e adevarata
am o intrebare:cum se updateaza 'ps3 usb jailbreak adapter" acela rosu ,ca nu mi-l vede pc, mai trebui ceva, exe
vreau sa pun hermes cu spoof 3.50 care nu stiu de unde sa-l iau stick donely
Am acelasi stick ca si tine intra pe Ps3USBJailBreak Official Site: Ps3USBJailBreak Products, Download, News, Shop, Faq,Ps3 JailBreak & More si descarca-ti programul pentru updatat de la el si apoi introdu-l in PC si intra in program, care ti-l v-a detecta iar apoi selectedi hermes 3.50 spoof si dai start dupa ce il termina de scris poti sa il scoti si este gata de folosit iar.
Salut Donely si respect ! Mi-am luat acum un xbox 360 slim si vreau sa stiu dak il pot moda si cat m-ar costa?
iei Ps3USBJailBreak Programming Tool V1.3.0 For Windows7/vista/xp( AT64S/HD) de aici : Download - Ps3 USB JailBreak. Dai drumu la acest prog apoi bagi stik-ul in pc si trebuie sa il recunoasca.
---------- Post added 07-01-2011 at 07:21 AM ----------
de fapt ai in primul link toti pasii
Dai jos softul de la ei si o sa il vada automat.
Ps3USBJailBreak Programming Tool V1.3.0 For Windows7/vista/xp( AT64S/HD) - Ps3 USB JailBreak
Salut Don! Am un ps3 fat, ps3usbjailbreak, hermesv4b spoof 3.50, multiman, patched mode on, gran turismo 5 cu full install pe hdd. Pot sa ii pun patch 1.05?
O VESTE BUNA !!!!
KaKaRoTo Downgrades v3.55 PS3 Console to v3.41
KaKaRoTo, most recently famous for his custom firmware PUP, has just tweeted some very exciting news. Finally , PS3 users everywhere will be able to downgrade their 3.55 consoles. KaKaRoTo, with the help of fellow dev, Xtse, has stated that he successfully downgraded his 3.55 console to 3.41. However, due to the possible risk of bricking your console, he is not quite ready to reveal the method. We assume that once he has perfected his method, a public release will be made for all. Stay tuned, for more info, as it becomes available to us.
am un stick jb home made ( cu un singur led si jumper) si as vrea sa-i fac update.problema este ca si dupa ce ii pun jumper-ul pc-ul nu il recunoaste ( nu stiu ce soft este pus pe el ).multumesc in avans
a ajuns si la mine ieri un E3 card reader jailbreak.....merge perfect
multumesc inca o data
ms de raspuns...pt inceput o sa incerc pe alt calculator...se comporta diferit pe cele doua porturi usb pe care le am ( am xp pro essential )...pe unul imi spune unknown device,pe celalalt imi spune ca device-ul nu a fost instalat corect si s-ar putea sa nu mearga corect...cat despre cip...e imbracat tot stick-ul intr-o husa de pvc....banuiesc ca este vorba de pic ( dupa schema-cristal,condensatori ceramici si rezistori )...inca nu am dat-o jos...dar am sa o fac daca se comporta la fel si pe alt computer....multumesc de raspuns...acum am camp de lucru !
Don, am tot citit pe net ca se fac progrese in legatura cu jucarea jocurilor de PSP pe PS3. Ai idee in ce stadiu este treaba? 10q anticipat![]()
Bookmarks