Vreo sansa sa gasesc pe cineva sa faca downgrade pe nand?Chiar daca este mai scump?Multumesc
Salut, consola mea ps3 Slim CECH - 2504B se poate moda ? Sa mai astept sa apara noul CFW ?
Multumesc pentru raspuns
vreau sa imi cumpar o consola xbox360 4gb si sa o modez... vreau sa pot juca fara a fi nevoie sa cumpar dvd-rw si daca am un joc cumparat sa il pot juca online prin live
ce fel de modare ar fi aceasta si cat m-ar costa?
Salut Donely. Am si eu o intrebare. Pe site-ul celor de la Team Xecuter a aparut pe 6 decembrie stirea cu titlul: "We are booting Freeboot on a Corona v4 with new 4GB BGA NAND and 2.0.16202 Dashboard !". Consola mea este varianta slim de 250 GB, cu dashboard 2.0.15574. Asta inseamna ca va putea fi modata RGH in curand?
Salut Doneli .Spunemi te rog as putea face un update dashlaunch 3.04 la consola mea singur fara sa vin iar cu ia la tine. Am facut rgh acum 1 an la tine,am vazut un tutorial si e relativ simplu.Daca sa mai discutat scuze.mersi anticipat.
Am si eu o nedumerire. Doresc a-mi cumpara o consola xbox360 250 gb si doresc sa o modez si acum vine problema.
1. Cum vad dashboard si tensiunea? Ca banuiesc ca nu ma lasa aia din magazin sa deschid consola sa ma uit si mai ales ca am inteles ca pt dashboard o gasesc doar in meniul consolei.
2. Exista riscul banarii consolei daca o modez (fara sa joc pe live, decat normal)
Multumesc
Bookmarks