sal..sa ma anunti te rog cum trimiti pachhetul.. fiindca sunt la serviciu ziua si daca trimiti cu curier ceva sa fiu atent la telefon..mrs astept un pm.stima
Astazi trebuie sa ajunga la tine. Iti dau PM cu AWB-ul
---------- Post added 12-10-2010 at 04:02 PM ----------
SNES9x PS3 Build 4.3.6 Released – Save States Added
The popular SNES9X emulator port on PS3 has been updated today by sqaurepusher of PSX-Scene. The major enhancement is the ability to perform a save state by pressing R3+R2. You can also load save states by pressing R3+L2. The full changelog for 4.3.6 is listed below.
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service@@AMEPARAM@@Filename:</font> <font style="font-family:arial; color:#FF6700; font-size:18px; font-weight:bold;">snes9x-ps3-build4.3.6.zip@@AMEPARAM@@snes9x-ps3-build4.3.6.zip
Ce trebuie sa cumpar ca sa modez ps3-ul, sau trebuie sa-l primesti Donely? Si cum se face modarea? Si pretul?
Cand aduci controller de xbox wired sa ma anunti si pe mine ca sunt interesat. Cam cat ceri pe el?
am vazut ca medal of honor trebuie sa ai neaparat 3.42
am aflat ca pe 20 sau imediat dupa aceasta data apare manager 1.1 asa este ? si ca ar putea merge chiar si 3.50
nu stii nimic ?![]()
PS3 AVCHD and Game Manager Mod of OBM
Here is latest release of OBM that is now PS3 AVCHD and Game Manager, which for those who haven't been following is an Open Backup Manager modification for JailBreak users on the PlayStation 3 console.
Its features include :
� User configurable options.ini (for game backup/search paths)
� Copy/backup progress bar
� Copy/backup speed improvement
� Test game major speed improvement
� AVCHD content management
Salut, sunt din calarasi si vreau sa modez si eu un ps2...am inteles k donely se
ocupa cu asa ceva...ce trebuie sa fac?il trimit prin curierat? si cat m-ar costa cu
totu?
salutare, am o problema cu consola si eu, apare pe ecran o imagine ciudata un fel de culori amestecate am cautat si pe alte forumuri am vazut ca au mai avut probleme si altii dar niciun raspuns,nu ma pot juca nimic bineinteles
dante23481 ce versiune la ps3 ai phat sau slim ??
Suporta orice update scos de producatorii oficiali. Depinde ce au implemantat ei in update. Oricum noile update-uri la el, vor fi postate pe pagina oficiala a producatorului http://www.ps3key.com/en/news/
Bookmarks