Single post: Sony anunta noul headset de Realitate Virtuala pentru PS4!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Sony anunta noul headset de Realitate Virtuala pentru PS4!

    Desi stirea este inca fierbinte si nu avem toate detaliile, consider ca o astfel de mutare din partea Sony este ceea ce numim in mod curent "a game changer" si trebuia neaparat pusa "pe hartie" in zona de Hot Story. Sunt convins ca multi asteptati de la GDC 2014 (Game Developer's Conference) anunturi importante, iar Sony nu a stat prea mult pe ganduri si a anuntat noua casca de realitate virtuala (virtual reality headset) pentru proaspata consola PlayStation 4.

    Anuntul a fost facut astazi in cadrul GDC de catre presedintele Sony Worldwide Studios, Shuehi Yoshida si a aparut sub titlul "Driving the Future of Innovation At Sony". Stim cu totii de problemele prin care a trecut Sony in ultima perioada (Jack Tretton retras, Disponibilizarile din cadrul Sony Santa Monica, Vanzarea diviziei Vaio, etc.) si genul acesta de anunt nu poate decat sa mai dreaga situatia, si sa demonstreze ca Sony mai are inca un cuvant important de spus, in special in aria de gaming unde suntem cei mai interesati.

    Am avut primul zvon legat de Sony si noul VR headset acum 6 luni, si cred ca majoritatea pariam pe faptul ca solutia Oculus Rift va fura startul si va fi prima pe piata. Veti spune ca nu exista termen de comparatie, pentru ca la Oculus Rift lucreaza nume mari (gen John Carmack) si exista deja variante pentru development pe piata. Well, nu uitati ca de cativa ani Sony are pe piata asa numitele "head mounted displays" si va readuc in atentie stirea legata de HMZ-T2 care a invatat si 3D.

    Prin urmare, teritoriul de headset-uri nu este strain celor de la Sony... si avand in vedere ca acum PS4 ar trebui sa fie suficient de puternic pentru a sustine macar 2 x 1280x720, eu zic ca e momentul perfect. Mai ales ca vine in perioada in care developmentul de PS4 e totusi la inceputuri... si as prefera ca de acum inainte mai toate titlurile sa vina cu suport pentru VR.

    Maine vom afla mai multe detalii, vom vedea si ce spun oamenii care au testat jucaria (si voi updata aceasta stire)... Sper sa aflam si o data de lansare exacta, un pret si totodata sper sa nu dezamageasca, mai ales acum cand pe langa Oculus Rift au aparut zvonuri cum ca si Microsoft lucreaza in secret la ceva de genul acesta. Totodata, ma rog sa nu fie un gimmick asa cum a fost 3D Gaming-ul, care aproape ca nu mai exista... Voi ce credeti? Va avea succes?

    Sursa: Forbes - Sony Announces Virtual Reality Headset For PS4.
    Attached Images Attached Images ps4_virtual_reality_headset.jpg