Were you high at the moment? Crezi ca datele alea care sunt scrise pe caramizile de alimentare, gen voltaj, sunt puse la misto? Daca iti scria doar 110V, nu era clar ce se va intampla? Zi mersi ca ai scapat ieftin de data asta.
Were you high at the moment? Crezi ca datele alea care sunt scrise pe caramizile de alimentare, gen voltaj, sunt puse la misto? Daca iti scria doar 110V, nu era clar ce se va intampla? Zi mersi ca ai scapat ieftin de data asta.
Stii cum este cand primesti o consola noua.Eram super entuziasmat si faceam curat sa nu se mai vada cablurile.Am scos stecherul din transformatorul special si am zis ca poate merge si asa.Stiam de la Gamecube si DS ca nu se intampla nimic...nici la PS2 nu s'a intamplat nimic.
Am dat deja comanda de un nou AC adapter.Omul din greseli invata si chiar daca mi se ardea WII-ul imi cumparam altul.
---------- Post added 10-04-2010 at 02:49 PM ----------
Merge!!!!1111 one one one.Mersi Junkie pentru ajutor.
---------- Post added 10-04-2010 at 02:50 PM ----------
Si multumesc si pentru sfaturile care mi le'ati dat.
am si eu o problema nu prea ma pricep la console Wii de 1 an am o sala de wii cu 4 console
de luna trecuta una din console nu mai vrea sami citeasca nici un cd ma puteti ajuta?
a si nici o consola nu e modata si cd-urile sunt originale multumesc anticipat![]()
n3b: 99% ca s-a dus blocul optic. Daca are garantie, mergi cu ea linistit. Daca nu, mergi la Donely si se rezolva. Fie iti recalibreaza lentila, fie se schimba blocul optic.
Nu am jucat nici un zelda pana acum (mainly pentru ca n-am mai avut o consola nintendo pana acum, doar PS3), insa pentru mine Super Mario Galaxy este, daca nu primul, unul dintre primele cele mai frumoase/inovative/interesante jocuri pe care le-am jucat. Nu degeaba este atata valva cu el, este un joc superb care merita ultimul banut. Eu nu sunt un mare fan al seriei cu Mario, insa acest joc este genial (si nu pentru ca e cu Mario, ci pentru ca este foarte distractiv). Ca si experienta interesanta (nu neaparat acelasi gameplay), il pot compara cu alt joc foarte interesant si revolutionar si anume Little Big Planet de pe PS3.
Woohoo,de jumatate de ora joc Red Steel(1) si pot spune ca am facut febra musculara de cate ori am dat cu sabiuta.Foarte tare Wii-ul,nu imi dau seama dc nu mi'am cumparat mai devreme.
In legatura cu WII,foarte folositor,distractie si sport in acelasi timp,chiar isi merita toti banutii cu totul ca nu are cine stie ce jocuri,dar merge 100%.
posesorilor de wii, le recomanda asta:
http://www.consolegames.ro/forum/343902-post5940.html
este foarte ieftin si foarte bun, asta ca sa nu va mai chinuiti sa prelungiti/reparati cablul. succes.
na!
Wii Dragon Quest Monster Battle Road Controller15%OFFAmiAmi English Site
ahahahaha, cum e asta!
Buna , de azi intru si eu in clubul nintendo , dar , sincer l am luat pt ca vroiam un gameplay diferit , dar...pana acum Force Unleashed ma dezamagit...ceva sugesti?
"folosesete" la rularea programelor/codului homebrew pe consola, cum ar fi UsbLoader. Pentru restul intrebarilor exista Mastercard, adica Google.
Bookmarks