Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 29 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 564

Thread: Clubul Wii

1. #181 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Sunt si eu proaspat posesor de masina de distractie Wii.
    Am inteles ca de anul viitor va exista suport pentru jocurile online, stiti ceva detalii?
    Chief, nu stiu de ceva in mod special, dar poate te ajuta lista cu jocurile care merg deja online: List of Wii Wi-Fi Connection games - Wikipedia, the free encyclopedia

2. #182 SP
    Junior Member Vladelord's Avatar
    Salut, am o mica problema si sper sa ma ajutati.
    In 03 Aprilie , am cumparat un Nintendo Wii.M-am jucat cat m-am jucat si l-am vandut antrenoarei mele de tennis.Ea si l-a instalat dar nu vrea sa i se miste cursorul pe ecran.Este adevarat ca nu am putut merge la dansa sa rezolv problema din cauza distantei mari, dar sper sa ma ajutati daca ati patit sau stiti despre aceasta problema.In 2 luni cat l-am folosit mie nu mi s-a intamplat asa ceva. Va multumesc .

3. #183 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Sunt prea multe variante posibile, ori nu a pus ea sensorbar-ul bine, poate fi si wiimote-ul stricat...etc etc

4. #184 SP
    Junior Member Vladelord's Avatar
    Wii mote-ul nu este stricat, l-am folosit cu 1 zi inainte, mergea perfect.Ea statea la 1 cm de senzor dupa ce a vazut ca nu merge

5. #185 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Pai nu functioneaza nici de la distanta aia....sa il puna sus pe tv sau sub, sa seteze in optiuni chestia asta ( daca mai poate ) si sa incerce de la cel putin 1 metru. Cablul de la sensorbar sa fie introdus bine iarasi..e din sensor / face ea ceva gresit.

6. #186 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Quote Originally Posted by Snoopz View Post
    Salutare!
    Stie cineva daca vor mai cadea preturile la WII? as vrea sa imi achizitionez unul pentru a ma juca in familie,ca sa inteleaga si ceilalti ce se intampla cu consolele astea.
    Daca voi avea cablu component se va vedea acceptabil pe un LCD?sau si cu cel normal se vede bine..(sa nu se repete povestea PS2-ului cu cablu RGB..se vede f. aiurea pe LCD)
    Jocurile mi se par ieftine..banuiesc ca nu trebuie sa platesc vreun abonament gen LIVE
    Intreb daca vor cadea pt.ca ajunge cat un Xbox360..
    Multumesc!

Diferenta intre cablul AV si cel component este de neobservat in cazul Wii. Eu regret banii dati pe cablul component. Daca zici ca ai avut sau ai PS2, nu te astepta la o revolutie grafica a Wii fata de PS2. Tot pe acolo vei sta cu feelingul grafic. Deh, pret mai mic, backward compatible inclus cu GameCube (si asta costa), control de milioane, pret mai mic decat concurenta, per total s-a renuntat complet la grafica in favoarea celorlalte.

7. #187 SP
    Junior Member andrei_kevin's Avatar
    As avea si eu o problema ... introduc cd-ul in consola...intru in joc ,iar la 2 minute imi apare un ecran negru cu un mesaj:The Game Disc could not be read.Please read the Wii Operations Manual for more information.(am citit in manualul de operare si imi spune sa dau reboot sau unplugg ceva de genu...tot nu merge).Asa imi face la toate jocurile. P.S:nu mi se intampla la jocurile originale insa as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta pls....sunt in disperare...pls!!

8. #188 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pai daca nu ti se intampla la jocurile originale ti-ai raspuns singur la intrebare.

9. #189 SP
    Da...eu ma gandeam daca ar putea cineva sa-mi dea o idee ce-as putea sa fac....mersi!

10. #190 SP
    Pai ai putea sa le cumperi.

11. #191 SP
    ok

12. #192 SP
    Atunci citeste http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/.
    Poate pricepi ideea.

13. #193 SP
    Scuze! am sa inchid subiectul atunci...

14. #194 SP
    Senior Member Nash's Avatar

15. #195 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Pai cred si eu ca nu s-au vandut. Madworld inca nu l-am jucat, dar din ce am citit nu este cine stie ce. The Conduit mi-a lasat un gust amar. Jocul este cam scurt. Interesant, dar cu un mare boom, finalul. Dezastruos. Probabil ca au vrut sa lase loc pentru 2, dar nu asa se face. Pur si simplu ma asteptam sa intru in actiune si mai intens, dar nu, game over. Pur si simplu m-a scos din ecuatia distractiei in care intrasem.

16. #196 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    din ce tara sa imi pun id-ul de Wii ?
    ca sa pot downloada jocuri linistit si sa functioneze toate?

17. #197 SP
    Senior Member erik95's Avatar

18. #198 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Am si eu o intrebare.
    Daca imi cumpar un Wii,are ceva daca e SH sau nu e nou?Exista riscul sa se strice repede?

19. #199 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Si eu as vrea sa stiu in ce tara sa-mi pun id-ul de wii

20. #200 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 29 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast