Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 36 of 36

Thread: Reballing, Reparatii, Service Console PS4, XBOX One, PS3, XBOX 360, WiiU, Tablete,etc

1. #21 SP
    Junior Member Urukhai's Avatar
    Salut, XBOX 360 Slim cu RGH pus de tine, are eroarea E 82, se poate repara ? si daca da la ce pret. Mersi

2. #22 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by Urukhai View Post
    Salut, XBOX 360 Slim cu RGH pus de tine, are eroarea E 82, se poate repara ? si daca da la ce pret. Mersi
    190 ron

3. #23 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Salut Donely,

Vreau sa schimb pasta termica pentru al meu PS4 PRO cu pasta de calitate mult mai buna. Consola a devenit foarte galagioasa.

Cat costa si cand pot sa te sun.

Multumesc frumos.

4. #24 SP
    Costa 80 ron si in pret intra demontat consola, curatata de praf, curatare de pasta termica si inlocuire cu arctic mx-2 si remontat la loc. Ma poti suna cand doresti

5. #25 SP
    Member micul_'s Avatar
    Salut. Am o problema cu mufa hdmi, am schimbat și cablul și degeaba. M-am trezit cu mufa de la cablu îndoită bine de tot, iar acum nu mai intra în mufă hdmi a ps4 niciun cablu. Ma poți ajuta și cât ma costa?

PS: Am încercat sa te sun dar telefonul e închis sau ceva de genul.

Mulțumesc anticipat.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

6. #26 SP
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Salut. Am o problema cu mufa hdmi, am schimbat și cablul și degeaba. M-am trezit cu mufa de la cablu îndoită bine de tot, iar acum nu mai intra în mufă hdmi a ps4 niciun cablu. Ma poți ajuta și cât ma costa?

PS: Am încercat sa te sun dar telefonul e închis sau ceva de genul.

Mulțumesc anticipat.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
    ma poti suna acum. Am fost plecat din tara

7. #27 SP
    Multe dintre reparatii se fac sub microscop industrial profesional.
    Attached Images Attached Images 3c40cc08034706c6f5ac5b119ccf075e-7148185-700_700.jpg 6ba9a86261af18ad617d4b22b28645c4-7148185-700_700.jpg

8. #28 SP
    Member Kr1pT0n's Avatar
    Salut. Pentru schimbare placa wifi Xbox One care ar fi pretul ? Multumesc

9. #29 SP
    cotyandrei's Avatar
    Salutare!
    Am schimbat acum ceva vreme PS4-ul cu un PS4 PRO folosit.
    Mi se pare PRO-ul ca ventileaza foarte tare si e cam deranjant zgomotul. Se poate face ceva?
    Mentionez ca se aude puternic doar cand sunt intr-un joc mai solicitant ca God of War

10. #30 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    E normal sa faca asa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. #31 SP
    Quote Originally Posted by Kr1pT0n View Post
    Salut. Pentru schimbare placa wifi Xbox One care ar fi pretul ? Multumesc
    150 ron

Quote Originally Posted by cotyandrei View Post
    Salutare!
    Am schimbat acum ceva vreme PS4-ul cu un PS4 PRO folosit.
    Mi se pare PRO-ul ca ventileaza foarte tare si e cam deranjant zgomotul. Se poate face ceva?
    Mentionez ca se aude puternic doar cand sunt intr-un joc mai solicitant ca God of War
    Nu ai ce sa ii faci. Asa se comporta PRO

12. #32 SP
    Fyu
    Junior Member Fyu's Avatar
    Salut, este posibilitate de a schimba socketul 1150 pe o placa de baza asrock z97 ? (are pini indoite si rupte)

13. #33 SP
    Quote Originally Posted by Fyu View Post
    Salut, este posibilitate de a schimba socketul 1150 pe o placa de baza asrock z97 ? (are pini indoite si rupte)
    Da, daca ai socket-ul.

14. #34 SP
    Fyu
    Junior Member Fyu's Avatar
    atunci storno
    dar mersi de raspuns !

15. #35 SP
    Junior Member zappo's Avatar
    Salut , am o consola ps3 super slim cu eroarea 8002F1F9 , se poate repara?

16. #36 SP
    Junior Member vyktormvm28's Avatar
    Da sigur am modul wifi. 150 lei include schimb pasta termica, curățare praf.
    Sunați pentru programare cu cel puțin o zi înainte. Va mulțumesc pentru intelegere.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Bookmarks