cat ar dura modarea ? ma gandeam sa ma reped intr-o zi in pauza de la servici
mersi
salut,ma intereseaza 1 cooler pt un PS3 ,daca aduci asa ceva si la ce pret ar fi ?
mersi anticipat.
Salut,
Am un PS2 foarte vechi, l-am luat prin '99-'00, si am vrut sa-l modez si eu (ca tot omul) dar mi s-a spus ca modelul respectiv, fiind foarte vechi, nu suporta modarea pentru ca risca sa se strice nu stiu ce.
Dupa cate postari de multumire am citit pe thread-ul tau, cred ca esti cea mai potrivita persoana careia sa-i cer sfatul.
Intrebarea mea este: poti moda un model de PS2 atat de vechi, sau singura varianta este aceea de a-mi lua un PS2 de generatie noua si sa-l modez pe acela ?
Inteleg ca solutia optima ar fi schimbarea consolei, dar am trecut prin prea multe "impreuna" ca sa pot renunta la ea. Din acest motiv si apelez la tine.
Multumesc mult.
Hmmm ... cam cat ar costa sa o modez si sa-i schimb si blocul optic, in cazul in care este unul dintre cele doua modele pe care le-ai mentionat ?
(Si as aprecia foarte mult daca mi-ai spune si mie cum pot afla ce model este consola mea exact, fara sa o desfac ... daca se poate)
Mersi.
Ciao Donley .. PS3 -uri fixui? Consola mea cred ca tocmai a facut YLOD ca nu se mai apride. La butonul de on imi apare culoarea verde, galbena dupaia rosie, si cam atata si nu se apride. Astept un raspuns de la tine. Ms
Salut!
Ieri am predat consola la Fun Courier (pentru depanare si modare). Daca nu cer prea mult, cand mi-o remiti inapoi (sper cat mai curand), da-mi un telefon (0742093186), ca sa stiu si eu si sa-i "biciuesc" pe astia de la Fun Courier, in caz de nevoie (am un trecut cam zbuciumat cu ei).
salut, ma intereseaza X-BOX 360 cablu VGA = 80 lei
de unde esti?
e original de xbox ca cel din poza? (http://sky2k.com/shop/images/xbox_360_vga_cable.jpg_
Am modat un xbox si un psp la donely(merg ultimele jocuri aparute fara probleme).Ty man, functioneaza perfect
Donely, speram cu totii sa mai traiesti inca 100 de ani![]()
Salut.
Am si eu o problema mai speciala (legata de plasma).
M-am trezit azi dimineata cu ea stricata.Problema e urmatoarea : contrastul si luminozitatea parca au scazut pana la limita,si 90% din ecran e acoperit de pete negre.
Daca-l las putin sa mearga,petele alea incep sa dispara cam pana la 80%,dar nu rezolv nimic pentru ca este imposibil sa vizionez ceva.
Ai idee cam care ar fi problema si unde as putea sa o rezolv?
Televizorul a iesit din garantie...
Multumesc pentru timpul acordat!
Bookmarks