Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 119 of 364 FirstFirst ... 19 69 109 117 118 119 120 121 129 169 219 ... LastLast
Results 2,361 to 2,380 of 7261

Thread: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii

1. #2361 SP
    Junior Member specyal's Avatar
    cat ar dura modarea ? ma gandeam sa ma reped intr-o zi in pauza de la servici

mersi

2. #2362 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by specyal View Post
    cat ar dura modarea ? ma gandeam sa ma reped intr-o zi in pauza de la servici

mersi
    25 min. Suna-ma cu o zi inainte sa vi, ca sa aranjam o ora sau stabilim pe PM

3. #2363 SP
    Junior Member ow3x3xpr3ss's Avatar
    salut,ma intereseaza 1 cooler pt un PS3 ,daca aduci asa ceva si la ce pret ar fi ?
    mersi anticipat.

4. #2364 SP
    zhx
    Junior Member zhx's Avatar

Question

Salut,
    Am un PS2 foarte vechi, l-am luat prin '99-'00, si am vrut sa-l modez si eu (ca tot omul) dar mi s-a spus ca modelul respectiv, fiind foarte vechi, nu suporta modarea pentru ca risca sa se strice nu stiu ce.
    Dupa cate postari de multumire am citit pe thread-ul tau, cred ca esti cea mai potrivita persoana careia sa-i cer sfatul.
    Intrebarea mea este: poti moda un model de PS2 atat de vechi, sau singura varianta este aceea de a-mi lua un PS2 de generatie noua si sa-l modez pe acela ?
    Inteleg ca solutia optima ar fi schimbarea consolei, dar am trecut prin prea multe "impreuna" ca sa pot renunta la ea . Din acest motiv si apelez la tine.
    Multumesc mult.

5. #2365 SP
    Quote Originally Posted by zhx View Post
    Salut,

Am un PS2 foarte vechi, l-am luat prin '99-'00, si am vrut sa-l modez si eu (ca tot omul) dar mi s-a spus ca modelul respectiv, fiind foarte vechi, nu suporta modarea pentru ca risca sa se strice nu stiu ce.
    Dupa cate postari de multumire am citit pe thread-ul tau, cred ca esti cea mai potrivita persoana careia sa-i cer sfatul.
    Intrebarea mea este: poti moda un model de PS2 atat de vechi, sau singura varianta este aceea de a-mi lua un PS2 de generatie noua si sa-l modez pe acela ?
    Inteleg ca solutia optima ar fi schimbarea consolei, dar am trecut prin prea multe "impreuna" ca sa pot renunta la ea . Din acest motiv si apelez la tine.
    Multumesc mult.
    Daca este SCPH 39004 sau 50004 putem incerca. Posibil dupa o perioada sa pice blocul optic tinand seama ca este o consola veche.

6. #2366 SP
    Quote Originally Posted by ow3x3xpr3ss View Post
    salut,ma intereseaza 1 cooler pt un PS3 ,daca aduci asa ceva si la ce pret ar fi ?
    mersi anticipat.
    Nu mai aduc. Sunt total neeficiente.

7. #2367 SP
    Junior Member ow3x3xpr3ss's Avatar
    ok,mersi.

8. #2368 SP
    zhx
    Junior Member zhx's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Daca este SCPH 39004 sau 50004 putem incerca. Posibil dupa o perioada sa pice blocul optic tinand seama ca este o consola veche.

Hmmm ... cam cat ar costa sa o modez si sa-i schimb si blocul optic, in cazul in care este unul dintre cele doua modele pe care le-ai mentionat ?
    (Si as aprecia foarte mult daca mi-ai spune si mie cum pot afla ce model este consola mea exact, fara sa o desfac ... daca se poate)

Mersi.

9. #2369 SP
    Member EvilG's Avatar
    Ciao Donley .. PS3 -uri fixui? Consola mea cred ca tocmai a facut YLOD ca nu se mai apride. La butonul de on imi apare culoarea verde, galbena dupaia rosie, si cam atata si nu se apride. Astept un raspuns de la tine. Ms

10. #2370 SP
    Quote Originally Posted by zhx View Post
    Hmmm ... cam cat ar costa sa o modez si sa-i schimb si blocul optic, in cazul in care este unul dintre cele doua modele pe care le-ai mentionat ?
    (Si as aprecia foarte mult daca mi-ai spune si mie cum pot afla ce model este consola mea exact, fara sa o desfac ... daca se poate)
    Mersi.
    Costa 150 ron. Versiunea este trecuta in spatele consolei. Bloc optic nu se mai fabrica pentru el asa ca nu mai am asa ceva.

---------- Post added 04-02-2010 at 05:27 PM ----------

Quote Originally Posted by EvilG View Post
    Ciao Donley .. PS3 -uri fixui? Consola mea cred ca tocmai a facut YLOD ca nu se mai apride. La butonul de on imi apare culoarea verde, galbena dupaia rosie, si cam atata si nu se apride. Astept un raspuns de la tine. Ms
    Sorry dar nu repar asa ceva. Sunt slabe sanse de reusita.

11. #2371 SP
    Junior Member bcodrin's Avatar
    un cablu component pentru Wii? avand in vedere ca e 33 ron in magazin ?

12. #2372 SP
    Junior Member sheicu's Avatar

transmitere colet

Salut!
    Ieri am predat consola la Fun Courier (pentru depanare si modare). Daca nu cer prea mult, cand mi-o remiti inapoi (sper cat mai curand), da-mi un telefon (0742093186), ca sa stiu si eu si sa-i "biciuesc" pe astia de la Fun Courier, in caz de nevoie (am un trecut cam zbuciumat cu ei).

13. #2373 SP
    Quote Originally Posted by sheicu View Post
    Salut!
    Ieri am predat consola la Fun Courier (pentru depanare si modare). Daca nu cer prea mult, cand mi-o remiti inapoi (sper cat mai curand), da-mi un telefon (0742093186), ca sa stiu si eu si sa-i "biciuesc" pe astia de la Fun Courier, in caz de nevoie (am un trecut cam zbuciumat cu ei).
    Ok mare comandant !

14. #2374 SP
    Quote Originally Posted by bcodrin View Post
    un cablu component pentru Wii? avand in vedere ca e 33 ron in magazin ?
    Ia din magazin.

15. #2375 SP
    Junior Member voiknelu's Avatar
    salut, ma intereseaza X-BOX 360 cablu VGA = 80 lei
    de unde esti?
    e original de xbox ca cel din poza? (http://sky2k.com/shop/images/xbox_360_vga_cable.jpg_

16. #2376 SP
    Junior Member NeXuS's Avatar
    Am modat un xbox si un psp la donely(merg ultimele jocuri aparute fara probleme).Ty man, functioneaza perfect
    Donely, speram cu totii sa mai traiesti inca 100 de ani

17. #2377 SP
    Quote Originally Posted by voiknelu View Post
    salut, ma intereseaza X-BOX 360 cablu VGA = 80 lei
    de unde esti?
    e original de xbox ca cel din poza? (http://sky2k.com/shop/images/xbox_360_vga_cable.jpg_
    Bucuresti. Da.

18. #2378 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Salut.
    Am si eu o problema mai speciala (legata de plasma).
    M-am trezit azi dimineata cu ea stricata.Problema e urmatoarea : contrastul si luminozitatea parca au scazut pana la limita,si 90% din ecran e acoperit de pete negre.
    Daca-l las putin sa mearga,petele alea incep sa dispara cam pana la 80%,dar nu rezolv nimic pentru ca este imposibil sa vizionez ceva.
    Ai idee cam care ar fi problema si unde as putea sa o rezolv?
    Televizorul a iesit din garantie...
    Multumesc pentru timpul acordat!

19. #2379 SP
    Quote Originally Posted by pwwj5 View Post
    Salut.
    Am si eu o problema mai speciala (legata de plasma).
    M-am trezit azi dimineata cu ea stricata.Problema e urmatoarea : contrastul si luminozitatea parca au scazut pana la limita,si 90% din ecran e acoperit de pete negre.
    Daca-l las putin sa mearga,petele alea incep sa dispara cam pana la 80%,dar nu rezolv nimic pentru ca este imposibil sa vizionez ceva.
    Ai idee cam care ar fi problema si unde as putea sa o rezolv?
    Televizorul a iesit din garantie...
    Multumesc pentru timpul acordat!
    Ia legatura cu Monky, el cred ca stie un service ceva sau pe cineva specializat in plasme.

20. #2380 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Ok.Mersi mult

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 119 of 364 FirstFirst ... 19 69 109 117 118 119 120 121 129 169 219 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks