Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 27 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 540

Thread: iPhone 6

  1. #21 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Seamana cam mult cu un Samsung Note.

  2. #22 SP
    Member cr0c0's Avatar
    Le baga samsung proces imediat
    Deja cred ca avocatii au intrat in priza dupa ce au vazut azi pozele

  3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu au ce proces sa le intenteze decat daca cumva motivul poate fi "au ecran mare ca si noi"... pentru ca in rest asemanarile se opresc aici. TouchID, aluminium, pozitionarea camerei, premium finish, etc... toate astea lipsesc la al meu Note 3.

    Oricum, cred ca e doar un "sample" sau un "test" daca nu cumva chiar un alt "render" facut cu vreo imprimanta 3D. Nu de alta, dar in momentul de fata nici macar Apple nu cred ca stie care va fi designul final... Daca era asa, deja am fi avut o data de lansare or something.

  4. #24 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Attached Images Attached Images apple-vs-samsung.png

  5. #25 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

  6. #26 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    ))

  7. #27 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu de alta, dar in momentul de fata nici macar Apple nu cred ca stie care va fi designul final... Daca era asa, deja am fi avut o data de lansare or something.
    Din ce am citit prin diverse surse, timpul de dezvoltare al unui device Apple este de 2 ani, ceea ce inseamna ca trebuie sa fie destul de aproape de design-ul final...

    Din pacate, oricat de mult imi place ce vad, pe forumul din link deja au clasificat imaginile ca fiind fake. Atasez motivele...
    Attached Images Attached Images fake_iphone6.gif qf1znfo.jpg

  8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Din ce am citit prin diverse surse, timpul de dezvoltare al unui device Apple este de 2 ani, ceea ce inseamna ca trebuie sa fie destul de aproape de design-ul final...
    Nu ai citit gresit... insa timpul de dezvoltare de obicei inseamna partea interna (hardware gen baterie, cpu, ram, retea) + software. Cu designul dintodeauna Apple s-a jucat pana in ultima clipa. De exp. la iPhone 5S erau mai bine de 20 de modele in teste, si pana la urma a castigat tot forma clasica.

  9. #29 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Alea sunt povesti. S-ul a fost mereu identic cu modelul precedent. Greu sa cred ca nu au gasit nimic mai ok decat acelasi lucru de anul trecut. Povesti.

  10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Alea sunt povesti.
    Cateodata am impresia ca toata lumea e angajata la Apple si cunoaste toate secretele... Mi-e si frica sa mai scriu ceva de Apple pentru ca 100% se stie deja tot. Iar restul sunt povesti

    P.S. Iti recomand sa citesti biografia lui Steve Jobs si vei afla cu cate prototipuri se juca deodata, pentru a decide care i se pare cel mai OK. Sau nah, nu citi, ca sunt povesti...

  11. #31 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Hai sa fim seriosi. Au avut ei 20 de prototipuri pentru iPhone 5s si le-au lasat pe toate pentru designul din anul precedent? Nu exista asa ceva. Ca dupa lansarea lui 5 au inceput deja sa faca prototipuri pentru 6? Cred. Au lasat partea de design din 5s deoparte si s-au concentrat doar pe 6 incat asta sa iasa ce trebuie.

  12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu am dat doar un exemplu 5S-ul. Puteam sa zic 5, sau 4, sau 4S, 3 si tot asa. Same thing. Ei intotdeauna au 20-30 de variante cu care se joaca. E stilul Apple si intotdeauna va fi. Din cate am inteles este si o buna masura de protectie impotriva furtului de idei... angajatii nestiind pana in ultimul moment care va fi varianta finala. Ba de multe ori se mai si "scapa" pe piata cate o ciudatenie, just to keep the heat up. E ceva normal, nu stiu de ce e atat de greu de crezut...

    Iar de multe ori problema cea mai mare este ca "designul de-acasa nu se pupa cu ce poate face chinezul"... Degeaba vine Apple cu 10 proptotipuri sferice incadrate intrun rombodendron daca Foxconn vine si spune ca nu poate chinezu' sa asambleze mai mult de 100 bucati pe zi, si ei au nevoie de 1.000.000 pe zi. Again, it's common sense. Daca ar fi produs in cantitate limitata, ar fi scos probabil 20-30 de versiuni pe an, mai multe chiar decat Samsung si LG la un loc. Insa gandeste-te ca orice comanda da Apple, trebuie sa fie realizata repede, trebuie sa fie realizata bine si trebuie sa fie facuta in cantitate industriala. Vezi cazul iPad Mini, unde pana si cei de la Sharp au cedat...

    A fi mare si tare in development si new stuff nu e acelasi lucru cu a fi mare si tare in mass production. Exemplu: degeaba avea Apple un iPhone 5S complet din safir daca nu avea cine sa-i produca atata safir. Acum se poate. See?

  13. #33 SP
    Junior Member Leeloo's Avatar
    Sa fie oare acesta noul iPhone 6 (cel din dreapta - primul este 4S si al doilea iPhone 5)? Fara margini (sau ar putea fi transparente)? Sau poate e doar inca o versiune de test. Ce credeti?
    Sursa: iPhone 6 : Premières photos de sa façade ?!
    Attached Images Attached Images iphone-6-digitizer-leak-2.jpg

  14. #34 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Pe baza zvonurilor, cum ca ar avea ecran mai mare, ceea ce vad eu acolo arata a fake.

  15. #35 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    + ca nu are deloc margini laterale si inca nu permite tehnologia.

  16. #36 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Aceea in principiu este doar "fata"... cred ca poate avea margini, dar acelea vor fi marginile frame-ului metalic. Din cate am inteles, si la un iPhone normal se poate ca vopseaua aceea sa nu fie neagra, ci transparenta. Doar ca atunci se vor vedea led-urile. Singura modalitate prin care ar putea fi realizat asa ceva, ar fi daca led-urile ar fi integrate in frame-ul metalic si nu in lcd... ceea ce e cam greu. Dar, nu se stie niciodata.

    Cat despre zvonuri, sper sa nu fie mai mare de 4.7"... ceea ce ar corespunde cu ce vedem in acea imagine. Sau daca va fi mai mare de 4.7", sa fie inca un model, sa putem alege. Desi eu sincer ma indoiesc ca Apple va avea in acelasi timp 4 dimensiuni de ecran, cu 4 rezolutii diferite... ar fi prea fragmentata treaba pentru developeri.

  17. #37 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Intre timp au mai aparut ceva concepte:



    Attached Images Attached Images balck232.jpg concept-iculture-iphone-6-onderkant.jpg concept-iphone-6-iculture-goud.jpg iphone-6-concept-iculture-achterkant.jpg iphone-6-concept-iculture-detail.jpg iphone-6-concept-iculture-grijs-promo.jpg iphone-6-concept-iculture-kleuren.jpg iphone-6-concept-iculture-zijkant.jpg

  18. #38 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am gasit si sursa oficiala pentru render-urile la iPhone 6 (si automat si imaginile in calitate mai buna): iPhone 6 : De nouveaux croquis en fuite !. Mie unul imi place la nebunie cum arata (cel putin cel negru)... iar un 4.7" ar fi ideal!
    Attached Images Attached Images iphone-6-cw.jpg iphone-6-cb.jpg

  19. #39 SP
    Member FlyingPotatoes's Avatar
    Nu stiu daca sunt doar eu insa toate conceptele alea arata atat de ciudat si nu imi pot imagina un iPhone bezel-less.Si mai toate conceptele din postul tau anterior seamana atat de mult cu iPod-ul nano (care personal mi se pare oribil)

  20. #40 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Putin probabil sa fie reale. Fiind sticla pe spate, e greu, poate chiar imposibil, sa il faca mai subtire decat e acum. Ca sa nu mai vorbim de greutate. E valabil si in cazul safirului. Eu zic ca e putin probabil. Un ipod Touch cu ecran de 4,7 si un A8 cu 2x performance, cam asta zic eu ca o sa vedem. Sper ca daca tot maresc telefonul (desi 4" e marimea ideala, toata lumea stie!), sa ii puna o baterie serioasa si sa porneasca un trend pe care sa il urmeze apoi si altii. Asta ultimul cu fingerprint scanner s-a dovedit a fi inutil.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 27 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 8 & iPhone 8 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 19 Last Post: 07-06-2018, 22:35
  2. iPhone 7 & iPhone 7 Plus By tudyniuz in forum Apple
    Replies: 166 Last Post: 07-04-2017, 14:21
  3. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  4. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  5. Replies: 4 Last Post: 28-09-2012, 22:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts