Dead Space Extraction a fost lansat in luna septembrie pentru Wii. Din pacate Extraction a dezamagit. Desi este apreciat de critici, Extraction a reusit sa demonstre din nou ca jocurile mature nu au sanse pe aceasta platforma. Producatorii jocului afirma ca Extraction a fost un test pentru Wii, iar vanzarile dezamagitoare vor afecta proiectele viitoare, destinate acestei console. Conform siteului VGChartz Extraction s-a vandut in doar 50.000 de exemplare, cea ce este foarte putin.

. Daca ar face un shooter clasic pt wii atunci jocul s-ar cumpara mult mai bine decat daca ar fi on rail (parerea mea )

Parca esti practic fortat sa treci prin joc. Trebuie sa stai concentrat in timp ce se misca camera de jur imprejur sa nu pierzi item-uri, ammo & stuff. Daca nu o faci la timp, nu ai o a doua sansa sa le mai "culegi" de pe jos. Mie imi place sa explorez, sa ma uit pe pereti, sa admir peisaju'... sa casc ochii minute in sir. Exact ceea ce mi s-a intamplat in primul Dead Space, unde am fost absorbit de toate detalille si de USG Ishimura in toata splendoarea ei.

Bookmarks