primit astazi un xbox360 cu liteon modat.profesionist
Apelati fara frica la serviciile lui Donley. Chiar daca sunteti din alt orash. Eu sunt din Valcea si am trimis playstation-ul pachet la modificat si la trimis inapoi. Deci pentru toti ceilaltzi de prin alte orase decat bucuresti puteti sa trimiteti consolele la Donley fara grija, decat sa vi le modeze un vreun oarecare de prin propiu orash mai bine sa il modeze Donley (the best) . Garantez eu pentru ele![]()
Am auzit si eu de Donley de la un amic, am luat legatura si mi-am modat PS2-ul la el. Merge ideal, nu am nicio problema si a lucrat cat se poate de profi. Mai trebuie sa-i multumesc si ca nu s-a suparat ca i-am dat 20.000 de telefoane sa-l intreb cum ajung la el (sunt din Pitesti)! Apelati cu incredere, nu aveti cum sa fiti dezamagiti!
Asadar: mersi mult! Acum nu mai trebuie sa caut prin magazine jocuri la reduceri!![]()
mi-a modat un xbox 360 cu liteon , foarte rapid si eficient ... recomand cu caldura , tnx donley
man, daca gasesti mai mare de 2400 baterie pentru pspslim da-mi de veste, sau macar daca gasesc in alta parte gen 3600 sau mai marelinkme
Vreau sa-l felicit pe Donely pentru viteza cu care am fost servit si amabilitate.
You THE MAN,Don.
salut donely... as vrea sa imi modezi si mie un xbox 360 cu dvd LITE-ON...problema este ca sunt din Satu Mare dar am inteles ca se poate trimite prin curier...acuma am si eu o intrebare. Cat costa modarea cu dvd benq ca am vazut aici 2 preturi: 300 RON sau 320 ron?
eu vreau un hard pentru 360 X-BOX 360 HDD 20 Gb = 200 lei,dar pentru luna urmatoare...adica cel tarziu pe data de 7 fac rost de $$
si as dori sa te intreb daca poti face rost de un hard de 60 de giga
merci
Sa inteleg ca toate xbox 360 fabricate dupa 04.08 sunt cu lite-on??Sau pot sa am noroc si sa nimeresc o consola cu alta firma de unitate optica si sa ma coste modarea 100-150 ron.?
este ok atunci
am facut rost de 200 de lei,as dori hardul de 20gb cat se poate de repede
merci
l-am formatat cum ai zis
si ghici ce?
merge acum spre surprindera mea
i-am dat jos tipla
bun hard
merci
Bookmarks