Donely se poate o modare pt un PS2 Slim SCPH 90004 ?
Astept un PM cu raspuns sau daca se poate pe mess sa stabilim detaliile.... Multumesc mult
Donely se poate o modare pt un PS2 Slim SCPH 90004 ?
Astept un PM cu raspuns sau daca se poate pe mess sa stabilim detaliile.... Multumesc mult
Imi pare rau daca "te-am incurcat" cu ceva, dar eu renunt la schimbarea lentilei de PS3. Voi cauta in alta parte. Deja se face o luna de cand ma tot amani. Asta e, cand ai de lucru devii selectiv. Bafta in continuare!
Mi-a modat azi un xbox360 cu lite-on, i-a dat de cap, acuma ma bucur complet de noua mea jucarie.
Un profesionist adevarat.Mersi Donley![]()
as fi de un Xbox360 Quick Charge Kit Xbox 360 daca poti face rost de el
si ma intereseaza sa stiu daca telecomanda este noua sau la mana a doua
merci
super
atunci daca ai si kitul ala si telecomanda te voi anunta cand am bani si vin sa le iau
intrebare: am vazut ca la descriere nu ai decat cablul de incarcare, la ce pret vinzi
"quick charge kit-ul"?
sincer oricum ar fi prefer sa cumpar de la tine decat din magazin..in magazin ala costa in jur de 100 de roni![]()
Donely gasim 1 buc controler wireless+ 1 buc acumulator, ambele de 360 ??? Daca da, la ce pret ?
Mersic !
Am strabatut tara ca sa ajung la Donely si a meritat tot efortul. meserias de prima clasa, rapiditate si indemanare. mi'a rezolvat 360'u cu lite-on in mai putin de 15 minute. recomand la toata lumea, chiar daca nu sunteti din bucuresti. thx!!!
Foarte rapid in cea ce face si mult profesionalism.Mi-am modat consola(xbox 360 lite-on) acum 1 ora la el si mai mult de 15 min nu a durat.Recomandat!!!!.
Donely, am si eu o problema..de ceva timp cu o consola... bag jocul intra in joc dar cand incarca imi apare ca dvd-ul ar fi zgariat acesta fiind impecabil.Ori se blocheaza imaginea in joc ori imi zice ca e zgariat.E posibil sa fie o problema la modare?
Tocmai mi-am modat un PS2 slim la Donely si nu pot decat sa ii multumesc pt rapiditatea si profesionalismul de care a dat dovada. Apelati cu incredere la Donely si nu veti fi dezamagiti. THX again Donely![]()
Bookmarks