Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 669 of 788 FirstFirst ... 169 569 619 659 667 668 669 670 671 679 719 769 ... LastLast
Results 13,361 to 13,380 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

  1. #13361 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    Aveti idee, redeem code-urile pentru Gold distribuite de amazon.com sunt worldwide?

    Am la dispozitie un gift card si nu prea am ce achizitiona cu el.
    Cauta store-uri care vand coduri worldwide.

  2. #13362 SP
    Junior Member Trusk's Avatar
    Mersi fain.

  3. #13363 SP
    Member momi's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Forumul asta nu sta in modari si pirati. E normal sa ai o anumita pozitie fata de persoanele astea. Eu dau bani pe un joc, ei il fura. Si se mai si dau mari de multe ori si ma fac pe mine fraier ca dau banii pe jocuri. Lasati-ma cu moralitatea, ca nu ajungi niciunde cu ea. De sute de pagini se explica tuturor ca nu e bine si etc si tot vin altii care fac acelasi lucru. Si ca dovada, aia mai nesimtiti mai si comenteaza. Si tot eu sunt ala rau. Dar nu imi schimb parerea si atitudinea. Nu am de ce pentru ca nu gresesc nimic. Asa ca orice comentariu legat de subiectul asta care o sa vina din partea mea o sa fie dur, ironic si batjocoritor. Da, imi permit sa fac asta.
    Observ ca esti dur , ironic si batjocoritor fata de orice intrebare pusa , asa cum bine stii modarea nu este ilegala existind chiar o arie dedicata pe acest forum . Nu a intrebat nimeni despre cum sa pirateze un joc asa cum nimeni nu te intreaba pe tine daca ai folosit o adresa fictiva cind ti ai creat contul de live asa cum fac 99,99% dintre cei care locuiesc in romania .Nu am citit sa te fi facut fraier nici unul dintre cei trei useri carora le ai raspuns cu o atitudine de procuror si judecator in acelasi timp , dimpotriva atitudinea ta a fost artagoasa si jignitoare .Este problema lui daca fura sau nu, va raspunde in fata legii daca este cazul, in nici un caz nu va da socoteala in fata ta sau a oricarui user de pe orice forum .Eu personal accesez acest site pentru a afla stiri ,opinii, noutati , solutii la probleme si m am cam saturat de atitudinea asta de justitiar perfect a unora , incearca sa vezi si nuanta lucrurilor , nu exista doar alb si negru ,iar daca nu esti multumit de situatie ia masuri , implicate , depune reclamatii la politie si renunta la jignirile gratuite daca nu vrei sa fii servit cu aceeasi masura .

    @anditanase , in mare parte ai aflat singur raspunsul , xbox ul nu permite download uri prin intermediul IE ,asa ca nu poti beneficia decit de ceea ce iti
    ofera aceasta varianta de IE fara alte add on uri.

    @angloma , sunt convins ca microsoft va continua sa sustina aceasta consola asa cum sony sustine ps2 datorita numarului mare de unitati vindute dar stai linistit orice s ar intimpla nu v a izbucni in flacari.

    @kid93 , http://www.consolegames.ro/forum/f10...nente-console/

  4. #13364 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    S-a facut cam mult off-topic degeaba. Ce am vrut eu sa subliniez de la inceput a fost faptul ca nu am intalnit pe nimeni pe paginile acestui forum, sau al oricarui alt forum care sa vrea sa modeze consola pentru alt motiv decat pentru a pirata jocuri. E normal sa fiu impotriva modarii, mai ales cand de multe ori am intrebat motivul modarii si mi s-a spus verde in fata motivul adevarat. Vad ca esti nou pe forum, dar citeste cu cateva pagini in urma si o sa vezi cand am intrebat la ce s-a ajuns.

    Cat despre cat am piratat eu, ca vad ca aici s-a ajuns, uite: am piratat si eu, da, dar am ajuns acum la o maturitate la care am inteles cat de gresita e pirateria si nu o mai fac. Arunca un ochi pe thread-ul de cumparari sa vezi ce comunitate mare de colegi de forum cheltuie bani pe jocuri. Si spune-mi tu cum e cinstit fata de ei, care muncesc pentru jocurile alea.

    Gata cu off-topicul va rog.

  5. #13365 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar

    Xbox 360 - Pune o intrebare, primeste un raspuns

    Quote Originally Posted by kradzor View Post
    Nu despre asta e vorba.. daca ai fi citit ce a zis momi.. felul batjocoridor al acestui individ care se crede mai presus de altii ca na el cumpara si se simte furat ca el da banii si ala nu .. da bravo tie poate tipu acela nu are banii tai sau e pur si simplu un copil care nu stie despre ce e vorba dar nu vii sa il iei la misto in felul acesta .. poti sa te abtii sau ii dai un sfat constructiv ... simplu si eficient .. dar e mai fain sa ii luam la "misto" decat sa ii ajuti sau sa ii explici ca doar suntem "baieti de baieti" , si nu . nu ii i-au apararea nimanui dar cand ii vad pe acesti indivizi nevinovati victimizati ca da cu banu peste tot si ei nu pirateaza ca "X" si "y" este pur si simplu patetic cand ei au piratat intr-un mod sau altu mai mult ca sigur. Mai trebuie lucrat la comunitatea aceasta ca in felul asta se duce de rapa.
    No offence dar tu abia ai implinit o luna pe acest forum si spui ca se duce de rapa aceasta comunitate?! Si daca nu are bani nu cumpara sau isi cumpara ceva ce isi permite! Si eu daca vad un Range Rover trebuie sa mi-l cumpar? Imi cumpar si ceva pe care sa il pot duce in spate nu sa ma fudulesc!
    Te rog frumos sa iti vezi de treaba ta, si sa numai dai sfaturi "utile" unor useri care au ajutat acest forum si au fost aici in momente grele! Nu zic ca nu a fost prea direct, dar asa trebuie raspuns persoanelor de acest fel!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #13366 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    oameni buni, atat timp cat suntem o gramada de "fraieri" care dau bani pe jocuri, ii sustinem in paralel pe aia care le "fura", cum? simplu, banii nostrii ajung la dezvoltatori! ca mai apoi aia sa faca un alt joc si un alt joc si tot asa....pt noi care le platim si pt ceilalti care le fura! vreau si eu sa joc pe moca! toti vrem sa jucam pe moca! dar nu se poate

    Este exact ca si cu cersetorii aia de semafor care au putere de munca dar prefera sa intinda mana, si este exact ca si cu aia care traies din ajutoare sociale si alte minuni platite de prostii care muncesc si isi rup coatele pe cine stie unde...ca sa aiba statul de unde sa ne ia banii sa dea si la "intinde mana"

    este frustrant! intelegeti???

    Mai mult de atat sa vina "intinde mana" sa te intrebe pe tine, un contribuabil fraier ce esti....ce metode sa mai adopte si el sa mai ciupeasca niste banuti de la stat. In fond de fapt ii ciupeste de la tine care iti rupi coatele si te uiti pe cardul de salariu si nu stii pe ce dracu sa ii imparti ca sa-ti ajunga si pt copilul/copiii care te asteapta acasa!

    E frustrant intelegeti?

    Daca nici mesajul asta nu va face sa vedeti esenta, atunci e clar...
    PS: si aici suntem intr-o comunitate de gameri nu de audiofili sau cinefili!
    PS2: am si albume audio originale pe acasa dar poate inseamna 10% din toata muzica mea, iar despre filme, merg la cinema! tot dau un ban ....
    nu mai conteaza

  7. #13367 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Toată lumea și-a expus punctul de vedere, dar ajunge cu offtopicul, să revenim la subiectul threadului vă rog.

  8. #13368 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Ma cuprins spiritul de craciun si as vrea sa omor niste zombalai... imi spune si mie careva un joc open world cu "zombi" care sa isi merite bani? caci mi'am cam luat tapa cu dead rising ...

  9. #13369 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    cred ca Dead Island sau Resident Evil

  10. #13370 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu iti recomand Left 4 Dead. Cea mai buna serie cu zombie.

  11. #13371 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

    Xbox 360 - Pune o intrebare, primeste un raspuns

    Quote Originally Posted by Bizzare View Post
    Ma cuprins spiritul de craciun si as vrea sa omor niste zombalai... imi spune si mie careva un joc open world cu "zombi" care sa isi merite bani? caci mi'am cam luat tapa cu dead rising ...
    Dead Island clar. Ai MP,ai co-op,ai story.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  12. #13372 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Eu ma gandeam la Dead Island, si RDR: undead nightmare(mi'a placut foarte mult red dead redemption).

  13. #13373 SP
    Junior Member juty's Avatar
    Vreau sa imi iau un xbox 360 si il voi tine pe orizontal.Este vreo problema daca nu pun nimic dedesubt?

  14. #13374 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Nu pune dedesupt nimic, este o tampenie, nu te va ajuta cu absolut nimic. Daca este ceva mai vechiut si vrei sa te tina de 2-3 ori mai mult decat de obicei, ii faci ventilatoarele la 12volti iar radiatoarele vor sta reci si dupa 6 ore de joaca, pui untu pe ele si nu se topeste, este o treaba de 10minute cu totul.

  15. #13375 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Quote Originally Posted by Bizzare View Post
    Eu ma gandeam la Dead Island, si RDR: undead nightmare(mi'a placut foarte mult red dead redemption).
    Am eu Undead Nightmare si este genial.Sigur iti va place.

  16. #13376 SP
    Member angloma's Avatar
    @angloma , sunt convins ca microsoft va continua sa sustina aceasta consola asa cum sony sustine ps2 datorita numarului mare de unitati vindute dar stai linistit orice s ar intimpla nu v a izbucni in flacari.


    Sa speram ,desi nu cred

  17. #13377 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Glumeam si eu

  18. #13378 SP
    Member angloma's Avatar
    btw, ce joace mai sunt anuntate pt 2013 inafara de gta v ? pt xbox 360 ma refer

  19. #13379 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    1. Aliens: Colonial Marines
    2. Army of Two: The Devil's Cartel
    3. Beyond: Two Souls
    4. BioShock Infinite
    5. Castlevania 2: Lords of Shadow
    6. Crysis 3
    7. Dark Souls II
    8. Dead Island: Riptide
    9. Dead Space 3
    10. DmC: Devil May Cry
    11. Gears of War: Judgement
    12. God of War: Ascension
    13. Grand Theft Auto V
    14. Injustice: Gods Among Us
    15. Lost Planet 3
    16. Metal Gear Solid: Ground Zeroes
    17. The Phantom Pain
    18. Star Wars: 1313
    19. Remember Me
    20. SimCity
    21. Sly Cooper: Thieves in Time
    22. South Park: The Stick of Truth
    23. Splinter Cell: Blacklist
    24. StarCraft II: Heart of the Swarm
    25. Metal Gear Rising: Revengeance
    26. The Elder Scrolls Online
    27. The Last of Us
    28. Tomb Raider
    29. Watch Dogs
    30. Rayman Legends

    Sursa: IGN

  20. #13380 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Voi nu aveti probleme cu XBL? Uneori cand pornesc consola, ramane blocata doar imaginea din background si loading-ul din mijloc se tot invarte. Trebuie sa intru in joc din xbox guid button si dupa sa dau xbox home ca sa imi apara dashboard-ul. Alte ori ma deconecteaza cand sunt in joc si trebuie sa sting consola ca sa ma conecteze. Deja e frustrant, de 3 saptamani stau mai mult pe offline.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  2. Clubul Apple Mac & macOS By BogdanN1 in forum Apple
    Replies: 1148 Last Post: 17-03-2024, 16:11
  3. Clubul Xbox One By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 7883 Last Post: 15-06-2023, 20:45
  4. Clubul Xbox By MonkY in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 128 Last Post: 12-06-2023, 22:57
  5. Clubul Wii U By AndRewqp in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 1238 Last Post: 17-10-2017, 11:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts