Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 364 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 7261

Thread: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii

1. #501 SP
    Junior Member tripl3xxx's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Man mai intai trebuie modat. Treci cu el ca sunt mai multe chestii de facut.
    man e modat xbox-ul si am inlocuit si hdd .. mai trebuie doar sa il formatez cu alicatiile alea s.a si sa il conectez la pc ... si vreau niste tutoriale pt asta dak poti s aimi dai .. eu sunt din galati si dureaza pana il trimit la tine ..oricum jumate din treaba e facuta mai trebuie doar sa il formatez si sa il conectez la pc

2. #502 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by tripl3xxx View Post
    man e modat xbox-ul si am inlocuit si hdd .. mai trebuie doar sa il formatez cu alicatiile alea s.a si sa il conectez la pc ... si vreau niste tutoriale pt asta dak poti s aimi dai .. eu sunt din galati si dureaza pana il trimit la tine ..oricum jumate din treaba e facuta mai trebuie doar sa il formatez si sa il conectez la pc
    Cauta Auto-Installer.Deluxe.v4.20

3. #503 SP
    Cauta Auto-Installer.Deluxe.v4.20
    am pe dvd auto installer deluxe v3.10 ..

4. #504 SP
    am pe dvd auto installer deluxe v3.10 ..
    Pai da man format HDD si gata, apoi instalezi tot.

5. #505 SP
    Pai da man format HDD si gata, apoi instalezi tot.
    uitate la poza asta View image: aid5.jpg .. dau acolo la format /prepare HDD.... si dupa ce se termina formatarea ma duc la applications section si instalez toate aplicatiile ?.... si in fine dupa ce termin cu toate asta zimi si cum conectez hdd-ul la pc ca sa copii imagini cu jocuri pe hdd la xbox sa le joc direct de pe hdd

6. #506 SP
    uitate la poza asta View image: aid5.jpg .. dau acolo la format /prepare HDD.... si dupa ce se termina formatarea ma duc la applications section si instalez toate aplicatiile ?.... si in fine dupa ce termin cu toate asta zimi si cum conectez hdd-ul la pc ca sa copii imagini cu jocuri pe hdd la xbox sa le joc direct de pe hdd
    1. Format/prepare HDD
    2. One-click installs
    3. Application - instalation
    Conectare si alte detalii, ai in manualul de instalare atasat mai josd. Bafta.

7. #507 SP
    1. Format/prepare HDD
    2. One-click installs
    3. Application - instalation
    Conectare si alte detalii, ai in manualul de instalare atasat mai josd. Bafta.
    multumesc mult de tot si scuze pt deranj .. raman dator :d .. o seara buna

8. #508 SP
    Junior Member mihay09's Avatar
    sal... am si eu un psp cumparat recent si peste tot unde am fost cu el mi s-a spus ca nu poate fi modat pt ca are placa de baza model ta-088v3. am cautat peste tot o solutie nu am gasit pe nicaieri! ast rasp... si dak e favorabil o sa te contactez telefonic! de mentionat ca sunt din constanta si nu am fost ft atent de unde esti tu! in orice caz ast raps tau si vb mai multe la tel!

9. #509 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Donely, HDD 120GB pentru X360...se poate face rost? Și ~ la ce preț. Merci.

10. #510 SP
    Quote Originally Posted by mihay09 View Post
    sal... am si eu un psp cumparat recent si peste tot unde am fost cu el mi s-a spus ca nu poate fi modat pt ca are placa de baza model ta-088v3. am cautat peste tot o solutie nu am gasit pe nicaieri! ast rasp... si dak e favorabil o sa te contactez telefonic! de mentionat ca sunt din constanta si nu am fost ft atent de unde esti tu! in orice caz ast raps tau si vb mai multe la tel!
    Pentru ta-088v3 inca nu se poate face nimic. Mai asteptam

11. #511 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Donely, HDD 120GB pentru X360...se poate face rost? Și ~ la ce preț. Merci.
    Man eu nu am decat de 20Gb dar stiu ca era cineva pe aici care vindea unul.

12. #512 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Man eu nu am decat de 20Gb dar stiu ca era cineva pe aici care vindea unul.
    Merci, mai caut , daca nu...�mi iau de pe play-asia.com...doar că p�nă ajunge...apare alt dahsboard

13. #513 SP
    Junior Member mihay09's Avatar
    asa mi s-a mai spus si prin alta parte pe unde am mai fost cu ea ) ms mult oricum

14. #514 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Nota 10 si de la mine!
    L-am trimis vineri prin posta si ieri era deja inapoi la Sibiu. Multumesc pentru o treaba rapida si bine facuta!

15. #515 SP
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Nota 10 si de la mine!
    L-am trimis vineri prin posta si ieri era deja inapoi la Sibiu. Multumesc pentru o treaba rapida si bine facuta!
    Cu mare placere

16. #516 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    cablu xbox 360 VGA mai ai Donely ? ce pret ?

17. #517 SP
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    cablu xbox 360 VGA mai ai Donely ? ce pret ?
    80 ron

18. #518 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    80 ron
    e original microsoft,sau e de alta firma facut ?

19. #519 SP
    salut donely am si eu o intrebare ... am un PS2 SLIM SCPH-7004 V12 MODAT MODBO 760 ...vroiam sa te intreb dak pot sa ii pun HDD pt a juca jocurile direct de pe hdd.. in caz ca se poate explica si mie cam ce tre sa cumpar si cum sa fac ,avantaje ,dezavantaje s.a ... multumesc anticipat si scuze pt deranj

20. #520 SP
    salut donely am si eu o intrebare ... am un PS2 SLIM SCPH-7004 V12 MODAT MODBO 760 ...vroiam sa te intreb dak pot sa ii pun HDD pt a juca jocurile direct de pe hdd.. in caz ca se poate explica si mie cam ce tre sa cumpar si cum sa fac ,avantaje ,dezavantaje s.a ... multumesc anticipat si scuze pt deranj
    Trebuie sa iti cumperi un kit adapter pentru a monta un HDD pe 70004 dar nu am asa ceva.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 364 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks