Inca nu s-a facut niciun thread despre acest joc minunat ce va incanta posesorii de wii incurand asa ca incep eu cu un Prewiew,savurati Dead Space Exctraction Prewiew
Inca nu s-a facut niciun thread despre acest joc minunat ce va incanta posesorii de wii incurand asa ca incep eu cu un Prewiew,savurati Dead Space Exctraction Prewiew
Am mai spus si ma repet: imi cumpar din nou Wii numai pentru jocul asta. Can't wait for it!![]()
Hehe Junnkie, cind auzi de DeadSpace intri in transa.
Ca sa fiu sincer si eu mi-as lua Wii din nou pentru citeva jocuri ce apar anul asta, dar mai avem timp.
pfuai am urmarit acum trailer-ul ala de la E3 deci e super meserie jocul cat de bine arata. Il astept cu sufletul la gura. Cat de curand ma duc sa imi iau Wii din nou.
Check this out!
Pana la urma se stie sigur? Ramane 28 septembrie data de lansare pentru Extraction? Nu de alta da tre sa imi urmaresc bugetul luna viitoare pentru un nou Wii![]()
Finally am pus mana pe el.Acum ma infig in el si promit sa revin cu un review! Wooo!!
Nu am avut foarte mult timp sa il joc, inca nu l-am terminat insa imi place la nebunie jocul. Chiar daca este un rail shooter, este super captivant, te tine cu sufletul la gura.
Iata mai jos si primul meu video (ATENTIE! Contine spoilere!)
absolut superb joc.
atmosfera e perfect facuta, ca in jocul original; grafica nici nu mi-o inchipuiam posibila pe wii.
primul meu joc de pe wii. foarte bun start![]()
jocul mi se pare super OK si din cate se pare incep sa faca jocuri cat mai bune si sa arate ca se poate
Dupa mine Dead Space(l-am jucat pe PC, nu aveam atunci PS3) ramane unul din cele mai reusite jocuri facute vreodata, suspans la maxim, efecte si actiune de nota 10, grafica, ce mai o bijuterie....acuma sper ca si Extraction sa fie pe masura asteptarilor, eventual sa fie portata si pentru PS3 sau PC
![]()
Bookmarks