ATENTIE !!!
Pentru cei care au cumparat recent din magazine X-box 360 SLIM, cu data de fabricatie dupa luna iulie, an 2011 si care normal ar fi trebuit sa aiba placa de baza revizie "Corona" nemodabil in nici un fel deocamdata dar in spatele consolei unde intra cablu de alimentare sta scris 12V...10,83A in loc de 12V....9,86A atunci acestea sunt cu placa de baza revizie "Trinity" si SE POT MODA deocamdata numai cu RGH reset glitch. Nu se poate face modare cfw pe dvd-rom, pentru ca au drive liteon, revizie 1175 nemodabil deocamdata.
Salut Donely, de la ce firmware se poate moda PS3? Am un prieten care are un PS3 nou si ar vrea sa-l modeze, din cate am retinut ar avea vers. 3.65 dar nu sunt 100% sigur ca am retinut bine. Mersi mult.
Detin un XBOX 360 Slim modat prin schimbarea placii de baza. E safe sa fac update la ultimul dashboard?
Donely,chiar sunt nelamurit,odata spui ca aduci TB in 2 saptamani si apoi spui ca nu iei asa ceva, ce sa mai cred????
salut donely.Am si eu o intrebare:In general jocurile nu mai cer udateuri pentru a fi jucate daca consola este modata cu RGH??ele ruleaza pur si simplu de pe hdd..
Am ridicat miercurea trecuta un XBOX 360 SLIM modat cu RGH si am apucat ieri sa il testez cum trebuie. L-am recomandat pe Donely si o voi face in continuare pt treaba bine facuta. Multumesc inca odata.
O intebare.. ai modat recent xbox360 slim din editiile limitate MW3 sau GOW (cele cu hdd 320 Gb si controlere)? ma tenteaza sa iau si eventual la inceputul anului viitor cand te mai eliberezi de treaba sal si modez
Probabil ca da. Ma suni imi dai data de fabricatie plus alte date si vedem daca este modabil.
Lite-On 1175 DG-16D5S
Work on this drive is temporarily suspended while v3.0 is in progress for other drive models.
The original fw of the DG-16D5S 1175 drive has been dumped, but employs a new encryption that is different from the older DG-16D4S drive model. There will be no further progress on cfw for this drive until the encryption algorithm is reversed and the ofw decrypted.
Bookmarks