Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 27 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 540

Thread: iPhone 6

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  iPhone 6

  Acum ca au inceput sa circule zvonurile despre noul iPhone 6 (sau noile iPhone-uri 6) de la Apple, cred ca e timpul sa-i deschidem un thread dedicat, unde ca de obicei voi incerca sa postez toate informatiile aflate. Va rog sa tineti cont ca pentru inceput nu poate fi nimic confirmat oficial, prin urmare postam si noi sub imperiul zvonisticii sau cum e la moda in Romania... "pe surse".

  Primul zvon, prezentat de tudyniuz (care vine de la The Wall Street Journal), ne atrage atentia asupra faptului ca Apple lucreaza la o noua generatie de iPhone-uri (oare cand nu fac ei asta?) care se vor caracteriza in principal prin diagonala mai mare: 4.5" si 5". Nu stim daca e vorba de doua modele diferite sau Apple "se joaca" cu diverse configuratii.

  Al doilea zvon vine de la analistul KDB Daweoo Securities Research, care printr-un memo trimis investitorilor, acesta confirma ca anul acesta iPhone 6 va veni in 2 dimensiuni (de data aceasta diferite de primul zvon: 4.7" si 5.5"). Totodata el mentioneaza ca vom avea ecrane cu tehnologia IGZO, 2GB RAM, noul procesor A8, aceiasi camera de 8Mp iSight, optiunea de 128GB storage, iOS 7.2 (no iOS 8?).

  Al treilea zvon este legat de faptul ca Foxconn a avut in test luna trecuta aproximativ 100 de iPhone-uri care aveau ecranul din safir. Va reamintesc ca Apple tocmai ce a pornit fabrica de safir (sapphire) in US, si eu unul sunt extrem de innebunit de idee. Dupa cum probabil stiati deja, safir-ul nu poate fi zgariat decat de diamant, prin urmare este extrem de rezistent (din acest motiv la iPhone 5S cover-ul camerei este din safir). O astfel de nebunie de ecran ar schimba complet modul in care folosim smartphone-urile (adio shield-uri, case-uri, cover-uri si alte prostii de genul acesta).

  Al patrulea zvon a aparut chiar azi, sub forma unui raport al unui site chinezesc (IT168). Prin acesta ni se spune ca iPhone 6 va avea de fapt cel putin 10 Mpx cu un filtru mult imbunatati si o apertura mai wide (f/1.8) - va reamintesc ca iPhone 5S are f/2.2. Se discuta totodata si de 2 tehnologii interesante, care au sanse sa ajunga in noul iPhone 6. Prima se refera la un patent Apple de "swappable camera lenses for mobile devices" iar cel de-al doilea este legat de o tehnologie de refocusare in stilul celui folosit de Lytro. Ambele suna prea bine pentru a fi adevarate... dar vom trai si vom vedea.

  Cam atat pentru moment. Atasez si cateva imagini cu iPhone 6 (atentie, sunt mockups sau concept art... don't get too excited)!

  P.S. Bineinteles ca nu puteau lipsi si ceva videos cu concept arts. Enjoy!  Attached Images Attached Images iphone6_concept_01.jpg iphone6_concept_02.jpg iphone6_concept_03.jpg iphone6_concept_04.jpg iphone6_concept_05.jpg iphone6_concept_06.jpg iphone6_concept_07.jpg iphone6_concept_08.jpg iphone6_concept_09.jpg iphone6_concept_10.jpg iphone6_concept_11.jpg iphone6_concept_12.jpg iphone6_concept_13.jpg iphone6_concept_14.jpg iphone6_concept_15.jpg iphone6_concept_16.jpg iphone6_concept_17.jpg iphone6_concept_18.jpg iphone6_concept_19.jpg iphone6_concept_20.jpg

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  N-am terminat cu iPhone 6 concepts... so here are some more
  Sunt curios care va place cel mai mult...
  Attached Images Attached Images iphone6_concept_24.jpg iphone6_concept_23.jpg iphone6_concept_22.jpg iphone6_concept_21.jpg iphone6_concept_25.jpg iphone6_concept_26.jpg iphone6_concept_27.jpg iphone6_concept_28.jpg iphone6_concept_29.jpg iphone6_concept_30.jpg iphone6_concept_31.jpg iphone6_concept_32.jpg iphone6_concept_33.jpg iphone6_concept_34.jpg iphone6_concept_35.jpg iphone6_concept_36.jpg iphone6_concept_37.jpg iphone6_concept_38.jpg iphone6_concept_39.jpg iphone6_concept_40.jpg

 3. #3 SP
  Member blondutzu's Avatar
  imi plac majoritatea mai putin cele foarte rotunjite care aduc a Samsung, bleah. Insa concept 27 cred ca ma atrage cel mai mult

 4. #4 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Conceptul acela cu margini care au display din pacate este inutilizabil. Practic ar fi imposibil sa tii telefonul in mana... ai atinge tot timpul "ecranul" in felul acesta. Chiar daca ar avea o functie smart care sa inchida portiunea aceea in anumite momente, tot ar fi extrem de complicat sa selectezi ceva... ar trebui sa tii telefonul de partea de jos sau de sus, ceea ce e crima. De aratat insa, nu zic nu... arata bine.

 5. #5 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Multe concepte renunta la Home Button, lucru care in mod sigur nu se va intampla. Abia au bagat Touch ID, nu il scot atat de repede, si nici nu il vor pune pe spate ca HTC

  Mie sincer mi-ar placea si sticla si aluminiu. Dar as prefera sa nu mai fie o combinatie intre cele doua, ci doar una dintre cele doua. Display-ul de safir e un vis frumos si ma indoiesc ca vom vedea asa ceva. Sau safir fata-spate ar fi cel mai frumos vis, dar ar fi si mai greu. MonkY, si camera de la iPhone 5 tot de safir e acoperita.

 6. #6 SP
  Admin MonkY's Avatar

 7. #7 SP
  Senior Member Razzosinni's Avatar
  Ce amuzant mi s-ar parea sa aduca logo-ul in fata, ca la iMac-uri.

 8. #8 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Avem inca un video concept pentru iPhone 6. Nu zic ca nu e interesant... arata bine, dar sincer sper sa nu-l faca totusi chiar atat de subtire.


 9. #9 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Camera video cu 500fps?

 10. #10 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
  Camera video cu 500fps?
  Pai cred ca si 5S-ul se apropie de 500fps... dar in 640x480... or something
  Eh, visa si el... la metode prin care sa se umple cei 128GB mai rapid.

 11. #11 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Daca vin cu un ecran mai mare, pe la 4,5" cum s-a zvonit, care sa aibe aceleasi specificatii cu iPhone-ul mai mare despre care se zvoneste, eu sunt multumit. Eu vreau schimbari la iOS, din cate am citit nu sunt singurul, majoritatea vor pe langa un ecran mai generos si un iOS mai "la zi".

  Eu m-as bucura sa aibe 6.1mm grosime, daca il fac safir fata-spate ca la 4/4S ar fi indestructibil. Decat daca ai prea multe diamante prin casa si incepi sa dai cu diamantul in telefon

 12. #12 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
  daca il fac safir fata-spate ca la 4/4S ar fi indestructibil. Decat daca ai prea multe diamante prin casa si incepi sa dai cu diamantul in telefon
  Asta e chiar faza zilei... parca si vad pe unul la service Apple: "Dom'le, eu tin telefonul impreuna cu cheile, maruntisuri (cateva diamante in caz ca raman fara bani)... in buzunar. Voi ati zis ca e indestrutibil. Sa va fie rusine!"

 13. #13 SP
  iry
  Senior Member iry's Avatar

 14. #14 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Da

  Stiu ca multi o sa zica ca bla bla nu le place, dar la un telefon nu prea vad incomoditatea, la o tableta poate.

 15. #15 SP
  iry
  Senior Member iry's Avatar
  Nu ai vazut in comenturi? Deja comentariile sunt on, cum ca domne' cum dracu o sa-i mai pun case?
  Haters gona hate forever.

 16. #16 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Parca vad ca noi ne chinuim aici... stressam lumea cu concepte, si vine Apple cu fix acelasi design... fix aceiasi diagonala... Iar safirul acela mult trambitzat, o sa-l exporte la Samsung

 17. #17 SP
  Member Snake's Avatar
  .. sau il va folosi la iWatch sau un alt produs de genul.

 18. #18 SP
  Senior Member iPaul's Avatar
  Ia sa vedem ce avem aici.
  Attached Images Attached Images bgtasn4ccaeid0l.jpg bgs1gwjcmaaqlrx.jpg bgtaxpbciaanwht.jpg bgs1mc9ceaalu2l.jpg bgs1tghcmaal0hc.jpg

 19. #19 SP
  iry
  Senior Member iry's Avatar
  Pls be real, pls

 20. #20 SP
  Senior Member Razzosinni's Avatar
  E mult mai subtire decat 5-u'. Arata aproape ca un iPod.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 27 1 2 3 11 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts