile si deja astept sa vad ce modificari au mai facut pentru varianta finala.

    Succes tuturor la concurs si thx consolegames !

    PS4

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Similar Threads

  1. Concurs "Hai la Altex/Media Galaxy" By MonkY in forum Concursuri
    Replies: 108 Last Post: 30-08-2014, 22:12
  2. Replies: 0 Last Post: 18-06-2011, 16:44

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts