Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 50 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 996

Thread: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

  1. #21 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Vor furniza Hitatchi Displays si Sony Mobile Display Corporation ecrane pt. iPhone 5 si iPad 3 ?
    Tot mai multe zvonuri sunt ca Iphone va avea 4'.
    Certitudini sunt faptul ca Apple va prezenta in primavara macar unul dintre cele doua device-uri.
    Apple Suppliers Starting to Ship 4" Screens for Next iPhone? - Mac Rumors

  2. #22 SP
    Member Mythul's Avatar
    Daca va avea retina display im in. Am trecut recent si eu la 4s de la 3gs si diferenta de calitate a displayului e ca de la cer la pamant.

  3. #23 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Vine iPad 3

    Spuneam mai sus ca, cu certitudine Apple va scoate pe piata in primavara iPhone 5 sau iPad 3.
    Se pare ca e vorba de iPad 3.
    Foxconn, principalul partener al lui Apple, va incepe productia generatiei 3-ia a iPad-ului in ianuarie, urmand ca o luna mai tarziu sa mareasca ritmul de fabricatie.
    O data cu acest lucru va scadea productia de iPad 2, acest stil de management find familiar multora cand vine vorba de Apple.
    Next-gen iPad available in 3-4 months--report | Nanotech - The Circuits Blog - CNET News

  4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Componentele deja au inceput sa fie livrate (cel mai mare secret este cel legat de ecran se pare), iar productia pt. iPad 2 deja a scazut. Acum ramane insa sa vedem cine are dreptate... pt. ca unii analisti spun ca il vom avea mai devreme (in Februarie), pe cand altii spun ca se va mentine "ritmul" si il vom vedea in Martie - Aprilie. Cert este ca in primul trimestru al lui 2012 voi avea un nou iPad!

    ---------- Post added 12-12-2011 at 06:13 PM ----------

    P.S. Sunt oare singurul care spera ca noul iPad3 va avea diagonala un pic mai mare? Poate 11"? Dar la dimensiuni si greutate ramanand aproape la fel

  5. #25 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sunt oare singurul care spera ca noul iPad3 va avea diagonala un pic mai mare? Poate 11"? Dar la dimensiuni si greutate ramanand aproape la fel
    Nu m-am informat suficient cat sa am o parere cu adevarat pertinenta despre cum va fi iPad 3, dar cred ca vor pastra aceleasi dimensiuni ale ecranului, eventual crescand rezolutia. Ca argumente le-as avea pe urmatoarele:

    1. Functionalitate: fie ca-l folosesti cu doua maini intr-o pozitie landscape, ca si ecran-controler pentru jocuri sau pentru filme, fie ca-l tii cu o mana ca pe un paper clipboard iar cu cealalta tastezi/ scrii/ desenezi, dimensiunile sunt la limita ergonomiei. Personal cred ca ecranul este suficient de mare considerand modurile de utilizare. Aparent, si ei considera cam acelasi lucru considerand directia in care a evoluat device-ul de la 1 la 2. DE altfel, aceeasi pare a fi directia de evolutie si la iPhone, desi multi si-ar dori un 4,3 inch. Insa e aproape imposibil sa folosesti un telefon cu display-ul de 4,3 inch cu o singura mana pentru comenzi mai complexe decat apel sau refuz (asta daca nu deschizi palma si risti sa-ti scape).

    Cartea castigatoare la produsele Apple pare a fi functionalitatea si ergonomia. Daca ati tinut in mana tableta Samsung de peste 10 inch stiti despre ce vorbesc.

    2. Greutatea. Carcasa si sticla folosite la iPad 2 sunt sensibil mai rezistente si/ sau durabile decat la iPad 1, cel putin asa inteleg din ce citesc. Este aproape imposibil de zgariat sau distrus in conditii de utilizare normala (stiu ce spun, mi l-a scapat un prieten din mana pe trotuar, fara sa am protectie. Am avut senzatia ca nu mai am senzatii. Am simit o extrasistola, un "spatiu" intre doua batai ale inimii. Imi amortise auzul si vazul. Auzeam culoarea portocalie si vedeam miros de mici cu mustar. Unicul rezultat a fost o misca tesitura a unuia dintre colturi. Daca nu mi s-ar fi intamplat mie n-as fi crezut). Ideea este ca noile materiale, evident mai rezistente si mai dense vin cu un plus de masa. Unica solutie pentru a-l face sa "slabeasca" este sa foloseasca materiale mult mai usoare, reducandu-i rezistenta. De asemenea, o jumatate de inch in plus conteaza.

    Cred sincer ca o rezolutie superioara cu o putere de procesare superioara ar putea rafina si mai mult experienta touch, eventual cu stylus-uri comparabile cu cele din mediul profesional. Dar, cine stie, poate ca-l fac de 11 inch pana la urma .

  6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ah, asta cu >10" e doar asa o dorinta "personala"... imi dau seama ca sunt 99% sanse ca nimeni de la Apple sa nu aprobe asa ceva. Doar ca m-am gandit la ideea ca Apple vrea intotdeauna sa fie un pic mai "diferit" de ceilalti. Si daca tablete avem deja de la 5" pana la 10.1"... in cazul unui upgrade la Retina Display, Apple si-ar permite sa mearga chiar un pic mai sus, si ar fi fost usurat un pic procesul de productie (e al naibii de complicat un ecran atat de mic cu o densitate de pixeli atat de mare).

    Mai mult, ma gandeam ca in felul acesta incep sa se bata mai usor si cu netbook-urile si notebook-urile... inca un inch in plus ar aduce inca un punct pt. iPad.

    Cat despre ergonomie, cred ca se poate face in asa fel incat cresterea diagonalei sa nu duca automat la o crestere prea mare a tabletei... fie prin micsorarea marginilor, fie prin trecerea la un format cu un ratio widescreen. Sincer nici aici nu vad ca Apple sa faca o asemenea miscare... ei sunt mai interesati de formatul clasic (pt. imagini, reviste, website-uri) decat de a trece pe ceva mai wide. Si ar apare si incompatibilitatea cu produsele anterioare...

    Referitor la greutate... desi imi place la nebunie aluminiul, as prefera sa renunte la el in favoarea unui alt material (vezi Motorola cu al sau "kevlar"... sau produse care merg pe carbon fiber). Poate chiar si un plastic mai destept. Pot face un cadru din aluminiu (cum este pe iPhone 4 si 4S), si sa treaca spatele pe plastic... pentru ca nu cred ca moare nimeni (mai toti cei pe care-i stiu cu iPad au oricum un back cover, pentru ca stiu cat de urat se zgarie in timp acel aluminiu + logo-ul Apple). Si in felul asta cred ca se reduc foarte usor aproape 100 grame, ceea ce ar fi superb.

    Dar... ramane de vazut

  7. #27 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ah, asta cu >10" e doar asa o dorinta "personala"
    iPad 3 cred ca va avea 9,7' si va fi lansata in 24 Februarie pt. a comemora ziua �n care s-a născut Jobs. :applause:
    Cica mai vor sa scoata una de 7'. Nu's pe unde am citit.

  8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    iPad 3 cred ca va avea 9,7' si va fi lansata in 24 Februarie pt. a comemora ziua �n care s-a născut Jobs. :applause:
    Cica mai vor sa scoata una de 7'. Nu's pe unde am citit.
    Pe 24 Februarie vor face doar anuntul oficial (indeed, de ziua lui Steve) dar probabil prin Martie le vom vedea disponibile la vanzare (ganditi-va ca productia de-abia a inceput in Ianuarie). Da, sunt sigur ca va fi tot de 9.7" tableta de baza (iPad 3)... la fel de sigur cum sunt si de faptul ca in acelasi timp vor anunta un iPad2 mult mai ieftin (care vrea sa concureze cu Amazon Fire si Nook Tablet - la pret, desigur, ca la altceva nu are cu cine sa concureze ). De varianta de 7" nu am citit decat presupuneri... Sincer daca cititi cum a ales Steve Jobs dimensiunea tabletei, veti vedea ca nu prea au motive sa intre pe piata de 7". Pentru ei e prea mica diagonala pentru reading, browsing, and so on... nu prea se agita nimeni acolo doar pentru a castiga portabilitate (pe care o ai cu iPhone/iPod deja). Dar, sa vedem (zise orbul)

  9. #29 SP
    Member Mythul's Avatar
    Intrebarea ar fi...va avea sau nu retina display ? E singurul motiv pt care nu am cumparat inca unul.

  10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Mythul View Post
    Intrebarea ar fi...va avea sau nu retina display ? E singurul motiv pt care nu am cumparat inca unul.
    99.9% ca va avea o rezolutie mai mare. Daca va fi "retina" sau nu, asta ramane de vazut. Eu sper sa fie macar 1280 x 960 sau 1600 x 1200 (sa pastreze ratio-ul pentru compatibilitatea cu jocurile de iPad 1-2).

  11. #31 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Pregatiti-va pentru o dezamagire majora...sau nu. iPad 3 va fii un soi de iPad 2S.
    Will Apple pull an iPhone 4S with the next iPad? | The Digital Home - CNET News

  12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Pregatiti-va pentru o dezamagire majora...sau nu. iPad 3 va fii un soi de iPad 2S.
    Will Apple pull an iPhone 4S with the next iPad? | The Digital Home - CNET News
    Doamne ce urasc articolele de genul asta. Omul a vazut (de la distanta, sau cum?!?) ceva ce pare a fi noul iPad... Si a facut repede un articol... dar nu spune nimic despre specs, despre ecran, despre cum se misca, ci doar ca pare a fi un iPad2S sau iPad2HD. Faptul ca arata la fel e un semn bun... ce e inside conteaza. Eu sa fi fost in locul lui, n-as fi rezistat ca macar sa pornesc jucaria... ca sa nu mai spun ca nu as fi avut curajul sa fi scris un articol in care practic sa nu spun nimic.

  13. #33 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cand e conferinta la care se va anunta iPad 3? Mi-am strans deja banii pentru un iPad 2 dar prefer sa mai astept putin si sa iau noul model.

  14. #34 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    La inceputul lui martie, din ce s-a auzit pana acum. Dar abea prin aprilie il vom gasi prin "magazine".
    Si eu imi voi vinde iPad 2-ul si voi mai pune niste bani sa-mi iau 3

  15. #35 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu sunt fericit ca in sfarsit n-o sa mai ma bat cu femeia pe tablet. M-am decis sa pastrez 2-ul (pt. ea, desigur)... si eu sa fac eforturi supraomenesti (credit, ipoteca pe casa, masina, etc... nu conteaza)... sa-mi iau 3-ul. Sper sa fie varianta cu 128 (sau chiar 256) GB!

  16. #36 SP
    Senior Member Krusht's Avatar

  17. #37 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    OMG !!! sunt curios la ce banda rulanta se refera. Mi-a fost prea scarba sa citesc tot articolul, dupa acest titlu minunat. Vai de "reporterii" din romania. Nu stiu daca sunt 5% care chiar stiu cu ce se "mananca un mar"...

  18. #38 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu de cand sunt decis sa iau un iPad 3 am cautat mereu informatii noi. Am gasit nimic, concret nu se stie nimic. Cred ca trebuie sa asteptam conferinta la care vor prezenta produsul ca apoi dupa 2 luni sa apara si la noi. E plin netul de articole care nu spun de fapt nimic.

  19. #39 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Pai ce sa spuna din moment ce nu e nimic oficial. Speculeaza si ei (MacRumors) cum facem si noi aici legat de jocuri.

  20. #40 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu ma refer doar la speculatii si la arta de a face din 2 cuvinte gasite pe internet, un articol de 15 pagini. Ma refer la cretinitatea in gandire, cand spune ca Apple scoate "pe banda rulanta", cand de fapt scoate 1 model pe an. Dar de Nokia/Samsung/Motorola/samd care scot zeci de modele pe an, nu spune nimeni asa ceva. Patetic...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 50 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 15 Last Post: 22-10-2014, 10:01
  2. Replies: 15 Last Post: 23-10-2013, 15:50
  3. Replies: 95 Last Post: 11-11-2012, 13:03
  4. Replies: 0 Last Post: 22-03-2012, 14:06
  5. Replies: 0 Last Post: 21-06-2011, 02:33

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts