La Multi Ani , Un an nou fericit Donely !!!
Nu mai sunt la zi cu thread-ul tau. Am o singura intrebare. Imi poti moda un Xbox 360 250GB - Matte Black Finish, dar vreau sa il cumpar de pe zavvi sa vin cu el din U.K in martie. Merge modat si cat ma costa ??? Multumesc.
sal , la multi ani ! a mai aparut ceva pentru a juca ultimele jocuri pe ps3 care cer firmware mai mare?
salut! repari ps3 fat? tocmai m s-a intamplat acum de sarbatori sa se strice. consola nu e modata. am aprins-o intr-o dimineata si dupa 10 secunde sa blocat. si becul rosu de a inceput sa palpaie.se poate repara? am vazut pe net ca e o problema la hard disk.poate s-a supraincalzit.
Chip Master nu sunt indeajuns de inzestrat sa iti vb imi zici si mie ce inseamna modat/nemodat ?
Sty io sunt incepator
salut! am mai vb cu tine prin decembrie si mi-ai zis sa revin dupa sarbatori. vroiam sa vin cu ps3-ul sa-l modez dar sa-l si iau in aceeasi zi pt ca imi este foarte greu sa ajung la tine. poti sa-mi spui si mie cand pot sa vin? ms
Sal baieti,sal Don,m-am uitat si pe net dar sunt mai linistit dac-o aud de la tine:e ok daca tin ps3 slim in pozitie verticala?
Donely, la un Xbox360 modat cu LT+ 2.0 se poate scoate modul, in caz ca vreau sa joc online? Sau jocurile originale le pot juca linistit online chiar si cu consola modata (asa as lua-o de la un prieten, insa jocurile interesante ar fi originale)?
Luam legatura de marti sa ma mai eliberez un pic
NU. Consola se tine la orizontal nu vertical ca sa eviti decalibrarea blocului optic.
Nici o consola modata nu este 100% protejata pe live indiferent ce modare are si chiar daca joci cu originale. Se poate remoda cu fw original de fabrica.
Salutare am si eu o intrebare pot moda un playstation 2 slim (SCPH-77004 7B) cu soft fara chip ? tks
NU. Consola se tine la orizontal nu vertical ca sa eviti decalibrarea blocului optic.
Ok Don,multumesc mult!
Bookmarks