Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Wiimode & nunchuck: originale sau fake?

1. #1 SP
    Senior Member Spike's Avatar

Wiimode & nunchuck: originale sau fake?

Azi imi iau un wii si vreau sa stiu ce diferenta de calitate si de "durata de viata" exista intre controller-ele originale din titlu si echivalentele lor chinezesti. Am vazut diverse anunturi pe forum si okazii destul de tentante.

---------- Post added 10-02-2010 at 03:59 AM ----------

Si ma mai intereseaza sa stiu cum pot face diferenta intre un wiimote/nunchuck original si un fake atat in situatia in care ar fi in tzipla cat si in situatia in care ar fi doar acceosriul fara ambalaj. Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde la intrebari

2. #2 SP
    Junior Member crisss's Avatar
    Din cite am citit cele chinezesti au alta sensibilitate IR. Asa ca poate mai bine dai un ban in plus si-ti iei originale.
    In magazinele mari din Ro produsele sunt Nintendo originale.

3. #3 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    asa am si facut

4. #4 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Pentru diferentiere gasesti "tutoriale". Nu recomand controlerele neoficiale. Personal am testat, nu unul, cel putin 20. Calitate slaba, control infect in anumite momente ale folosirii. Plus ca au prostul obicei de a se defecta destul de repede. Ca pret pe piata noastra forumista nu mi se pare ceva tentant, avand in vedere ca se practica "adaos comercial" de 100%. am adus si eu cateva bucati ce le-am vandut ca atare, adica produse neoriginale. Mai vad diverse anunturi in care evita mai mult sau mai putin elegant specificarea acestui lucru.

Asa ca, Spike, mai bine cumperi originale SH. eu am achizitionat cateva SH genuine la 80 ron/bucata si fac fata cu brio de cateva luni.

5. #5 SP
    Junior Member narciz767's Avatar

controler wii SH genuine

sal, unde pot gasi si eu un controler SH pt wii ?

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by narciz767 View Post
    sal, unde pot gasi si eu un controler SH pt wii ?
    Pe aria de Bazar: Console - Console Games Forum

7. #7 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Eu am luat o teapa anul trecut. Nu am gasit in magazinele "de specialitate" la noi si am luat de la un individ de pe forum. S-a dovedit a fi o chinezarie ordinara, vreo 3 butoane nici nu mai functioneaza... Mare grija!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks