Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: Hackintosh

 1. #1 SP
  Member FlyingPotatoes's Avatar

  Hackintosh

  Cum nu am vazut nici un thread dedicat acestui subiect am zis sa fac eu unul.Daca nu stiti ce este Hackintosh aveti aici pagina de wikipedia in romana si aici cea in engleza.Cel mai popular site este tonymacx86 de unde puteti sa downloadati si aplicatiile necesare pentru a face un stick de pe care veti putea instala OS X insa pentru a putea face asta aveti nevoie de un calculator compatibil (in mare parte orice procesor intel va merge si orice placa video nVidia,mai complicat este la placa de baza).In caz ca vreti sa va faceti un computer si vreti sa rulati OS X va recomand sa alegeti componentele din cele listate in unul din posturi de aici (in fiecare luna va aparea un nou post).

  Daca aveti vreo intrebare nu ezitati sa o puneti aici si sunt curios cine mai foloseste hackintoshuri
  Attached Images Attached Images hackintosh.jpg

 2. #2 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Eu m-am chinuit de vreo 5 ori, desi am toate piesele compatibile, unele fiind chiar recomandate pe tonymac. M-am enervat si am lasat treaba balta, nu mai am rabdare. Mi-ar fi fost util pentru a avea acces la Final Cut de pe un PC mai puternic fata de un amarat de Air. C'est la vie.

 3. #3 SP
  Member FlyingPotatoes's Avatar
  Unde aveai probleme si care e configuratia ta?

 4. #4 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Cu o placa de baza mai veche ma loveam de probleme dupa instalare, nu boota. Apoi am reinstalat si de data asta se oprea in timpul instalarii. Apoi o alta data mi se bloca cu marul pe un fundal alb, nu mai stiu daca era inainte de install sau dupa. Am incercat conectand ba la HDMI, ba la DVI (VGA cica e problematic si pot aparea unele probleme si etc).

  Iar ultima data, dupa ce am schimbat placa de baza cu una de pe listele de pe tonymac, mi-a dat iar eroare la instalare, formatam partitia in GUID si dupa 1 minut de instalare dadea eroare "Mac OSX has failed to install", sau ceva de genul.

  Mi-a trecut toata nebunia cu Hackintosh, prea multa munca.

 5. #5 SP
  Member FlyingPotatoes's Avatar
  VGA nu merge . (punct)
  Daca vrei sa mai incerci iti recomand sa incerci cu diferite boot flaguri ( -x;-v;graphicsenabler=yes/no etc).Deasemenea ultima problema pare sa fie de la stick.Si mie mi s-a intamplat sa nu imi apara deloc disk utility...

  L.E: Din cate stiu OS X nu poate fi instalat pe o partitie mai mare de 1 TB deci si asta ar fi o solutie.

 6. #6 SP
  Member Hitman's Avatar
  Am incercat si eu pana sa imi iau MBP-ul pe un HP 6550 si nu am reusit sa gasesc driverul la wifi si video. Daca aveti de gand sa folositi asa ceva, uitati-va in lista de modele suportate ca sa nu va chinuiti degeaba.

 7. #7 SP
  Member FlyingPotatoes's Avatar
  Puteai sa iti cumperi o placa wifi si o placa video compatibila ( daca este desktop, nu am inteles din postul tau daca acel hp e laptop sau desktop )

 8. #8 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Google - 6550 e laptop.

  Mie mi se pare prea mare bataia de cap, cand poti pur si simplu sa-ti iei un mac la mana a 2a si rezolvi orice fel de problema

  Singurul motiv pentru care ar merita munca, e daca vrei un calculator fff puterni si iesi la cel mult 50% din pretul unui Mac asemanator sau mai slab.

 9. #9 SP
  Member Hitman's Avatar
  Laptop este si dupa cum spune si Razvan, de multe ori este bataie prea mare de cap. Nu am gasit driver pentru video si nu puteai sa vezi clipuri sau filme pe el, meniul cand se deschidea, o facea in frame-uri, etc. Se merita sa o faci doar daca ai un laptop din lista de "testate" ca atunci mergi oarecum la sigur.

 10. #10 SP
  Member FlyingPotatoes's Avatar
  La laptopuri chiar nu vad sensul imsa daca vrei ceva performant si upgradabil care sa ruleze Mac OS X e cam singura solutie...

 11. #11 SP
  Junior Member whisker's Avatar
  La laptopuri e greu cu hackintoshu, la desktopuri merge mai lin. Nu e asa greu sa pui osx pe pc, insa iti tre vreo 2 hdd-uri, ca sa n-ai surprize.

 12. #12 SP
  Member FlyingPotatoes's Avatar
  Sincer sa fiu sunt impresionat... Nu credeam ca o sa reusesc sa fac sa mearga trackpadul

  P.S Folosesc un modul bluetooth de la un macbook (vezi #2)
  Attached Images Attached Images screen-shot-2014-06-05-9.50.22-pm.png 20140605_215419.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts