Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: Conectare internet

  1. #1 SP
    Junior Member Geozaurusrexus's Avatar

    Conectare internet

    Salut. Am achizitionat recent un xbox 360 si vreau sa stiu cum ma conectez la internet pentru a juca jocurile online. Mentionez ca nu l-am luat nou ca sa pot beneficia de luna gratuita de internet, trebuie sa-mi cumpar eu gold membership. Intrebarea mea este, dupa ce cumpar gold membership, cum fac ca sa ma conectez la internet ? Primesc instructiuni atunci cand il cumpar ? Banuiesc ca am nevoie de un router ca sa ma conectez, nu ?? Am nevoie de vreun cablu special ceva ? Rog seriozitate..

  2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da. Iti trebuie router si cablu care sa plece din router in Xbox. Nu-ti trebuie neaparat Xbox Live Gold pentru a te conecta. Poti face asta si fara sa achiti.

  3. #3 SP
    Junior Member Geozaurusrexus's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pai da. Iti trebuie router si cablu care sa plece din router in Xbox. Nu-ti trebuie neaparat Xbox Live Gold pentru a te conecta. Poti face asta si fara sa achiti.

    Ce fel de cablu am nevoie ? Da eu nu vreau doar sa ma conectez la internet, eu vreau si sa pot juca online jocuri, si de asta am auzit ca trebuie sa cumpar xbox gold/ live cum se cheama...

  4. #4 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Un cablu normal (ethernet), la fel cum legi router de PC.

  5. #5 SP
    Junior Member ProLover14's Avatar
    Merge și prin wireless să te conectezi

  6. #6 SP
    Junior Member Genu85's Avatar
    salut. problema mea este urmatoarea:
    din cand in cand consola (modata - lt2) se deconecteaza de la live si singura rezolvare este sa dau rr la router. tin sa mentionez ca daca fac testul pt net totul iese ok pana la testarea pt live. aveti idee de ce face asa?
    apropo, ma conectez la internet prin wirreles...

  7. #7 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Poate pentru ca nu ai ultima varianta de firmware pe consola.

  8. #8 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Solutia este sa-ti stergi profilul din memorie (ai grija sa selectezi DELETE PROFILE ONLY) si sa-l redownloadezi de pe xbox live. Problema asta apare si la mine frecvent.

  9. #9 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by Genu85 View Post
    salut. problema mea este urmatoarea:
    din cand in cand consola (modata - lt2) se deconecteaza de la live si singura rezolvare este sa dau rr la router. tin sa mentionez ca daca fac testul pt net totul iese ok pana la testarea pt live. aveti idee de ce face asa?
    apropo, ma conectez la internet prin wirreles...
    Problema este ca.... Nu inteleg dece ai consola modata,daca vrei sa intri pe live.

  10. #10 SP
    Junior Member bogdanval's Avatar
    Quote Originally Posted by Genu85 View Post
    salut. problema mea este urmatoarea:
    din cand in cand consola (modata - lt2) se deconecteaza de la live si singura rezolvare este sa dau rr la router. tin sa mentionez ca daca fac testul pt net totul iese ok pana la testarea pt live. aveti idee de ce face asa?
    apropo, ma conectez la internet prin wirreles...
    Haa... Si nu ti-ai luat ban de la M$?
    L.e. Daca nu ai consola modata "dual nand" nici nu ar trebui sa se conecteze la M$
    Trimis de pe al meu D2303 folosind Tapatalk

  11. #11 SP
    Junior Member bigZ's Avatar
    Salutare tuturor

    Intampin ceva probleme cu o consola si as avea nevoie de cateva sfaturi in acest sens. Concret: Nepotul meu are un Xbox 360 si acum cateva zile a primit un joc, joc care nu este pe un CD ci este un cartonas cu acel cod de download pe el. Problema este cand vreau sa il conectez la internet (nepotul nu a avut consola pana acum legata la net).Imi gaseste reteaua wireless, se conecteaza dar apoi imi da o eroare ca nu poate sa isi ia IP.Laptopuri (3, producatori diferiti),telefoane (5 bucati, 3 producatori) si Xboxul fiului meu (Xbox One) se conecteaza fara probleme si primesc IP numai pe acel 360 nu vrea sa mearga si basta.
    Internetul este de la RDS, modemul wireless este al meu, setata de mine si, asa cum am spus merge pe multe alte device-uri.A mai intampinat cineva aceasta problema, ceva idei despre cum as putea sa o rezolv?

    Multumesc anticipat!

  12. #12 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @bigZ Incearca sa conectezi consola prin fir, pentru a fi sigur ca ai ultime versiune de firmware. Apoi ar trebui sa mearga si pe wi-fi. Pentru a da redeem unui joc digital, insa va trebui sa te loghezi cu un cont microsoft, gamertag, etc. Spor.

  13. #13 SP
    Junior Member bigZ's Avatar
    Salut,

    Am incercat si cu fir si tot merge. Banuiala.mea este ca ca nu merge pt ca am incercat cu cablul direct de la provider si nu am cum sa bag user si parola (net de la Rds, se stiu problemele cu logarea). Singurul lucru pe care nu l-am incercat este sa bag cablu din routerul wireless direct in consola. Daca nici asa nu merge nu stiu ce as mai putea incearca.
    Stiu ca trebuie sa ma conectez cu cont microsoft. Tocmai ce am configurat un xbox one pt fi'miu si la ala a mers struna.

  14. #14 SP
    Member cj_quest's Avatar
    Singurul lucru pe care nu l-ai incercat e cel ce ar trebui sa rezolve problema. Adica un router, cel in care intra cablul de rds.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Problema Ps3 Conectare internet - 807101102 By mcfrizzz in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 3 Last Post: 03-10-2015, 23:37
  2. Conectare la Internet esuata By budalah in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 5 Last Post: 12-01-2013, 13:28
  3. Conectare PS3 la internet By ccheep84 in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 1 Last Post: 01-05-2011, 19:13
  4. Problema conectare TV la PC By zinodaur in forum Hardware
    Replies: 3 Last Post: 01-12-2009, 03:53
  5. Problema conectare HC la TV By justamodel in forum Hardware
    Replies: 7 Last Post: 25-08-2009, 01:04

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts