Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 115

Thread: Mario Kart 8

1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu cred ca mai are rost sa comparam vanzarile de pe Wii cu Wii U. Iti dai seama ca in momentul de fata, nici daca toti posesorii de Wii U si-ar cumpara Mario Kart 8, nu ar depasi 3 milioane de unitati. Iar de la 3 la 35, e distanta maaaare. Eu sper sa ajute, dar nu vad sa revolutioneze ceva.

Cel mai rau la Nintendo ma oftic ca scoate numai jocuri de nota 9 si 10... dar sa dea naiba, parca 99% din jocurile lor sunt gandite pentru copiii, pici, pusti si nostalgici. Nimic serios, nimic hardcore. Scuze de off-topic, mai imi vars si eu naduful pe Nintendo cand apuc

2. #22 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Pai cam asa sunt jocurile Nintendo. Arata copilaros dar sunt si profunde.
    La fel este si Mario Kart 8: Mario Kart 8 Proves Nintendo Is The Game Maker For Grown-Ups - Forbes .

Si alte jocuri ca Pikmin 3, Super Mario 3D World ([video=youtube;sdHbPXNJvVE]https://www.youtube.com/watch?v=NVptvTIaAJQ"]ultimele nivele[/URL]) si chiar si [URL=https://www.youtube.com/watch?v=sdHbPXNJvVE[/video], sunt destul de hardcore zic eu .

3. #23 SP
    Member Schatten's Avatar
    Am comandat codul de download de pe game.co.uk si il am deja in inbox dar nu este activat. Cica doar dupa ce se da drumul oficial la joc, probabil pe 30 o sa pot downloada damnit...

4. #24 SP
    Junior Member boborpacku's Avatar
    Cum ai reușit să cumperi de pe game.co.uk, nu acceptaă conturi din România ?

5. #25 SP
    Member Schatten's Avatar
    Nu ai nevoie de cont, cumpara ca guest cu paypal.

6. #26 SP
    Junior Member boborpacku's Avatar
    Mersi de pont, eu chiar m-am certat cu ei pe e-mail că acceptă practic orice ţară din lume (inclusiv Moldova şi Ucraina), dar nu şi România sau Bulgaria!!!!

7. #27 SP
    L-am vazut si pe cdkes.com la pret bunicel dar acum nu mai este in stoc. Daca nu va grabiti, il puteti lua de acolo cu o reducere extra de 5% .

8. #28 SP
    Junior Member legolas's Avatar
    A comandat cineva de pe Altex? Vad ca nu-l (mai) au in stoc.

9. #29 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Am precomandat eu ieri de la Altex. Nu a venit inca. Inainte de asta le-am trimis mail intreband daca va fi in stoc in magazin iar ei mi-au specificat ca doar la comanda online.

10. #30 SP
    Junior Member legolas's Avatar
    Comanda a fost expediata? Eram curios daca chiar au avut jocul in stoc.

11. #31 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Nu stiu nimic sincer. Am trimis un email acum vreo 10 minute sa vad cand ajunge . Iti voi spune cand vor da reply.

12. #32 SP
    Member dani20's Avatar
    Am făcut precomandă de pe 8 Mai; încă n-am primit niciun semn de la Altex... și probabil nu voi primi prea curând

13. #33 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Daca asta e situatia, iau din alta parte si cand apare coletul de la Altex il refuz.

14. #34 SP
    Member dani20's Avatar
    Nu mă grăbesc, oricum săptămâna viitoare nu voi fi acasă, dar ar fi fost frumos măcar să trimită un mail să-și ceară scuze, ceva de genul "suntem prea proști ca să trimitem un produs la timp; îl trimitem cu n zile întârziere"... Asta e, probabil o să-mi cumpăr un hard disk mai mare și o să continui download only. Se pare că în țara asta e prea complicat să comanzi un joc și să ajungă la timp Prin alte părți am auzit că au fost probleme că au ieșit prea devreme pe piață.

15. #35 SP
    Si pe mine m-au dezamagit cand am luat Super Mario 3D World.
    I-am rugat sa anuleze comanda deoarece in ziua lansarii l-am gasit la alt magazin dar ei tot mi l-au trimis cam la o saptamana de la lansare si a trebuit sa refuz coletul...

Au oferte foarte bune dar cand vine vorba de jocuri de Wii U mai bine nu va bazati pe ei.

16. #36 SP
    Member dani20's Avatar
    Nici măcar nu e foarte bună oferta; la 365games.co.uk e 205 lei cu tot cu transport. Dar dacă sunt prea leneș ca să mă duc la poștă să-mi ridic pachetul, aștept o săptămână în plus ca să-l primesc acasă . Sau sunt prea optimist cu săptămâna în plus?

17. #37 SP
    Junior Member gcristi01's Avatar
    Gamestore au inceput livrarile ... am primit dimineata coletul(203+17) dupa ce am fost notificat in prealabil.

18. #38 SP
    Member dani20's Avatar
    Ce să mai zic... la gamestore.hu apare pe stoc; probabil că dacă l-aș fi comandat azi de la ei, luni ar fi fost la mine. Se pare că altex așteaptă și ei să le cumpere de la magazinul din colț ca să le trimită pt. precomenzi

19. #39 SP
    Member dtancu's Avatar
    L-am luat digital, ca dealtfel toate jocurile de Wii U. Cu un HDD de 500 GB extern atasat, ma doare la basca
    E superb facut. E nec plus ultra in ceea ce priveste kart racing, superb. N-am crezut ca o sa vad ziua cand Mario Kart va arata asa in 1080p.
    Plus toata nostalgia track-uriulor Nintendo, plus fluiditatea miscarii....vorba lui MonkY, pacat ca big N face doar un anumit fel de jocuri, dar ce face, face excelent.

20. #40 SP
    Member Schatten's Avatar
    L-am jucat cu nevasta tot weekendul in draci, este un joc de nota 10. Nu prea am ce sa adaug, luati-l si incercati-l
    Am luat si Windwaker HD ca bonus dar parca-mi pare rau. Nu am atata timp sa mai stau la jocuri ca in copilarie si Zelda pare un joc d-ala old school, cu quest-uri si multa poveste. Parca era mai bun Wii Pary U ca restul de jocuri din lista le am.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Bookmarks