Ati putea sa-mi spuneti de unde pot sa cumpar varianta Basic la un pret bun (mai mic decat in Altex - 1300ron). Pe amazon.co.uk varianta Basic costa mai mult decat Deluxe (care vine si cu un joc sau doua - super mario si super luigi u).
Ati putea sa-mi spuneti de unde pot sa cumpar varianta Basic la un pret bun (mai mic decat in Altex - 1300ron). Pe amazon.co.uk varianta Basic costa mai mult decat Deluxe (care vine si cu un joc sau doua - super mario si super luigi u).
Eu n-am vazut pret mai mic decat aici la 1250 RON (dar ma indoiesc ca au pe stoc). Personal nu cred ca merita varianta Basic fata de Premium...
Sper ca nu asta e motivul pt. care-ti iei Basic... Da, poate nu se vad amprentele atat de urat, dar in timp albul devine galben (ugly)...
Al meu dupa un an arata lafel de alb ca unul nou , depinde acuma daca fumezi in camera.
La mine se fumeaza in draci... dar ma uit la un wiimote de Wii, care a stat vreo 2 ani intr-un sertar (mai am alte 2 pe care le folosesc). S-a facut si acela urat ca naiba (si nu cred ca fumeaza nimeni in sertar). Asta este... plasticul alb se "ingalbeneste" in timp, nu ai ce sa-i faci. Bineinteles, nu vorbim de doar un an aici... just give it more time![]()
Salutare.. Imi paote spune cineva daca jocurile pentru wii merg si pe wii u ? Caut ceva jocuri pentru fetite cu printese si la specificatii spun compatibile wii pt wii u nu am gesit ceva asemanator.
Bookmarks