Vreau sa scot wii-ul de la naftalina. As dori sa va intreb ce titluri merita jucate pe aceasta consola ?
Am consola modata si sunt in cautare de ceva jocuri noi .
In afara de jocuri pot s-o folosesc pt muzica si filme ?
Vreau sa scot wii-ul de la naftalina. As dori sa va intreb ce titluri merita jucate pe aceasta consola ?
Am consola modata si sunt in cautare de ceva jocuri noi .
In afara de jocuri pot s-o folosesc pt muzica si filme ?
Pentru cineva care e pe forum de 5 ani, ai fi trebuit sa stii ca aici nu se discuta despre piratare.
Si btw, nu se pune spatiu inainte de punct, asa cum ai pus in 3 locuri in aceasta postare.
Eh, vad ca sunt persoane care vând jocuri arse pe DVD, cred că s-a schimbat regulamentul sau e lumea în concediu![]()
BigBibi felul in care joci tu jocuri este cam rusinos, oricand exista piata SH, iar Wii este o consola suficient de veche pentru ca jocurile sa fie suficient de ieftine. In cazul in care nu colectionezi poti cumpara/vinde jocuri SH ... lucru mult mai indicat raportat la piraterie.
Cat despre regulament - nu, nu s-a schimbat - ce-i drept e perioada concediilor, insa poti da oricand report Dant3 sunt sigur ca cineva va interveni, multumiri anticipate![]()
Eu mai folosesc Wii-ul pentru Youtube, gasesti sa descarci oficial aplicatia din magazin.
Bookmarks