Salut, am o consola ps3 fat, si caut sa o modez dar inca nu am gasit pe cineva de incredere.
Nu prea ma pricep in acest domeniu, dar ce i mai avantajos stick ul sau fara.
Salut, am o consola ps3 fat, si caut sa o modez dar inca nu am gasit pe cineva de incredere.
Nu prea ma pricep in acest domeniu, dar ce i mai avantajos stick ul sau fara.
SNES9x PS3 4.4.6 Emulator Arrives with HD Shaders and Fixes
* HD version and Normal version merged into one - there are now HD shaders that do the same as the previous HD version. * HD shaders (which upscale the resolution to 512x448) instead of hacked HD version. '4xSoft-HD' is currently the best out of the HD shaders - more to come. * The HD version in version 4.4.5 ran in interlaced mode - with the HD shaders, you can run in either progressive or interlaced mode.
* Fixed PAL50/PAL60 automatic activation in 576i/p mode.
* Fixed Rise Of The Robots interlacing issues - other games which use interlaced mode also corrected.
* Fixed Multiplayer controls - only player 1 worked.
Salutare,
Pentru un Wii 4.2E ce modare recomanzi (soft sau chip)? Si cit costa?
Multam.
Salut Don,
Am un PS3 cu HDD de 60GB si as vrea sa fac un upgrade la un HDD mai mare (ex. 500GB).
Ce tip de HDD trebuie sa cumpar? Poti sa-mi recomanzi ceva?
Cat ma costa sa mi-l instalezi?
Tks!
Don, daca am dat format la stick pe un psp 1004 modat si'a pierdut modarea ? La system software scria 3.30 OE-A.
Salut. Miam cumparat XBOX 360 Elite Slim de 250 GB. Ca sa intru pe XBOX Live imi cere sa fac update. Poate afecta modarea ulterioara care doresc sa o fac (cand o sa apara) daca acum ii descarc updateul?
Sony a inceput sa baneze PS3-uri. Aveti grija. Mai intai va avertizeaza prin email ca piratati, apoi probabil va baneaza. Grija mare.
Bookmarks