Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 24 of 24

Thread: MacBook Pro with Retina Display 15"

 1. #21 SP
  Senior Member siNcE's Avatar
  Quote Originally Posted by MonkY View Post
  Iar noi toti suntem invidiosi pe Laurentiu... desigur!
  Stiu ca e aproape imposibil sa-ti dai seama de cat de silent sau cat de mult se incalzeste intr-un Apple Store... dar chiar sunt curios daca ai prins ceva in neregula. Sunt sigur ca se incalzeste (Kepler totusi), dar eram curios daca si face zgomotul pe masura... sau daca incalzirea e in limite normale. Cu atat aluminiu, ma astept sa se disipe destul de ok... insa nu stiu noua baterie daca face mai mult rau sau mai mult bine...
  Nici o sansa sa-mi dau seama cum se aud ventilatoarele, desi am incercat sa aud asta. Nu era incalzit deloc desi era pornit non-stop (dar ce e drept nu rula nimeni un photpshop). Bateria din nou nu pot spune nimic pentru ca am intrebat un "geniu" si mi-a zis ca specificatiile sunt cele anuntate de apple. Singurul lucru care mi se pare TAMPIT, dar sincer chiar TAMPIT este ca nu l-au scos pe 17". Adica daca vrem ceva mai mic avem tablete. Chiar simteam nevoie de ceva mai mare daca tot au scos o jucarie asa puternica.

 2. #22 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Cred ca mai intarzie cele de 17" datorita Retina. Nu stiu daca e cineva capabil sa produca acum asa ceva. Chiar ma gandesc cu groaza ce placa video va fi cea care sa tina o rezolutie gen 4000 x 2000 sau cat Dzeu va fi pe 17"... In plus, daca fac asta, nu cred ca mai vand Mac-uri, pentru ca isi vor lua toti ca desktop replacement numai notebook-uri. Si nu stiu daca vor asta. E posibil sa vedem 17-19-22" cu Retina, dar pe Mac only. Who knows?

 3. #23 SP
  Senior Member siNcE's Avatar
  Pai daca a fost Macbook pro 17" (si lumea cumparea in paralel foarte bine iMac-uri si miniMac-uri). Nu cred ca cei care vor un iMac de 24"-27" vor opta pentru un laptop de 17" ca "replace". Eu unul nu as face asa ceva. Posibil sa ai dreptate in schimb cu rezolutia, dar pacat. Eu unul daca as avea banii pentru un nou macbook acum as mai astepta pentru un 17". Modelul de 15" este prea mic pentru un laptop puternic in 2012. Dar asta sunt doar eu

  L.E: Cred ca si bateria le face mari probleme pentru un model de 17" retina

 4. #24 SP
  Senior Member Alexandru's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

 1. Replies: 15 Last Post: 23-10-2013, 15:50

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts