Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Software Reviews

 1. #1 SP
  Member Hitman's Avatar

  Software Reviews

  Salutare! Am zis sa incepem un thread cu review-uri despre diferite soft-uri pe care le folositi pe Mac pentru ajutorul si celor care au intrat de curand in aceasta bransa.

  O sa incep eu cu un review despre un soft pe care il consider foarte folositor pentru cei care au trecut de la platforma Windows.

  Sunt unul dintre utilizatorii care au trecut de curand pe platforma OSX si inca mai am unele obiceiuri de cand utilizam Windows. Unul dintre acestea este de a folosit Windows Explorer-ul pentru managementul de fisiere.
  In primul rand, in OSX nu exista comanda de CUT si fara aceasta, mutarea fisierelor este greoaie.
  De curand am descoperit programul TotalFinder, care mi-a raspuns la toate nevoile pe care le aveam. Pe langa posibilitatea de a muta fisierele are si lucruri in plus cum ar fi posibilitatea de a pune label-uri pe anumite fisiere/directoare pentru a ajunge mai usor la ele si tab-uri la fel ca cele din browserele de internet facand mult mai usor lucrul cu mai multe ferestre.
  In cazul in care doriti sa faceti o comparatie sau pur si simplu sa folositi doua ferestre in acelasi timp exista si optiunea Dual Mode, care va permite sa “lipiti” doua ferestre una de cealalta, facand mult mai usoara treaba.
  O alta optiune interesanta este Visor Mode care te ajuta sa pin-uiesti o fereastra de explorer si sa ai acces la ea oricand cu o combinatie de taste.
  Si nu in ultimul rand, TotalFinder se integreaza cu Finder-ul din OSX, neruland ca si soft separat.
  Per total mi se pare un soft interesant si folositor in acelasi timp, pe care il puteti achizitiona de pe site-ul TotalFinder brings colored labels back to your Finder and more! cu suma de 18$.
  Attached Images Attached Images totalfinder-256.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. PS4 update software By SnowPhantom in forum Sony PlayStation 4
  Replies: 4 Last Post: 20-11-2013, 08:18
 2. Replies: 0 Last Post: 22-11-2012, 13:43
 3. System software 4.00 By claudiutk in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 3 Last Post: 30-11-2011, 17:18
 4. Id Software History By muggs in forum Jocuri PC
  Replies: 10 Last Post: 18-08-2011, 15:34
 5. Liquid resize software By MonkY in forum Software
  Replies: 0 Last Post: 20-02-2011, 06:09

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts