sal .Consola mea cu hitachi ixtreme 1.51 mi-a decedat.As vrea sa imi iau una noua.
Ixtreme Lt ruleaza orice joc?(asa cum imi mergea pe hitachi cu 1.51,toate wave-urile) .Momentan e safe Ixtreme LT,nu ma baneaza daca intru sa mai cumopar cate un DLC sau ceva,fara sa joc pe live ?
Ce model de xbox e mai recomandat sa caut ,falcon,jasper?pentru LT.
Ce se intamla cu salvarile de pe vechiul HDD ,mi le va vedea pe noua consola?
Astept rapsunsuri ca parca n-am picioare cu mortu in casa.
salut vreau sa modez si yo PSP 3004 versiunea 5.02 sub baterie scrie model 8C vreau sa styu dak se modeaza permanent succes in tot ce faci
modat in weekend xbox360 la donely
rapid si fara nicio problema
multumesc donely
recomand !
salut don te-am mai intrbat ceva mai demult de un cablu play & charge pt controller xbox 360 si mi-ai zi k aduci luna asta.
Vroiamm sa te intreb dak ai primit. mc anticipat.
New - PS3 Cablu VGA pentru PS3 = 80 ron
Asta cum arata ? Scoate iesire VGA si sunetul pe RCA-uri sau cum ? M-ar interesa pe mine. Poti trimite si in provincie prin posta ?
Donely, stie cineva din lumea asta principiu dupa care functioneaza DEMO-urile pe PS3? Eu tare cred ca asa s-ar putea rezolva sti tu ce. Nimeni nu a mentionat vreodata de asta, ma mir.
Profesore, am si eu un Xbox 360 Arcade depanat (pe eroarea E74) si modat de tine (undeva pe la inceputul acestei luni). Toate bune si frumoase, pana in acest week-end, cand, nici dupa 5 minute de la lansarea jocurilor, apar niste "dungulite" verticale, cat se poate de deranjante (acest lucru s-a intamplat ori de cate ori l-am deschis, in aceste zile). Ce este de facut ?
P.S. De cand mi l-ai trimis, nu l-am exploatat ca pe un negru, cel mult 2h/zi.
SERIOS? DECI NU CRED? Da-mi pm cu link ceva despre zvon. Credeam ca ce a reusit Geohot a fost doar scratching the surface... Asta da stire (subtila) WOW! Cum de nu s-o dat pe net de stire? Cand va veni ziua aia (hai mai repede mai ziua) o sa fie o zi istorica, mark my words.
@sheicu
Posibil sa se pregateasca de un RROD. Nasol va trebui sa il reabilitam dar nush daca mai merita sa bagi bani in el.
---------- Post added 22-02-2010 at 11:35 AM ----------
Gasesti pe PS3 Hacks - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Hacks cate stiri vrei in sensul asta. E prematur inca dar se lucreaza la un proiect. Restul de comentarii numai pe PM !!!
Bookmarks