Don ce se mai aude cu acel downgrade la ps3 ? A fost fake ? A aparut ? Sau o sa apara cat de curand ?
Salutare ! Mi-am tras vestita eroare 80010514 si acum nu mai citeste nimic, jocuri, DVD etc. Cu toate astea din cand in cand imi apare discul la XMB, dar apoi se blocheaza la deschidere. Asta ma face sa cred ca blurayul nu a murit inca, ori e pe duca ori a intrat praf cumva acolo... Ma poti ajuta cumva? Te-am adaugat pe YM, sper sa ai acelasi ID.
poti asambla tot la un psp si sa zici pretul complet
daca da IM:dj_alexx_95 si daca mai vrei ceva schimburi am un ps2 phat modat pt piese blocul optic este mort si un ps2 slim modat in stare perfecta de functionare
Salut! Ma intereseaza daca exista vreo modare a consolei xbox 360 slim care sa imi premita sa ma joc pe live fara sa ma baneze! Daca exista cat costa? Stima!
Damn..... si cand si unde ne-am putea vedea? Poate cine stie, o fi mai putin grav...Alt bloc optic. Costa 400 ron
NU iti garanteaza nimeni ca poti juca pe live cu jocuri backup si sa nu ai cumva niciodata probleme. Slim inca nu se modeaza
---------- Post added 01-12-2010 at 08:38 AM ----------
0722 766149 suna-ma si stabilim cand si unde
---------- Post added 01-12-2010 at 08:39 AM ----------
Nu repar YLOD la PS3.
salut! as vrea si eu sa stiu cat e un ps3 usb jailbreak cu tot cu transport pana in brasov??? ar trebui sa platesc inainte de transport printr-un transfer bancar??? sau la primirea pachetului?? cum ar fii cel mai ieftin sa il primesc in brasov... ca daca stickul in sine e numai 90 lei, nu as plati pt ceva mai usor decat un joc 20 lei numai pt transport. astept raspuns. o sa iti dau si add pe mess. salut!!!
Deci 100 lei in total cu totul... ok, intra pe mess sa iti dau adresa la care sa trimiti stickul si mai vb acolo in detaliu. ti-am dat add deja. ms, salut!!! daca nu ai primit addul... adresa mea de mail este [email protected].
Bookmarks