Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 31 of 31

Thread: Super Mario 3D World

1. #21 SP
    Member dani20's Avatar
    Dacă abia la prânz a fost confirmată comanda, sigur nu l-au trimis joi... Vineri a fost weekend și poate au uitat Unele firme de curierat nu lucrează sâmbăta... iar luni probabil a fost șoferul mahmur după 1 decembrie Mai sunt speranțe, poate vine mâine Cam așa merge poșta/curierul pe la noi

2. #22 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Mie mi-au spus

Va multumim pentru ca ati ales sa cumparati de la Altex.

Produsele comandate vor fi livrate pana cel tarziu in data 5 decembrie 2013.

Ne cerem scuze pentru inconvenient si va multumim pentru intelegere.
    Desi le-am spus ca vreau sa anulez comanda.

3. #23 SP
    Junior Member legolas's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Mie mi-au spus

Desi le-am spus ca vreau sa anulez comanda.
    Asta e mesaj generic trimis tuturor. Tocmai ce l-am primit si eu. Au inchis telefoanele, nu raspund la mailuri si au trimis asta in schimb. M-am lecuit de comandat de pe site-uri romanesti.

4. #24 SP
    Eu n-am avut niciodata probleme cu ei cand vine vorba de jocuri pentru 360, PS3 sau Vita dar am auzit de multe ori ca nu se descurca prea bine cu cele de Nintendo. Probabil ca au alt distribuitor sau nu le pasa la fel de mult pentru ca nu se vand asa bine la noi. In cel mai mare Altex din Cluj am gasit un singur joc de Wii U si ala era Fifa...

5. #25 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    [offtopic] Așa sunt eu cu Zelda: A Link Between Worlds și vineri se fac două săptămâni deja de când jocul e disponibil. Nu mi se răspunde nici la mail, nici la mesaj privat pe Facebook. [/offtopic]

6. #26 SP
    Eu zic sa-l iei de pe shopto.net . Cu shipping ai iesi pe la 190 RON si-l ai in maxim o saptamana.

7. #27 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    S-a oferit o fină ce stă în Budapesta că mi-l aduce ea pe 21. Și o să-l pun sub brad la junior, că e disperat și el deja după joc
    Și am împușcar doi iepuri deodată.
    Iese, la cursul de azi, la 168 de lei.

8. #28 SP
    Member Schatten's Avatar
    Mi-a ajuns ieri Mario 3D World de la shopto
    Inca nu l-am incercat dar e bine ca-i aici

9. #29 SP
    Junior Member legolas's Avatar
    Mi-a venit si mie astazi de la Altex. Probabil o sa mearga direct sub brad (inpreuna cu Wii Party U) pentru ca inca mai de lucru cu cel mic la Pikmin 3

10. #30 SP
    Member Schatten's Avatar
    Wii Party U impreuna cu Wiimote Plus este la un super pret. Parctic doar controller-ul face 180RON iar cutia cu tot cu joc ajunge la 220 RON.
    Altex livreaza in acelasi timp cu shopto si avand acelasi pret cred ca de acum ma orientez spre Altex. Mai apelez la shopto doar daca au un pret mult mai bun.

11. #31 SP
    Member Schatten's Avatar
    Ok nu am reusit sa il termin inca, mai am doua nivele, cele 2 din dreapta sus - lumea Crown...

L-a terminat careva?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Bookmarks