Corect, asa e cel mai bine, cel putin pentru moment.
Am și eu o întrebare despre 365games.co.uk - a cumpărat cineva de la ei? Pachetul este adus de curier sau vine prin poștă? Întreb pentru că aș vrea să folosesc o adresă de căsuță poștală; mi-e mai comod decât să mă tot întâlnesc cu curierul sau să folosesc adresa de acasă.
anduthebest: e foarte clar ca Nintendo deja merge pe ideea ca Wii U este "secondary console"... nu cred ca mai trage nimeni sa devina un seller asa cum a fost Wii-ul. Pur si simplu au pierdut trenul. Insa pentru cineva care "a ramas in urma" poti spune ca vin constant cu titluri bune. Problema e la third party... unde e si vina celor de la Nintendo, dar totusi, nu ei decid ce si cum.
Oricum se va vedea in momentul in care o sa apara ceva mare, gen Watch Dogs. Daca va putea tine pasul cu variantele pe PS4 si X1, s-ar putea sa mai atraga ceva developeri. Daca o sa fie o varianta taiata in draci si la jumatate de rezolutie, s-ar putea sa ramana o consola "Nintendo Only" si cam aia e. Cine vrea sa joace Mario Kart, Baionetta 2, Donkey Kong, Mario, Zelda, etc... isi ia Wii U. Pentru toate celelalte exista Mastercard![]()
365games.co.uk sunt forta. In maxim 4 zile lucratoare mi-a ajuns orice joc. Cumpara cu incredere.
---------- Post added 17-02-2014 at 15:47 ----------
Asa e, devine almost 1st party console. Activision totusi a adus pana acum orice joc pe wii u. Problema e ca tilturile lor sunt lansate prea tarziu, abia in 2015 vine zelda u. La cum se vinde, o sa fie o performanta daca va ajunge din urma pe "bietul" gamecube ( care a avut titluri foarte bune si a fost doar gameonly console, ps2 si xbox avand pe atunci si dvd player, ironic tinand cont ca in prezent nintendo=gimmicks first si games second).
Tocmai mi-am cumparat Wii U si New Super Mario U si pot spune ca este extraordinar.Cu titluri ca Donkey kong Tropical Freeze si Bayonetta 2 pentru mine este o consola pe care trebuie sa o am(acum ca a mai scazut pretul bineinteles) chiar daca pt unii PS4 sau Xbox One sunt 'mai tari'.
Nintendo au anuntat ca varianta digitala a dktf va avea 11 GB. De curiozitate cat a durat sa-l traga?
1,5 h pt mine, pe conexiune fibra 100 Mbps.
In orice caz nu depinde foarte mult de viteza conexiunii locale ci de serverele Nintendo care sunt crap.
DKC: TF este frumos, grafica exceptionala, dar e al dracului de greu, am ajuns la world 2 si deja imi venea sa sparg de vreo 2 ori gamepad-ul
Poate numai am eu rabdare tinand cont de varsta, cine stie, acelasi feeling frustrant ca la Super Mario U.
Am terminat Mario U cu tot cu Star Road si a fost doar o frimitura din starea pe care mi-o da Luigi U pe care inca nu l-am terminat....ma astept ca DK sa fie totusi mai uman :d
Reducere la Altex: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1092532 .
---------- Post added 26-02-2014 at 20:32 ----------
Cateva jocuri bune la promotie: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1092655 .
M-am saturat sa astept lansarea Xbox One si sunt tentat sa ma orientez spre un WiiU. Am gasit varianta black cu 32GB impreuna cu Super Mario Bros si Super Luigi Bros la 220EUR (990RON). Gasesc ceva oferte mai bune sau cu alte bundle-uri prin alte parti? Preferam ceva cu Zelda. Am oricum chef de Skyward Sword de ceva vreme, iar Wii-ul l-am lasat in Ro, asa ca WiiU ar veni la fix.
Also, logic ca nu vine cu maneta obisnuita, citisem ca nu ai neaparata nevoie de ea, dar chiar si asa, daca eu vreau, o pot folosi exclusi in toate jocurile renuntand la tableta?
Oferta e buna, avand in vedere cele doua jocuri. In unele jocuri ai neaparat nevoie de tableta ca sa le joci.
Din pacate, controllerul classic de wii u nu il vei putea folosi in toate jocurile, trebuie sa te uiti atent pe back coverul jocului sau pe eshop la supported accesories sa vezi daca este suportat. Batman Arkham City Armored Edition, de exemplu nu suporta wii u pro controller. Treaba e ca gamepadul fiind accesoriul standard, acesta are suport 100%, restul accesoriilor in functie de bunavointa devilor. In jocurile 1st party pro controller este suportat in totalitate( o fost o situatie mai neplacuta cand a fost lansat nsmbu si acesta nu a avut suport pro controller, dar a fost readus printr-un patch).
Mda, din experienta mea cu Super Mario, nu m-am inteles prea bine cu tableta. La jocurile de Wii am vazut insa ca pot folosi nunchuck. Sunt inca indecis, as astepta un bundle cu Zelda, pentru ca in mare asta e motivul pentru care vreau consola.
La cum procedeaza Nintendo, mai mult ca sigur va urma un bundle cu noul Zelda. Exista unul inclusiv cu Wind Waker HD.
Bookmarks