Se poate moda XBX 360 S cu data fabricatiei 22.02.2011 ?
Da
NOU !! Disponibila modare XBOX 360 modelul nou SLIM pentru cele cu data de fabricatie 2010-08-04 cu drive Lite-On (slim) 9504 cu fw Ixtreme LT1.91 = 100 ron
Pentru cele dupa aceasta data de fabricatie cu revizie 0272, 0225, 0401 sau la care s-a facut ultimul update de dashboard 2.0.13599.0 si care au chipset MXIC = 190 ron
Pentru cele cu chipset Winbond costa = 250 ron
VIDEO:
Nu se percepe nici o taxa pentru verificare chipset, daca este MXIC sau Winbond !!!!
Aceasta se face la mine fara a se desface dvd-rom, ci numai prin simpla atasare la programator si citirea ID vendor.
ATENTIE !!! Modarea se face cu scule profesionale dedicate acestei modari, fara improvizatii cu fire, rezistente, gaurire cu letcon sau alte chestii de genul asta, improvizatii care pot duce la distrugerea consolei in mod ireversibil.
Don m-a ajutat cu 2 buc. XBOX 360 Slim cu chipset WINBOUND, astazi le-am ridicat. Functioneaza IMPECABIL. Recomand!
Multumesc pt. ajutor.
Am modat astazi un xbox 0225 cu chipset Winbond, metoda Kamikaze! Foarte rapid! Multumesc mult!Recomand cu incredere!
pentru wii si pentru xbox slim ai nevoie si de cabluri, senzori, etc sau pot sa vin doar cu unitatile?
Salut! Am un PS3 de 80 GB cu ultima versiune de firmware, respectiv 3.70. Se poate moda? Multumesc.
Salut.As dori si eu o schimbare a lentilei de ps2.Am vazut cat costa si as dori sa discutam pe messenger despre acest lucru.Multumesc.
Sa iasa freeboot pentru el si apoi am sa fac, plus ca trebuie sa iasa modchip dedicat pentru el.
140 ron daca este slim.
---------- Post added 05-09-2011 at 03:11 PM ----------
In curand disponibila modare cu modchip pentru JTAG Reset Glitch Hack (RGH), pentru X-Box 360 Zephyr, Jasper and Trinity(Slim).
-Necesita dump si flash de NAND.
-Se pot rula jocurile de pe HDD extern inclusiv DLC-urile
-Cu functie de update la orice versiune de dashboard
-Pret informativ intre 250-290 Ron
Salut Don,
Am un Xbox Slim si 2 intrebari :
1.Mai este necesara modarea DVD-ului ?
2.Cum pot afla daca am Jasper sau Trinity ?
Daca ai JTAG, nu conteaza pe ce tip de xbox360, exista o probabilitate foarte mare sa te baneze pe live si sa nu mai poti intra pe net cu consola. Nu are legatura ca e Jasper sau Trinity.
Salut,
Cand crezi ca va fi disponibila modarea cu modchip pentru JTAG Reset Glitch Hack (RGH) ?
Bookmarks