Ok. Ai idee cam cand va aparea si pentru Winbond? Cat % sunt sanse sa am MXIC(cat % din console au MXIC). Daca e sa fie sanse asa mari o sa risc si voi veni..
Ok. Eu pe 11 adica Joi dimineata plec la mare. Cred ca o sa ti-l aduc dupa. Sper ca va aparea metoda si pentru Winbond pentru atunci ca sa fiu 100% sigur.
Salut am un prieten care are un xbox 360 slim de 4 gb si vrea sa il modeze.Pot sa imi spui la ce trebuie sa ma uit la el ca sa aflu daca poate fi modat.Daca da o sa iau legatura cu tine.
Salut, in legatura cu modarea XBOX 360 S. Percepi vreo taxa pt desfacutul consolei...? Sa zicem ca as vrea sa il modez dar la desfacerea consolei constatam ca nu am MXIC, ci Winbound. Astept raspunsul tau.
Merci anticipat!
Am primit tot ce trebuie pentru modarea Xbox 360 SLIM cu revizie 9504, 0272, 0225 & 0401 cu chipset MXIC pe pcb-ul original de la dvd-rom. Am testat pe un 0225 cu chipset MX cu cfw LT 1.91 si totul merge ok. Atasez poze mai jos. Pentru cine doreste astept tel pentru programare.
Nu se percepe nici o taxa pentru verificare chipset, daca este MXIC sau Winbond !!!!
Acesta se face fara a se desface dvd-rom ci numai prin simpla atasare a lui la programator si citirea ID vendor.
ATENTIE !!! Modarea se face cu scule profesionale dedicate acestei modari, fara improvizatii cu fire, rezistente sau alte chestii de genul asta, improvizatii care pot duce la distrugerea consolei in mod ireversibil.
donely , primesc ban daca ma joc pe live cu modarea asta(am un xbox slim 0225)? Stima!
Bookmarks